[T]erbaik...=P

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Yeah! hampir 20 hari kita berpuasa, sikit lagi mahu sambut lebaran, tak sabar nya, maaf ya jika banyak hari tidak dapat menghupdate kan blog ini n singgah ke blog uols, Almaklumlah bulan Ramadhan sebegini tidur je banyak n membuat peta, hehe, banyak woo peta di bantal =P

Banyak story yg mahu di share tapi tak ter share pun, huhu, camne nih, isk3, minta ampun maaf kak Heze tak dapat join gather berbuka puasa di MidValley last week, ada meeting daaa, huk2, Btw mahu share pengalaman sabtu lepas, ku menemani teman ku ke Kuala Lumpur untuk mencari laptop

Ada pengalaman besh yg berlaku, hik3..



Pagi Sabtu macam biasa ke KL ku lebih suka menaiki tren daripada drive sendiri, park di KTM Batu Tiga, macam biasa juga menunggu KtM berjam2 almaklumlah, lagi2 sampai bersesak2 dalam KTM tuh, huh!, selalu begini, kenapa eh, hurrmmm turun di KL Sentral ke Monorail ke Imbi.

Ketemu lagi 2 orang teman ku di sana Alif n Akim ke Plaza Low Yatt karena temanku Alif mahu membeli Laptop, survey2 mensurvey, yeah! harus survey dahulu harga2 lappy takut tertipu ka apa kan, naik turun eskalator, yeah exercise, hik3 da berkenan lah 1 kedai nih dengan harga yg di harapkan.

Introduce, Alifshah ;)

Nice choice Alif, harga pun ok laptop pun lawa, gift pun ada, kira ok lah, membuat ku jelez juga, hehe, lappy ku sekarang cam ada problem jek, mahu juga tukar lappy baru, tapi sayang lor my baby lappy, ekeke, tunggu la suatu hari nanti :P. Sementara menunggu 1 jam untuk tauke install segala dalam laptop, ke Times Square!

Yeah! Times Square, untuk menonton wayang, Thanks Alif belanja kitaorang nonton wayang, Cerita? Final Destination 4! Gila ah! terbaik punya! haha, just beli tiket dahulu, berkempatan ke Low Yatt semula untuk mengambil laptop baru nya Alif. Begitulah berulang alik sampai mahu longgar lutut, haha


Final Destination, GSC, 2.10pm, JEng3x, bermula movie Final Destination, seperti ku bilang "TERBAIK PUNYE!" harus menonton, sesiapa yg lemah tu seperti ku beranikan lah diri anda untuk menonton seperti ku, hahaha =P

Introduce, ku & Akim ;)

Selesai juga movie itu, haha, kemudian kami lepak2 di kedai Mama Alif di BB Plaza, tak silap nama kedai "Jieta". whoa!.. lepak di sana sambil membelek2 lappy barunya Alif sementara menunggu untuk waktu berbuka, better tunggu berbuka lah karena ku tiada punya energy lagi untuk berjalan, haha, almaklulah puasa


Thanks juga pada Mama Alif belanja kami berbuka puasa. Dan semasa mahu ke Food Court, Alif beritahu bahawa ada artis sekali yg akan berbuka sekali, Siapakah gerangannya, JEng3x! Rini AF7!!, Kiranya Mama Alif menjemput Rini af7 membuat show di ruang legar BB Plaza, Tabik ah! ;)


Selesai berbuka puasa, terus ke kedai Mama Alif, then Rini af7 juga ke kedai untuk bersiap2, salin baju, untuk membuat shownya, sempat juga ku dan teman2 bergambar2 dan sembang2 sedikit sebanyak, Gile ah! 1st time dapat pengalaman sebegini, hehe =P dan menonton Rini af7 membuat show.

Ku pun tidak boleh lama2 di KL karena mengejar train takut tutup ka, tinggal lah ku disana, huhu. Seperti biasa, dari monorail BB, ke KL Sentral, kemudian KTM, aduhai view yg sama ramai orang bersesak dan KTM yg lambat, ohoho, udah letih nih, Alhamdulillah dapat juga duduk...huuuu

Hampir 11 malam sampai di rumah, whoa seharian keluar, fenat woooo, entah berapa kalori dah burn, haha, nasib lah tak kena leter bila pulang, semuanya tidur, yeah! btw thanks Alif ajak, kira dapat banyak pengalaman besh hari itu..=)

p/s: kepenatan & lappy ku problem, huhu
LAYANS
(>_<)

60 comments:

nurul syazana said...

wah. hepi sebab dpt jmpe awek ar ni?
hehe.
nak tgk final destination!!!

suezen said...

wah....muke penuh dengan senyuman

EIPUL said...

aku pun pegi times square jugak itu hari. rasanya ada jumpa kamu kat surau. tapi takut salah orang. Haha

farah said...

rini; cantiknya!

kalo mekap simple lagi cantik.

farish izaryl @izreez said...

wahhd e rini hehehee

i Pakcik Zharul said...

langkah kanan ah ek dpt tgk show kak ani.

sharamli said...

igtkn akim af...

heeee

angah iza said...

wah dpt jumpa rini.....lawo x dia scara face 2 face?

Cik Bulat said...

wah!!
jalan-jalan!!
sonok arr..
hehe

.millalara. said...

wowieeeee...
hari yg bermakna sungguh =)

EJAY said...

muka bangga je ambik gambar ngan Rini.. hehehe

amal said...

erkkk final destination, x sanggup ah nak tengokk...

b0b0y said...

hahaha..muka bangga gambo ngan artis dah ada dah..ekekeke

Just_najmiE said...

hahaha, muka cam smirking ja.. tgklah dunia!.. hahaha...

anggaran burn 3000kalori, pastu bukak posa, consume balik 1000 kalori.. eh?.. hehehe..

Ben Sedqi said...

final destination! best tu!!!

lalink7 said...

lappy problem?
loll..sian nye kamu ek..huuhuhu..
best giler jenjalan sampai lebam nie..heheh..lama dah xwat..

attyfir said...

kty pun ade gi TS..gak time tu ..awat tak jumpa eazy

Azuan said...

nak tengok final destination!!
tapi duit dah pokai..
download je la nampaknya..hu3

Qiki said...

tak tengok lagi final destination, untung dapat jumpe rini, haha :P

Qiki said...

tak tengok lagi final destination, untung dapat jumpe rini, haha :P

b!g N said...

fuh!, puasa pun giat berjalan eh, ok la, da slim tgk haha :P, mintak sign skit rini :P

b!g N said...

fuh!, puasa pun giat berjalan eh, ok la, da slim tgk haha :P, mintak sign skit rini :P

MYSAREA said...

TERBAIK!!!

imHepPie said...

bila kamoo mau blanja aku nengok wayang lak..???lalala~~~

Corey said...

member beli laptop apa tu?
huhuhu rini who?

Umi Nazrah said...

wohoho best nya jenjalan cmtu ^__^

miss lolly said...

euuwww. rini cantik jugak die:)

cʏcʏreαℓℓα said...

tu r . xsba mahu raya

Unknown said...

lama sudah tidak menjenguk blog ni
hoho
eh,dapat pengalaman baru ek?
kira ok la tuh
cuci mata kejap
hue3

imHepPie said...

bantal kamoo peta baling ade x??nak pinjam...~~

Blog Eazy Izzuddin said...

SYAZANA :
hepi gilaks...
hehe
joms pi tgk..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

SUEZEN :
senyuman itu sedekah..
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

EIPUL :
2 la...
awat x tego...
aku de prasan ko..
isk2...
klu x dah leh update ketemu ko
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

FARAH :
2 la psl...
artis lah katakan hik3
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

FARISH :
rini geetu~
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

ZHARUL :
2 la
alhamdulillah mmg langkah kanan...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

SHARAMLI :
heeee....
rini pun jd le...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

IZA IZIANA :
lawa wooo....
hehe

Blog Eazy Izzuddin said...

PIKOK ;
walaupun penat tp berbaloi..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

BABYMILOSH :
yeah
ari yg sungguh bermakna bagi ku
ececeh
eheh
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

EJAY :
bangge geetu~
hehehe
xD
kembang idung
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

AMALINI ;
berani kan lah diri melihat nyew
macm ku
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

B-BOY :
aish
mesti la bangge
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

NAJMIE :
ahaha
ye kowt
xD

entoh la
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

BRO MIE :
thu x fe bro...
sgt besh wooo...
xD
huhu

Blog Eazy Izzuddin said...

LALINK7 :
skang alhamdulilah lappy da ok la

yeah
jln2 smpi lebam..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

KTY :
la...
yekew...
maybe x de rezki nk ketemu kot
huhu
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

AZUAN :
lorh..
pi la tgk...
download x syok tgk
huhu
yg besh 3D
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

QIKI :
jom2 pi tgk...
untung2...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

BIG N :
slim kew
haha
x de sign
snap pic pun jd lew
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
yeah!
sgt terbaik
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

IMHEPPIE :
lalala
bila2 aja..
xD
sendirian berhad ea
hehe
=P

Blog Eazy Izzuddin said...

BRO COREY :
beli laptop acer...
ok la
rini who?
rini af7 lorh

Blog Eazy Izzuddin said...

BRO COREY :
beli laptop acer...
ok la
rini who?
rini af7 lorh

Blog Eazy Izzuddin said...

NAZRA :
fenat woooo
lg2 pose
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

MISS LOLLY :
chantek wooo
cam kamooo
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

NURUL :
raye da dekat...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

HIRA :
hehe
ok le 2

xD

Blog Eazy Izzuddin said...

IMHEPPIE :
ha?
peta?
nk wat peta sendirik pun bole
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

Ha!
Ku & Rini
ekeke
=P
xD