[T]he [L]ast [H]ouse [O]n [T]he [L]eft

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols.

Ku pun tak tahu la, sejak menjak nih ku ni kaki wayang betullah, last couple month sudah beberapa movie ku menonton, hehe, wayang holic kiranya nih, entahlah, kalau tak tgk wayang rasa macam something ja, tp takde wayang holic sangat, saje lebih2, ehehe

Okays, pada Rabu minggu lepas ( mesti nonton wayang rabu, tiket murah sikit, seperti transformer last 2 week ) hehehe. Menonton movie The Last House On The Left, kali ini very rapi, member ku siap buat reservation lagi secara online sebelum bergerak ke pawagam, ok la 2. Lagi pun keboringan gler masa itu

Reservation for 4 people...



Tapi 3 org sahaja member ku yg pergi, Ku, Akim & Shafiq, ingat member yg lain mahu pergi, tak pergi juga, so bored kalau kluar sikit2, ramai2 baru happening, hehehe, Member ku booking for midnight show juga, 11.30pm, kira midnight la 2 di tempat yg sama seperti Transformer, One Utama.

Bergerak dalam 8.00pm, kali ini tumpang kereta member ku, Akim, hehe, dalam 9lebey tiba di sana, Shafiq ke GSC, ku & Akim tunggu di luar, karena ade plan lain, Shafiq mengambli tiket yg telah di reserve itu, Ok le 2, dapat sit pun baik punya, mmg layans la nanti menonton movies itu.


Pic di atas ku bersama Shafiq, pic di
bwah its Akim! xD

Ha! Plan lain itu sebenarnya kami mmg tersangat lah lapar, seperti yg di idam2 kan last week untuk merasa Stevens Chicken Chop di Damansara akhirnya tercapai jua setelah beberapa bulan tidak merasanya, ehehe, ramai juga ea malam itu di Stevens Chicken Chop, Akim pun 1st merasa Chicken Chop tu, xD, Sedap!




Semua pun sudah kenyang, jam menunjuk kan hampir 10.30pm, bertolak lah kembali ke One Utama, kali ini parking dekat sikit dengan Cinema GSC, senang, pergi dan balik nanti, hehe, tengok cinema belum 'Now Showing', jejalan ke Bowling, then beratur membeli air, ramai pula masa itu, bergambar lah! pe lg! =P

Kami akan GOLD CLASS wooo..hehe..x de lah, wyg biase jek =P

Terminator sudah lepas lorh, ohoho =P, lepas pun lepas la...hik3



Sebelum menunggu, takde keje, bergambar lah, hehe, then masuk ke panggung, sit mmg besh! mmg layans movie The Last House On The Left, ingatkan cerita hantu ka apa, rupanya cerita tentang pembunuh yg terlepas dari polis, dan membunuh org yg tidak berdosa, huhu, horror, psycho & lelain, tapi mmg besh cerita itu, shhhhhsshh byk scene potong, haha (paham2 aja la ea)


MAsing2 muke mengantuk geetu~ =P

Pulang oh pulang keluar dari One Utama dalam 1am lebih, & tiba di Unisel sangat cepat, almaklumlah speed on the road, hehehe, dalam kereta sempat lagi bergambar wooo...entah la mmg hantu bergambar ku nih, hik3, rasanya everyweek rabu Insyallah nonton lagi kot =P xD joms layans

p/s: balik rumah member lagi 2org sakit, gegas la ke Hospital Sg.Buloh, Alhamdulilah mereka tak pape...huhu
LAYANS
(>_<)

62 comments:

Hezesuze said...

amboi3 ni study ke tgok wayang jer kekdahnye...hehe

jgn diamalkan blik lewat & tdo lewat tau..tak baik tuk kesihatan uols!

joegrimjow said...

bile nak lawan bowling ni??/

Hazzy Ishak said...

cam menakutkan je..

suezensuzanna said...

last house to let??erm...best x???

farah said...

ouh ingatkan filem hantu.

rupanya thriller.

waa, suka, suka!

:)

sharamli said...

laki p0n ska begamb0 gk erk

b-boy said...

cam tu nak wat citer serem la.. last kubor to sell..amacam..?ekkeke...

p/s: brware of h1n1..lalala

piKOk said...

lom tgok lgk the last house on the left..
bajet xcukup na tgok wyg..:P

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

ok lah tu zaman2 muda remaja nih nonton muvi, nnt dah besor byk komitmen...pasti dirindui saat2 hepi cenggini :D

rizz said...

wahh cmbesh jee rizz x tgok g hehee

lalink7 said...

eazy :

best kan citer tue?? huhuhuhu..memang sangat puas ati nengok..ahaa..byk gile scene die cut..cut..hohoho..

sabar je..

mr.syazwan said...

wawawa
kemain lg sanggup tu turun kl semata2 nk tgk wyg erk..
tau la kat BTTG BERJUNTAI xde apa2..
hehehe
lain kali nk g ajak laa...
genap kan group tu 4 org
baru best...
nge3...

azuan said...

huk3..
dengar cam best je nie...

Bro_mie said...

bila tingat zaman bujang2 dulu memang best! Bro lak kaki MTV...karaoeke pun yer....

B!G n said...

pergh!, best jugak cerita nih, mmg triller glerrr, then byk scene cut n cut, huhu

B!G n said...

cut pun cut lah, buleh sedot tenet :P

Amer Aan said...

jgn diamalkan...
blik lewat & tdo lwt..
xbaik tuk kesihatan...
huhu

lea said...

lama x masuk wayang...
huhu

miss lolly a.k.a luvfareda said...

aggagga, jauh kemain tgk wayang.hahhaa.

Cik AniS GalaXy said...

wah...meronggeng di malam hari ye..hehe

Wawa_Nadwa said...

yeah!
wawa dh tgk cite ni.
huii.. menyeramkan.
bkn ade hantu ke ape cume ngeri tgk dorg siat2 kulit org..
huhuhu!
sedih seh tgk pompuan tu kena rogoL.

~Layla Yuki~ said...

tetiap minggu nonton! chicken chopnya emangnya nampak enak skali kok..lu bikinin gue laparrr....

atty's said...

mesti besh citer nie.kty pun layan movie..hari rabu.jimat skit.sbb bawa anak bagai kan

DilOt said...

mcm seram je cite tu...

xpela...cancel nak tgk...hihi

Destinasiku said...

kalu byk dh cut tk thrill lah...

H.R PuTeRa YuSoFF said...

lme gler x dtg cni

Am said...

whoa, wayang holic katanya :P

Dhada said...

Dhada juga yg ta pegi2 menonton lg nih .. wuwuwu

EIPUL said...

owh cite ni memang best wo. Psycho gler yang jahat tu. Hoho

DaliaLiyana said...

ee...kalau cerita seram..dalia SEGAN nak tgk...(bukan takut tau...SEGAN je...) biase la org pemalu...hehehe...

::alwaniamalini:: said...

huhu oram putis mana reti wat cite hantuuu..dorang pandai wat cite2 thriller, psycho2 cam ni jekk..

eazy!, part ape yang kena potong 2?xpaham hahahaha.....

Eazy Izzuddin said...

KAK HEZE :
hehehe
due2 kak
study n tgk wyg
=P

oraits boss...
;D

Eazy Izzuddin said...

JOE :
bln 11 ni joe
;D

Eazy Izzuddin said...

HAZZY :
takut lah gak...
=D

Eazy Izzuddin said...

SUEZEN ;
bole la thn besh nye
hik3
xD

Eazy Izzuddin said...

FARAH :
klu suke pi la tgk....
xD

Eazy Izzuddin said...

SHARAMLI :
blogger boy katanye
hik3
xD

Eazy Izzuddin said...

B-BOY :
hahaha
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

PIKOK :
cukupka lah budget nyew....
xD

Eazy Izzuddin said...

BRO NUAR :
betul3x....
;D

Eazy Izzuddin said...

RIZZ :
go go go rizz pi tgk....
xD

Eazy Izzuddin said...

LALINK7 :
ohoho
saba je la kan
hik3
xD

Eazy Izzuddin said...

SYAZWAN :
sanggup wooo
hehehe
bole2...
xD

Eazy Izzuddin said...

AZUAN :
besh wooo
xD

Eazy Izzuddin said...

BRO MIE :
wah bro
mesti besh kan zaman bro dlu
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

BIG N :
tettt
byk scene cut
hehe
sedot2 jgn x sedot
xD

Eazy Izzuddin said...

AMER AAN :
mmg jrg amalkan
huhu

Eazy Izzuddin said...

LEA :
jom la masuk wyg
jom2
byk cter besh

Eazy Izzuddin said...

MISS LOLLY :
haha
wayang holic katanya
xD

Eazy Izzuddin said...

CIK ANIS :
hehe
thu x fe
=P
sshhh
xD

Eazy Izzuddin said...

WAWA :
tu la
igt cter pe kan
sian betul kene rogol
huhu

Eazy Izzuddin said...

LAYLA YUKI :
hik3
tersngt sedap
jom la pi mkn

Eazy Izzuddin said...

DILOT :
hahaha
jgn cancel...
pi2 tgk
=P

Eazy Izzuddin said...

KAK ATTY :
thu x fe kak
wyg rabu sgt murah
=D

Eazy Izzuddin said...

DESTINASI KU :
huhu
thu x fe

Eazy Izzuddin said...

PUTERA YUSOF :
2 la
bz kah?

Eazy Izzuddin said...

AM ;
hahaa
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

EIPUL :
huhuhu
betul3x....
xD

Eazy Izzuddin said...

DALIALIYANA :
la geetu~
x yah segan2
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

AMALINI :
hahaha
part tettt....
=P
xD

hira said...

dia tengok wayang lagi tuh!
huhuhu
banyak cemburu deh
tak apa2~
hehe ;p

Eazy Izzuddin said...

hehehe
len kali leh join tgk lagi
xD