[M]ood [K]erinduan

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Alhamdulilah, akhirnya dapat juga mengupdate blog ku ini setelah selesai dari final exam yg begitu mencabar. Hampir bersawang juga blog ku ni, Maaf jika tak membalas message2, singgah ke blog2 kalian. Mood Kerinduan tersangat aktif sangat dalam diriku.

Mood Kerinduan meninggalkan rakan2 & Unisel kelmarin lepas, bercuti hanya sekejap, mood kerinduan berlebih-lebihan pula, hik3, yerlo apabila next sem menjelma tak lama lagi merupakan semester ku yg terakhir study di Unisel, Insyallah...Gosh! begitu cepatnya masa berlalu...

Mood Kerinduan....



Mood Kerinduan pada keluarga terchinta di rumah, hiks, padahal baru berapa hari sahaja tak berjumpa, dah kerinduan, setibanya di rumah kelmarin petang selepas final exam, Mood Kerinduan itu TERUBAT berjumpa ahli keluarga, tapi pulang ja Ayahanda tiada di rumah, outstation.

Mood Kerinduan pada teman2, kawan2, member2, best friend di Unisel, di sini kita bertemu, di sini kita berpisah, ececeh, xD lambat lagi berpisah, 1 semester lagi, huk3, tapi masa itu akan tiba, tak fe, ada no phone, contact2 la xD, teman2 sekelas, teman serumah, teman2 yg lain, lagu "dont forget me" by Macy Gray untuk anda, hik3

Mood Kerinduan ku pada blog ku yg hampir bersawang rasanya, kerinduan untuk menaip entry, hehe, kerinduan pada teman2 blogger ku yg seringkali singgah di sini. Mood kerinduan juga untuk menyinggah blog kalian, baca kisah2 kalian... Kadang2 berblog ni membuat rasa tenang....xD

Entah la Mood Kerinduan tersangat aktif sekarang dan hati rasanya seperti meronta2 untuk mengubat Mood Kerinduan itu, huk3, takfe, ku ada kalian...;), thanks for ur support!, banyak pengalaman2 & history ku lalui semester lepas.

Kerinduan apa lagi yaa, semuanya ku rindu...

p/s : Kerinduan someone? =P. Satu hari nanti, pasti ku merindukan saat ni...sebelum ku rindu, baik ku menghargai sebaik2nya..
LAYANS
(>_<)

67 comments:

sharamli said...

alahai...mud rindu je ni...

Hazzy Ishak said...

mesti kwn hazzy kt unisel ni pun syiok cuti kan...lalalalala

suezensuzanna said...

wahh.....dh lepas final...best nyer dia

eazy said...

alahai.
tapela,
nnti jumpe lagi kawan2 tu ye.
eazy join gather 1hb ni?

joegrimjow said...

klu rindu
keen la jumpe
hehe

mo0ney said...

aku rindu gk.tp ntah kat sesapa

rizz said...

wahh cm maquarade party lak hehe windo nk lpak2 ngn eazy:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wah. semua dalam mood rindu nih.

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

go go unisel!!! ;D

EIPUL said...

woho, rindu rinduan di awangan lah ni.

cantik lah gambar korang. Sangat happening oh.

Tetiba aku rindu kat classmates aku masa kat KMJ. LOL

'AQILAH said...

rindu kat eazy





punye post. ngeee

nURmALa mAZLan said...

eazy,
kamu kat unisel eh..unisel mana?
erm....sepupu akak ada sorg leturer kat sana tau

Anak Gemilang said...

moood kerinduan.. ya..
best ni. hehe. ..
ape pun.
slmt bercuti ya.
hehe

lea said...

wah bestnya dh abes exam...
bleh bercuti
hehe

dlm mod kerinduan gak ni;)

Amer Aan said...

Kerinduan someone?..
siapakah itu..
hikhik

Nazra~ said...

nanti2 ilang la tu rindu tu

^_^

Cik AniS GalaXy said...

rindu dgn cik anis harus di utamakan k..
opsss marah plak si dia nnti

bEEdLE d' bARd said...

peh..byk btl rindu nie..hikhik

mr.syazwan said...

rindu kamu jugak...

muaah3...

hahahaha

AyanaAsham said...

dh abis exam ek
slmt bercuti
take care.....

Eazy Izzuddin said...

SHARAMLI :
rindu sgt nih
kangen...

Eazy Izzuddin said...

HAZZY :
yaaa....
mereka sgt besh bercuti...
hik3
xD

Eazy Izzuddin said...

SUEZEN :
sgt besh
cuti woo
hehe

Eazy Izzuddin said...

EAZY :
2 la...
hik3
insyallah join..
if tiada pape halangan

Eazy Izzuddin said...

JOE :
hehehe
xD

Eazy Izzuddin said...

MOONEY :
rindu saper tuh...
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

RIZZ :
2 la
rindu nk lepak ngn kalian

Eazy Izzuddin said...

MISS LOLLY :
masing2 kerinduan lorh

Eazy Izzuddin said...

BRO NUAR :
go go
xD

Eazy Izzuddin said...

EIPUL :
begitu la ibaratnyew

yeah
friendship is so wonderfull

Eazy Izzuddin said...

AQILAH :
la....
yeke...
hehe
da update nih
xD

Eazy Izzuddin said...

KAK MALA :
eazy unisel bestari jaya...
owh
yaka?
die ajar pe?

Eazy Izzuddin said...

ZAHORA :
hik3...
xD
selamat berchuti

Eazy Izzuddin said...

LEA :
hehehe
uish
rmainyew mood kerinduan nih
hik3
xD

Eazy Izzuddin said...

AMER AN :
adelah
heheh
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

NAZRA :
enthlah....
makin menebal pule
ehehe
xD

Eazy Izzuddin said...

CIK ANIS :
ehehe
x fe
sesiapa pun di utamakan
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

BEEDLE :
hehe
2 la
sgt byk rindu nih

Eazy Izzuddin said...

SYAZWAN :
ehehe
rindu2 jg
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

AYANA :
selamat bercuti
take care jg...
=D

hira said...

banyak sangat rindu tuh
ngeh3
rindu someone?
siapakah wanita idaman kalbu tersebut?
suspen sahaja
hahaha x))
eh2,rajen2kan la diri tuh untuk meg'update' blog
huhu :)

Eazy Izzuddin said...

hehehe
ade lah =P
xD
hik3
insyallah...

::alwaniamalini:: said...

wawawa...rndu dia jgak :D

Eazy Izzuddin said...

hehehe
rindu kerinduan...
=P
xD

azuan said...

wah...
penuh dgn rindu n..

Eazy Izzuddin said...

hik3...
rindu n?
xD

KhairiL's said...

aku plk baru nk masuk sem baru

hehe

Eazy Izzuddin said...

la..
org br cuti
die nk msk sem br pla...
xD

Framestone said...

mmg dah bersawang dah pun huhuhu tue g amik vakum..vakum sume sawang2 tue

out of topic--> cm mne dengan final ek.. bro baru sekarang dapat reply sume komen2 di blog bro huhuhu... ingtkan eazy dah xsudi dtg terjah blog bro kan..

Eazy Izzuddin said...

hamper nk vakum sume dah
xD

final alhamdulillah.....
huhu
taw2
bro sgt bz eh
aish bro
eazy cam bro gak kdg2 x sempat nk singgah2
ke blog
huhu

elle said...

dh hbs exam? may u get a gud result then... =)

lm sungguh xupdate yerk... bz rupenye... xpe2... rkn2 anda sumenya phm... trmsk la elle... ehehe...

bgs rindu merindu nih... tnda eazy care pd insan2 yg eazy rindu tuh... ecececehh... =p

Eazy Izzuddin said...

yup...
insyallah
amin...
pray 4 me ea...

hehehe....
hik3
thu x fe..
masih kerinduan lagi nih
=P

B!G N said...

kerinduan, kekangenan sangat nih :P, rindu la sebaik2 nye

Eazy Izzuddin said...

yeah
thu x fe....
betul3x...
=P
xD

Lili Puteh said...

kerinduan yg mendalam..

Eazy Izzuddin said...

huuu
thu x fe...
;D

Precious said...

Wahh .. best la dah sampai ke penghujung studies. Good luck!

Eazy Izzuddin said...

hik3...
thanks!
=D

ije said...

setuju!

kalau cuti, ada masa terlalu rindu nak bergelak tawa ng kawan2. =)

ije said...

setuju!

kalau cuti, ada masa terlalu rindu nak bergelak tawa ng kawan2. =)

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

skrg tgh bercuti ker??bestnye...

Dba Ghani said...

tdk kah kau kerfinduan pd aku>???

Eazy Izzuddin said...

IJE :
betul3x...
hik3....

Eazy Izzuddin said...

ALIF :
yups2...
hik3
sgt besh tp boring

Eazy Izzuddin said...

DBA :
yela..
kerinduan kat ko gak...
xD

Shafie said...

suke ngn title entry..hehe :D
rindu2..

Eazy Izzuddin said...

yekew...
ehehe
xD
kerinduan neh