[M]ood [K]erinduan

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Alhamdulilah, akhirnya dapat juga mengupdate blog ku ini setelah selesai dari final exam yg begitu mencabar. Hampir bersawang juga blog ku ni, Maaf jika tak membalas message2, singgah ke blog2 kalian. Mood Kerinduan tersangat aktif sangat dalam diriku.

Mood Kerinduan meninggalkan rakan2 & Unisel kelmarin lepas, bercuti hanya sekejap, mood kerinduan berlebih-lebihan pula, hik3, yerlo apabila next sem menjelma tak lama lagi merupakan semester ku yg terakhir study di Unisel, Insyallah...Gosh! begitu cepatnya masa berlalu...

Mood Kerinduan....



Mood Kerinduan pada keluarga terchinta di rumah, hiks, padahal baru berapa hari sahaja tak berjumpa, dah kerinduan, setibanya di rumah kelmarin petang selepas final exam, Mood Kerinduan itu TERUBAT berjumpa ahli keluarga, tapi pulang ja Ayahanda tiada di rumah, outstation.

Mood Kerinduan pada teman2, kawan2, member2, best friend di Unisel, di sini kita bertemu, di sini kita berpisah, ececeh, xD lambat lagi berpisah, 1 semester lagi, huk3, tapi masa itu akan tiba, tak fe, ada no phone, contact2 la xD, teman2 sekelas, teman serumah, teman2 yg lain, lagu "dont forget me" by Macy Gray untuk anda, hik3

Mood Kerinduan ku pada blog ku yg hampir bersawang rasanya, kerinduan untuk menaip entry, hehe, kerinduan pada teman2 blogger ku yg seringkali singgah di sini. Mood kerinduan juga untuk menyinggah blog kalian, baca kisah2 kalian... Kadang2 berblog ni membuat rasa tenang....xD

Entah la Mood Kerinduan tersangat aktif sekarang dan hati rasanya seperti meronta2 untuk mengubat Mood Kerinduan itu, huk3, takfe, ku ada kalian...;), thanks for ur support!, banyak pengalaman2 & history ku lalui semester lepas.

Kerinduan apa lagi yaa, semuanya ku rindu...

p/s : Kerinduan someone? =P. Satu hari nanti, pasti ku merindukan saat ni...sebelum ku rindu, baik ku menghargai sebaik2nya..
LAYANS
(>_<)

67 comments:

sharamli said...

alahai...mud rindu je ni...

Hazzy Ishak said...

mesti kwn hazzy kt unisel ni pun syiok cuti kan...lalalalala

suezen said...

wahh.....dh lepas final...best nyer dia

eazy insyira said...

alahai.
tapela,
nnti jumpe lagi kawan2 tu ye.
eazy join gather 1hb ni?

joegrimjow said...

klu rindu
keen la jumpe
hehe

cik selamah kundang said...

aku rindu gk.tp ntah kat sesapa

farish izaryl @izreez said...

wahh cm maquarade party lak hehe windo nk lpak2 ngn eazy:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wah. semua dalam mood rindu nih.

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

go go unisel!!! ;D

EIPUL said...

woho, rindu rinduan di awangan lah ni.

cantik lah gambar korang. Sangat happening oh.

Tetiba aku rindu kat classmates aku masa kat KMJ. LOL

'AQILAH said...

rindu kat eazy





punye post. ngeee

Nurmala Mazlan said...

eazy,
kamu kat unisel eh..unisel mana?
erm....sepupu akak ada sorg leturer kat sana tau

Anonymous said...

moood kerinduan.. ya..
best ni. hehe. ..
ape pun.
slmt bercuti ya.
hehe

Lea Isnawi said...

wah bestnya dh abes exam...
bleh bercuti
hehe

dlm mod kerinduan gak ni;)

Mr Aan said...

Kerinduan someone?..
siapakah itu..
hikhik

Umi Nazrah said...

nanti2 ilang la tu rindu tu

^_^

AniS GalaXy said...

rindu dgn cik anis harus di utamakan k..
opsss marah plak si dia nnti

Bardboo said...

peh..byk btl rindu nie..hikhik

mr.syazwan said...

rindu kamu jugak...

muaah3...

hahahaha

AyanaAsham said...

dh abis exam ek
slmt bercuti
take care.....

Blog Eazy Izzuddin said...

SHARAMLI :
rindu sgt nih
kangen...

Blog Eazy Izzuddin said...

HAZZY :
yaaa....
mereka sgt besh bercuti...
hik3
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

SUEZEN :
sgt besh
cuti woo
hehe

Blog Eazy Izzuddin said...

EAZY :
2 la...
hik3
insyallah join..
if tiada pape halangan

Blog Eazy Izzuddin said...

JOE :
hehehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

MOONEY :
rindu saper tuh...
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

RIZZ :
2 la
rindu nk lepak ngn kalian

Blog Eazy Izzuddin said...

MISS LOLLY :
masing2 kerinduan lorh

Blog Eazy Izzuddin said...

BRO NUAR :
go go
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

EIPUL :
begitu la ibaratnyew

yeah
friendship is so wonderfull

Blog Eazy Izzuddin said...

AQILAH :
la....
yeke...
hehe
da update nih
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

KAK MALA :
eazy unisel bestari jaya...
owh
yaka?
die ajar pe?

Blog Eazy Izzuddin said...

ZAHORA :
hik3...
xD
selamat berchuti

Blog Eazy Izzuddin said...

LEA :
hehehe
uish
rmainyew mood kerinduan nih
hik3
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

AMER AN :
adelah
heheh
=P
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

NAZRA :
enthlah....
makin menebal pule
ehehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

CIK ANIS :
ehehe
x fe
sesiapa pun di utamakan
=P
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

BEEDLE :
hehe
2 la
sgt byk rindu nih

Blog Eazy Izzuddin said...

SYAZWAN :
ehehe
rindu2 jg
=P
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

AYANA :
selamat bercuti
take care jg...
=D

Unknown said...

banyak sangat rindu tuh
ngeh3
rindu someone?
siapakah wanita idaman kalbu tersebut?
suspen sahaja
hahaha x))
eh2,rajen2kan la diri tuh untuk meg'update' blog
huhu :)

Blog Eazy Izzuddin said...

hehehe
ade lah =P
xD
hik3
insyallah...

amal said...

wawawa...rndu dia jgak :D

Blog Eazy Izzuddin said...

hehehe
rindu kerinduan...
=P
xD

Azuan said...

wah...
penuh dgn rindu n..

Blog Eazy Izzuddin said...

hik3...
rindu n?
xD

unknown said...

aku plk baru nk masuk sem baru

hehe

Blog Eazy Izzuddin said...

la..
org br cuti
die nk msk sem br pla...
xD

Bro Framestone said...

mmg dah bersawang dah pun huhuhu tue g amik vakum..vakum sume sawang2 tue

out of topic--> cm mne dengan final ek.. bro baru sekarang dapat reply sume komen2 di blog bro huhuhu... ingtkan eazy dah xsudi dtg terjah blog bro kan..

Blog Eazy Izzuddin said...

hamper nk vakum sume dah
xD

final alhamdulillah.....
huhu
taw2
bro sgt bz eh
aish bro
eazy cam bro gak kdg2 x sempat nk singgah2
ke blog
huhu

elle said...

dh hbs exam? may u get a gud result then... =)

lm sungguh xupdate yerk... bz rupenye... xpe2... rkn2 anda sumenya phm... trmsk la elle... ehehe...

bgs rindu merindu nih... tnda eazy care pd insan2 yg eazy rindu tuh... ecececehh... =p

Blog Eazy Izzuddin said...

yup...
insyallah
amin...
pray 4 me ea...

hehehe....
hik3
thu x fe..
masih kerinduan lagi nih
=P

B!G N said...

kerinduan, kekangenan sangat nih :P, rindu la sebaik2 nye

Blog Eazy Izzuddin said...

yeah
thu x fe....
betul3x...
=P
xD

Anonymous said...

kerinduan yg mendalam..

Blog Eazy Izzuddin said...

huuu
thu x fe...
;D

Precious said...

Wahh .. best la dah sampai ke penghujung studies. Good luck!

Blog Eazy Izzuddin said...

hik3...
thanks!
=D

Cikgu Ije said...

setuju!

kalau cuti, ada masa terlalu rindu nak bergelak tawa ng kawan2. =)

Cikgu Ije said...

setuju!

kalau cuti, ada masa terlalu rindu nak bergelak tawa ng kawan2. =)

::alifdalmim:: said...

skrg tgh bercuti ker??bestnye...

Dba Ghani said...

tdk kah kau kerfinduan pd aku>???

Blog Eazy Izzuddin said...

IJE :
betul3x...
hik3....

Blog Eazy Izzuddin said...

ALIF :
yups2...
hik3
sgt besh tp boring

Blog Eazy Izzuddin said...

DBA :
yela..
kerinduan kat ko gak...
xD

Unknown said...

suke ngn title entry..hehe :D
rindu2..

Blog Eazy Izzuddin said...

yekew...
ehehe
xD
kerinduan neh