Followers

Wednesday, September 9, 2009

[T]erbaik...=P

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Yeah! hampir 20 hari kita berpuasa, sikit lagi mahu sambut lebaran, tak sabar nya, maaf ya jika banyak hari tidak dapat menghupdate kan blog ini n singgah ke blog uols, Almaklumlah bulan Ramadhan sebegini tidur je banyak n membuat peta, hehe, banyak woo peta di bantal =P

Banyak story yg mahu di share tapi tak ter share pun, huhu, camne nih, isk3, minta ampun maaf kak Heze tak dapat join gather berbuka puasa di MidValley last week, ada meeting daaa, huk2, Btw mahu share pengalaman sabtu lepas, ku menemani teman ku ke Kuala Lumpur untuk mencari laptop

Ada pengalaman besh yg berlaku, hik3..



Pagi Sabtu macam biasa ke KL ku lebih suka menaiki tren daripada drive sendiri, park di KTM Batu Tiga, macam biasa juga menunggu KtM berjam2 almaklumlah, lagi2 sampai bersesak2 dalam KTM tuh, huh!, selalu begini, kenapa eh, hurrmmm turun di KL Sentral ke Monorail ke Imbi.

Ketemu lagi 2 orang teman ku di sana Alif n Akim ke Plaza Low Yatt karena temanku Alif mahu membeli Laptop, survey2 mensurvey, yeah! harus survey dahulu harga2 lappy takut tertipu ka apa kan, naik turun eskalator, yeah exercise, hik3 da berkenan lah 1 kedai nih dengan harga yg di harapkan.

Introduce, Alifshah ;)

Nice choice Alif, harga pun ok laptop pun lawa, gift pun ada, kira ok lah, membuat ku jelez juga, hehe, lappy ku sekarang cam ada problem jek, mahu juga tukar lappy baru, tapi sayang lor my baby lappy, ekeke, tunggu la suatu hari nanti :P. Sementara menunggu 1 jam untuk tauke install segala dalam laptop, ke Times Square!

Yeah! Times Square, untuk menonton wayang, Thanks Alif belanja kitaorang nonton wayang, Cerita? Final Destination 4! Gila ah! terbaik punya! haha, just beli tiket dahulu, berkempatan ke Low Yatt semula untuk mengambil laptop baru nya Alif. Begitulah berulang alik sampai mahu longgar lutut, haha


Final Destination, GSC, 2.10pm, JEng3x, bermula movie Final Destination, seperti ku bilang "TERBAIK PUNYE!" harus menonton, sesiapa yg lemah tu seperti ku beranikan lah diri anda untuk menonton seperti ku, hahaha =P

Introduce, ku & Akim ;)

Selesai juga movie itu, haha, kemudian kami lepak2 di kedai Mama Alif di BB Plaza, tak silap nama kedai "Jieta". whoa!.. lepak di sana sambil membelek2 lappy barunya Alif sementara menunggu untuk waktu berbuka, better tunggu berbuka lah karena ku tiada punya energy lagi untuk berjalan, haha, almaklulah puasa


Thanks juga pada Mama Alif belanja kami berbuka puasa. Dan semasa mahu ke Food Court, Alif beritahu bahawa ada artis sekali yg akan berbuka sekali, Siapakah gerangannya, JEng3x! Rini AF7!!, Kiranya Mama Alif menjemput Rini af7 membuat show di ruang legar BB Plaza, Tabik ah! ;)


Selesai berbuka puasa, terus ke kedai Mama Alif, then Rini af7 juga ke kedai untuk bersiap2, salin baju, untuk membuat shownya, sempat juga ku dan teman2 bergambar2 dan sembang2 sedikit sebanyak, Gile ah! 1st time dapat pengalaman sebegini, hehe =P dan menonton Rini af7 membuat show.

Ku pun tidak boleh lama2 di KL karena mengejar train takut tutup ka, tinggal lah ku disana, huhu. Seperti biasa, dari monorail BB, ke KL Sentral, kemudian KTM, aduhai view yg sama ramai orang bersesak dan KTM yg lambat, ohoho, udah letih nih, Alhamdulillah dapat juga duduk...huuuu

Hampir 11 malam sampai di rumah, whoa seharian keluar, fenat woooo, entah berapa kalori dah burn, haha, nasib lah tak kena leter bila pulang, semuanya tidur, yeah! btw thanks Alif ajak, kira dapat banyak pengalaman besh hari itu..=)

p/s: kepenatan & lappy ku problem, huhu
LAYANS
(>_<)

Comments (60)

On September 8, 2009 at 9:35 AM , nurul syazana said... [Reply to comment]

wah. hepi sebab dpt jmpe awek ar ni?
hehe.
nak tgk final destination!!!

 
On September 8, 2009 at 10:07 AM , suezensuzanna said... [Reply to comment]

wah....muke penuh dengan senyuman

 
On September 8, 2009 at 10:33 AM , EIPUL said... [Reply to comment]

aku pun pegi times square jugak itu hari. rasanya ada jumpa kamu kat surau. tapi takut salah orang. Haha

 
On September 8, 2009 at 10:48 AM , farah said... [Reply to comment]

rini; cantiknya!

kalo mekap simple lagi cantik.

 
On September 8, 2009 at 11:17 AM , farish sinclair said... [Reply to comment]

wahhd e rini hehehee

 
On September 8, 2009 at 11:23 AM , Pakcik Zharul said... [Reply to comment]

langkah kanan ah ek dpt tgk show kak ani.

 
On September 8, 2009 at 11:43 AM , sharamli said... [Reply to comment]

igtkn akim af...

heeee

 
On September 8, 2009 at 12:02 PM , iza iziana hasan said... [Reply to comment]

wah dpt jumpa rini.....lawo x dia scara face 2 face?

 
On September 8, 2009 at 12:04 PM , piKOk said... [Reply to comment]

wah!!
jalan-jalan!!
sonok arr..
hehe

 
On September 8, 2009 at 1:43 PM , babymiLosh said... [Reply to comment]

wowieeeee...
hari yg bermakna sungguh =)

 
On September 8, 2009 at 2:00 PM , Ejay said... [Reply to comment]

muka bangga je ambik gambar ngan Rini.. hehehe

 
On September 8, 2009 at 2:02 PM , ::alwaniamalini:: said... [Reply to comment]

erkkk final destination, x sanggup ah nak tengokk...

 
On September 8, 2009 at 3:42 PM , b-boy said... [Reply to comment]

hahaha..muka bangga gambo ngan artis dah ada dah..ekekeke

 
On September 8, 2009 at 5:00 PM , Just_najmiE said... [Reply to comment]

hahaha, muka cam smirking ja.. tgklah dunia!.. hahaha...

anggaran burn 3000kalori, pastu bukak posa, consume balik 1000 kalori.. eh?.. hehehe..

 
On September 8, 2009 at 10:15 PM , Bro_mie said... [Reply to comment]

final destination! best tu!!!

 
On September 9, 2009 at 12:01 PM , lalink7 said... [Reply to comment]

lappy problem?
loll..sian nye kamu ek..huuhuhu..
best giler jenjalan sampai lebam nie..heheh..lama dah xwat..

 
On September 9, 2009 at 4:16 PM , atty's said... [Reply to comment]

kty pun ade gi TS..gak time tu ..awat tak jumpa eazy

 
On September 9, 2009 at 5:43 PM , azuan said... [Reply to comment]

nak tengok final destination!!
tapi duit dah pokai..
download je la nampaknya..hu3

 
On September 9, 2009 at 9:53 PM , Qiki said... [Reply to comment]

tak tengok lagi final destination, untung dapat jumpe rini, haha :P

 
On September 9, 2009 at 9:53 PM , Qiki said... [Reply to comment]

tak tengok lagi final destination, untung dapat jumpe rini, haha :P

 
On September 9, 2009 at 9:54 PM , b!g N said... [Reply to comment]

fuh!, puasa pun giat berjalan eh, ok la, da slim tgk haha :P, mintak sign skit rini :P

 
On September 9, 2009 at 9:55 PM , b!g N said... [Reply to comment]

fuh!, puasa pun giat berjalan eh, ok la, da slim tgk haha :P, mintak sign skit rini :P

 
On September 9, 2009 at 9:56 PM , MYSAREA said... [Reply to comment]

TERBAIK!!!

 
On September 10, 2009 at 12:06 AM , imHepPie said... [Reply to comment]

bila kamoo mau blanja aku nengok wayang lak..???lalala~~~

 
On September 10, 2009 at 8:31 AM , Corey said... [Reply to comment]

member beli laptop apa tu?
huhuhu rini who?

 
On September 10, 2009 at 3:56 PM , Nazra~ said... [Reply to comment]

wohoho best nya jenjalan cmtu ^__^

 
On September 10, 2009 at 11:42 PM , miss lolly said... [Reply to comment]

euuwww. rini cantik jugak die:)

 
On September 11, 2009 at 6:43 AM , ★ Nu♥ℜul ★ said... [Reply to comment]

tu r . xsba mahu raya

 
On September 12, 2009 at 12:57 PM , hira said... [Reply to comment]

lama sudah tidak menjenguk blog ni
hoho
eh,dapat pengalaman baru ek?
kira ok la tuh
cuci mata kejap
hue3

 
On September 13, 2009 at 11:57 PM , imHepPie said... [Reply to comment]

bantal kamoo peta baling ade x??nak pinjam...~~

 
On September 18, 2009 at 10:51 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SYAZANA :
hepi gilaks...
hehe
joms pi tgk..
xD

 
On September 18, 2009 at 10:51 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SUEZEN :
senyuman itu sedekah..
hehe
xD

 
On September 18, 2009 at 10:52 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

EIPUL :
2 la...
awat x tego...
aku de prasan ko..
isk2...
klu x dah leh update ketemu ko
xD

 
On September 18, 2009 at 10:53 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FARAH :
2 la psl...
artis lah katakan hik3
xD

 
On September 18, 2009 at 10:53 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FARISH :
rini geetu~
hehe
xD

 
On September 18, 2009 at 10:54 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ZHARUL :
2 la
alhamdulillah mmg langkah kanan...
xD

 
On September 18, 2009 at 10:54 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SHARAMLI :
heeee....
rini pun jd le...
xD

 
On September 18, 2009 at 10:55 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

IZA IZIANA :
lawa wooo....
hehe

 
On September 18, 2009 at 10:55 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

PIKOK ;
walaupun penat tp berbaloi..
xD

 
On September 18, 2009 at 10:55 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BABYMILOSH :
yeah
ari yg sungguh bermakna bagi ku
ececeh
eheh
xD

 
On September 18, 2009 at 10:56 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

EJAY :
bangge geetu~
hehehe
xD
kembang idung
xD

 
On September 18, 2009 at 10:57 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AMALINI ;
berani kan lah diri melihat nyew
macm ku
hehe
xD

 
On September 18, 2009 at 10:58 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

B-BOY :
aish
mesti la bangge
hehe
xD

 
On September 18, 2009 at 10:59 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NAJMIE :
ahaha
ye kowt
xD

entoh la
hehe
xD

 
On September 18, 2009 at 10:59 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BRO MIE :
thu x fe bro...
sgt besh wooo...
xD
huhu

 
On September 18, 2009 at 11:00 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

LALINK7 :
skang alhamdulilah lappy da ok la

yeah
jln2 smpi lebam..
xD

 
On September 18, 2009 at 11:00 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

KTY :
la...
yekew...
maybe x de rezki nk ketemu kot
huhu
xD

 
On September 18, 2009 at 11:01 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AZUAN :
lorh..
pi la tgk...
download x syok tgk
huhu
yg besh 3D
xD

 
On September 18, 2009 at 11:02 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

QIKI :
jom2 pi tgk...
untung2...
xD

 
On September 18, 2009 at 11:02 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BIG N :
slim kew
haha
x de sign
snap pic pun jd lew
xD

 
On September 18, 2009 at 11:03 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MYSAREA :
yeah!
sgt terbaik
xD

 
On September 18, 2009 at 11:03 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

IMHEPPIE :
lalala
bila2 aja..
xD
sendirian berhad ea
hehe
=P

 
On September 18, 2009 at 11:04 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BRO COREY :
beli laptop acer...
ok la
rini who?
rini af7 lorh

 
On September 18, 2009 at 11:05 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BRO COREY :
beli laptop acer...
ok la
rini who?
rini af7 lorh

 
On September 18, 2009 at 11:05 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NAZRA :
fenat woooo
lg2 pose
xD

 
On September 18, 2009 at 11:06 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MISS LOLLY :
chantek wooo
cam kamooo
hehe
xD

 
On September 18, 2009 at 11:06 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NURUL :
raye da dekat...
xD

 
On September 18, 2009 at 11:07 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

HIRA :
hehe
ok le 2

xD

 
On September 18, 2009 at 11:07 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

IMHEPPIE :
ha?
peta?
nk wat peta sendirik pun bole
xD

 
On September 18, 2009 at 11:08 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

Ha!
Ku & Rini
ekeke
=P
xD