[K]etemu [J]oegrimjow

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Happy Monday!, semoga mulakan kerja or study anda dengan happy dan ceria, Ops! Final Exam Next week!, huhu, okays, hari ni ku mood ok la kot, weheee, tapi pada hari Jumaat lepas mood sangat happy! bercampur kurang happy.

Yang happynya plan bertemu Joe di KLCC, and yg kurang happynya bila mahu pulang ke Shah Alam, KTM di KL Sentral sangat lembab!, Delay2, huuuu, saba jela deh, tapi yg happy nya dapat juga bertemu bersama Joegrimjow yg selama ini just berinteraksi di Blog or Ym.

Bertemu pada petang Jumaat selepas sholat Jumaat 10/7/2009



Ketemu Joe karena beliau mahu bagi hadiah t-shirtnya kepada ku karena ku telah memenangi hadiah contest di blog beliau, masih kah korang ingat lagi?, Bergerak ke KLCC menaiki KtM (sangat lembab & ramai) turun di KL Sentral dan menaiki LrT pula ke KLCC (sangat cepat), huhu

Menunggu di Centre Court KLCC, Jo msg "eazy bj biru tu kah?" whoa, sudah nampak ku dlu, ketemu jua Joe di hadapan mata, haha, Joe yg pulang UK bercuti selama 3 bulan, ok le 2 joe, jgn 3 minggu sudah, tak puas woo, hiks3, melepak di food court, Thanks JOe! belanje ABC, hik3

Bersembang2 di food court, berkongsi2 cerita, hiks3, then jejalan sekitar KLCC, Joe jalan agak laju, ku ketinggalan di belakang, hehe, almaklumlah, Joe dah terbiasa masa di UK, ok le 2, cepat sampai di destinasi,hehe Akhirnya dapat t-shirt! eksklusive dari JOe, Thanks! a lot JOe, bergambar bersama JoE...

p/s: Giler singkat(sowy JoE klu de tertinggal cerita..hehe), mahu cepat pulang ke Unisel, ada kelas pagi nih, takut telat, huuu
LAYANS
(>_<)

68 comments:

hira said...

waa..
baju import tuh
bagi la satu
hehe x))
smart~ :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

waduh2.

hensem kedua2nya.

en_me said...

bagus bagus.. yg jauh kita dekatkan.. yg dekat kita rapat2kan.. kannns

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

wah jumpa joe collect adiah contest yer...clust! ;D

suezensuzanna said...

wah wah.....rajin...bj itu sungguh...smart

farah said...

waa, joe mcam artis plak.

:D

SuFy said...

bestnye dpt adiah..huhu

rizz said...

wahh da jupe mr joe yek hehe tingin gak jupe die hehee

Kamsiah said...

akhirnya jumpa jugak dgn Jo ya...eh..dua2 ensem ni,jejaka idaman malaya..

nURmALa mAZLan said...

wah wah wah
mengeratkan silaturrahim gitu

Dhada said...

Aiyark .. mcm jumpa artis la pulak :P

sharamli said...

jmpa jgk akhirnya kn..

Hezesuze said...

haha srkg jugak akak terjah blog joe tu ek....wakaka larikkkkkkkkkksss

★ Nu♥ℜul ★ said...

gud luck 4 your final exam

lea said...

owh...dating ngan joe x ajak..
hik3

'AQILAH said...

bestnye dapat present..congrtaz

atty's said...

dua jejaka ensem...sapakah kty nak pilih utk jadik calon menantu nie

Corey said...

akhirnya.. nnt pakaila baju tu then snap yer

Anak Gemilang said...

*_*

Anak Gemilang said...

nk msuk mana2 contest kt blog la lepas ni. ssb boleh dpt hadiah hand by hand. ekeke.. *_& len kali.jalan cpt2.. hehee. spy x kna tinggl lg.

azuan said...

ak pon jalan lambat...huk3

Bro_mie said...

bapak jelesnyer aku!

Cik AniS GalaXy said...

bestnya...
jeles dgn pakcik nie
dpt adiah dro obersea..hehe

DilOt said...

2-2 macho seyh..."ayat bodek nak dpt tshirt tu..sbb xmenang contst joe..."muahaha...

Framestone said...

awat bro kol xangkat ek.. last week bro pun ade kat KL jugak

DeVoTeD LiLy said...

waa.. bestnyeee..
dpt jmpe joe...

lalink7 said...

huhu..eazy mcm dpt jumpe slebriti plak..hehehe..
=D

::alwaniamalini:: said...

weeee nak tshirt gak! :D

Hazzy Ishak said...

wah dah ketemu joe jua akhirnya..hiks

Precious said...

Waa ... best dapat jumpa kawan maya!

joegrimjow said...

kekeke
singkat bermakna
tp apsal xhensem
rambut kacoo
ishhh

Framestone said...

out of topic--> la eazy xtau ek.. tue sume cite lame... knpe la xde gurl2 yg minat kat bro ek..sian bro tahu..

nk gak jd pujaan para hawa2 nie

Shafie said...

da jumpa joe ek..nice..hehe

EIPUL said...

wah masyuk oh dapat sebijik t shirt free. taniah2!

Dba Ghani said...

bila nak ketemu aku!?!!

Eazy Izzuddin said...

HIRA :
mmg import woo...
hehe...
mau ka?
x dpt ah...
ehehe
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

MISS LOLLY :
maceh2....
=P
hehe

Eazy Izzuddin said...

BRO EN ME: betul3x....
=D

Eazy Izzuddin said...

BRO NUAR :
hik3
colect hadiah tuh..
xD

Eazy Izzuddin said...

SUEZEN :
bolela kerajinannye...
;D
sgt smart!
thanks joe

Eazy Izzuddin said...

FARAH :
jgn jelez farah
haha
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

SUFY :
sgt besh...
=D

Eazy Izzuddin said...

RIZZ :
sudah jumpe...
ehehe
jom terjah joe

Eazy Izzuddin said...

KAK KAMSIAH :
akhirnya
hehe
jejaka malaya tuh...
xD

Eazy Izzuddin said...

KAK MALA :
betul3x....
mengeratkan silaturahim

Eazy Izzuddin said...

DHADA :
oh begitu artis nya kitaorg...
ekekek

Eazy Izzuddin said...

SHARAMLI :
akhirnya jumpe...
=D

Eazy Izzuddin said...

KAK HEZE :
cepat2 kak terjah
ehehe

Eazy Izzuddin said...

NURUL :
thanks!
=D

Eazy Izzuddin said...

LEA :
hik3
klu bole mahu ajak juge...
xD

Eazy Izzuddin said...

AQILA :
besh3.....
xD
thanks

Eazy Izzuddin said...

KTY :
pilih la aku...
eheheh
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

BRO COREY :
insyallah...
=D

Eazy Izzuddin said...

ANAK GEMILANG :
hik3...
bole3...
jln laju lorh..

Eazy Izzuddin said...

AZUAN :
lmbt ok pe ..
menikmati pemandangan

Eazy Izzuddin said...

BRO MIE :
jgn jelez bro
ehehe

Eazy Izzuddin said...

CIK ANIS :
hehe
jgn jelez
adiah oversea tuh
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

DILOT :
la..
mcm 2 pule
hehe

Eazy Izzuddin said...

BRO FRAMESTONE :
sowy bro..
x pasan...
la...
klu x leh jumpe bro

Eazy Izzuddin said...

DEVOTED LILY :
besh oh besh..
xD

Eazy Izzuddin said...

LALINK7 :
2 la psl
cam jumpe celebrity

Eazy Izzuddin said...

AMALINI :
kat kedai byk
ehehe

Eazy Izzuddin said...

PRECIOUS :
besh!

Eazy Izzuddin said...

JOE :
sgt bermakna...
xD
hiks
hensem da 2...

Eazy Izzuddin said...

BRO FRAMESTONE :
insyallah bro akan jd pujaan kaum hawa
ececeh

Eazy Izzuddin said...

SHAFIE :
ok le 2...
xD

Eazy Izzuddin said...

EIPUL :
masyuk....
xD

Eazy Izzuddin said...

DBA :
bile2 pun bole