[T]reasure [H]unt [K]ah?

Assalamualaiku WBT & Salam Sejhatera Uols.

Ha! Treasure Hunt!, sudah bertukar jadi Treasure hanj da, =P, pada sabtu lepas 20hb Jun telah menyertai Bloggers Karnival di Jaya33 Petaling Jaya, bersama bloggers Kak Heze, Rizz, Pojie, Zull & Nemo. Ke sana ku bersama Kak Heze serta anak cutenye mencari2 Jaya33 yg hampir sesatnya, huhu

Akhirnya ketemu juga, di sana lah juga kami bertemu dengan Nemo, Rizz, Pojie & Zul, mereka pun hampir sesat juga, haha, sampai, daftar, dapat berjumpa berbagai bloggers2 di sana, ramai yg amat, ohoho, dan yg penting kami dapat goodies bag, de baju skali, xD

Selepas itu...




Semangat menyalin baju Karnival Bloggers untuk menyertai program, lihat2, TREASUR HUNT da bermula, Adess! katanya mula petang ni, ni mula pagi, maybe kami terlepas briefing kot semasa nak menyalin baju Bloggers Karnival tuh, huhu, sabar jelah, layans...mesti ambil gambar..xD


Then terasa macam malas la pulok nak menyertai Karnival Bloggers tuh, pergilah menerjah McD di seberang, breakfast merangkap Lunch, naik jejantas ja, nasib lah hujan dah berhenti, ops!, mula2 sampai mmg hujan lebat taw xD, Dalam menikmati McD, Pojie mengajak kami ke suatu tempat.


Jeng3x! ke Tropicana Mall, Damansara!, katanya ada tayangan Movie free!, hik3 Layans, Thanks Pojie!, yerlo dah tak tau nak buat apa kat sana, baek layans movies lagi ok walau cerita yg di tayangan 3 bulan dahulu, kami menonton 2 movie berturut2, sebelum itu main game dulu!...xD


Seperti kanak2 ribena main game, hik3, ok le 2, lihat2 jam, 1.15pm, 1st wayang bermula, ceritanya Race To Witch Mountain!, masuk2 panggung terasa bau seperti kereta baru, haha, kerusi pun besar, nak melunjur kaki pun luas!, almaklumlah panggung baru, besh citer tuh!

Habis dalam kul 3 rasanya, rileks2 kan diri, 3.25pm, cerita seterusnya, fuh! ni memang Treasure HUnt dalam wayang katanya, haha, layans cerita Confession of a Shopaholic!, sangat besh! kedua2 cerita, siap bergambar dalam wayang lagi, ohoho, pasni nak nonton wayang kat Tropicana Mall lah, baru layans, xD



Besh! akhirnya bersurai juga, sebelum tu perut lapar, kitaorang lepak di Restoran di Kerinchi sebelah balai bomba, sembang2, makanan di restoran tu pun ok lah gak, selepas itu masing2 blik ikut haluan masing, Pojie hantar Rizz ngn Nemo kat lrt, Kak Heze ngn ku blik Shah Alam ngn Klang. Thanks Kak Heze hantar Ku betul2 sampai depan rumah.

Besh! hari minggu dapat bersama mereka! Kenangan Terindah 'Treasure Hunt', hehe walau tak ber Treasure Hunt yg sebenar2nya, Terima kasih karena mengajak Ku skali =P Thanks Rizz 4 da edited Pic, malas nk edit, hehe xD juga thanks Kak Heze Pic sharing.

p/s : 28hb ni gather bloggers lagi, im not sure dapat join, hope dapat join =D, follower ku sudah cecah 200!, xD,
LAYANS
(>_<)

58 comments:

aqila said...

wa...eazy st la rajin jumpe ngn blogger2 ni ye..
best2...
heeee

pwincess AJA said...

murning eazy~
waah!beshnyeeee!
=)))

Hezesuze said...

iyolah tresure hunt la sangat kan...wakaka

pepun mmg kenangan terindah kan...mmg besh dpt bmesra alam kekdahnye ngan uols!huhuhu

p/s 28hb ni kompem ke tak eazy joint???

eazy insyira said...

org suh g treasure hunt.
dye g jalan2 lak eh?
hehe.
best nye dpt gather

Bro Framestone said...

wow cam best je..awat bro xtau nie huhu...

ish eazy nie.. ke nk bro langgan perkhidmatan sms baru eazy bgtau he..23x

out of topic--> nk bro jd cam dalam gmbr tue ke..tgu je la ek.. ade masa nnt ade la

Anonymous said...

waaa
bestnya karnival bloggers ni..

farah said...

woah.
bestnya bertemu dgn blogger yg lain.

:)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

jnji dpt bj pree ;)

farish izaryl @izreez said...

ok ajo hangout ekekke..28 g keww

lalink7 said...

eazY :
fofuler la katakan 2 byk follower tue..huhuhuh.. =D
bestnyer dpt jmpe2 bloggers sumer..
wah..cambest jew..huhu

azalia hjsalleh said...

woahhhhhhhh bestnye ;)

Blog Eazy Izzuddin said...

AQILA :
bole la rajinnyer..
huhu
sejak menjak rapat ngn mmber blogger...
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

PWINCESS AJA :
morning2...
sangat besh aja...
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

KAK HEZE :
2 la...
treasure hunt la sgt...
xD

tp kak mmg kenangan lah mase arritu...
=D

rasenye konpem kot kak

Blog Eazy Izzuddin said...

EAZY :
hehe
itulah....
jejlan gamaknya..
sgt besh gather..
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

BRO FRAMSETONE :
sowy bro....
bende tu berlaku sgt pantas...
x sempat nk bagi taw...
=D

cepat2 bro jd cam dalam gambr tuh..
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

AYIN :
sangat besh ayin..
rugi x join
hik3
=P
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

FARAH :
dapat lah juge bertemu bloggers2 lain...
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

BRO NUAR :
betul3x..
jnji dpt bj pree..
=P
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

RIZZ :
insyallah g ...
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

LALINK7 :
haha
fofular kah ku??
xD

hiks..
besh wooo
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

AZA :
beshhhhh...
xD

cik amy said...

wah tgh pic2 sumer cm best jer dier

joegrimjow said...

eazy!!
ur face change!!
hoho
brite baik ni

Unknown said...

bukan treasure hunt tapi treasure benda lain
hahaha x))
tapi macam best je tengok :)

Bro Framestone said...

alasan mu tidak bro terima..

seberapa pantas lagi harus ku tgu... pastikah.... ape lirik seterusnya ek

elle said...

rajinnye bertemu dgn blogger2 ek...

bgs la rapatkn silaturrahim... elle xde dh jpe blogger except jpe eazy, bro dgn kak atie hr tu je la.. uhuhu...

Dhada said...

Haa bila pula ada karnival ni ? Secara besar-besaran ka apa ?

unknown said...

dpt gk emel utk ke karnival tu

tp disebabkan jauh, x dpt nk pegi

Azuan said...

huk3...
cam best je...

H.R PuTeRa YuSoFF said...

waa seronok la kowang..
sumpah aku xtau pun..
nak ikut jgk...

Nasiruddin bin Mohd Fazali said...

Sure best, kan... Hehehe "Treasure Hunt", eh?

DilOt said...

waaa.rajinnye kamu pegi...

tp mest bestkan..,sekali sekala dpt jumpe rakan bloggers...

attyfir said...

kalo eazy..joinleh jumpa..

Blog Eazy Izzuddin said...

MISS EMYLIZA :

besh kan tgk pic2 tuh...xD
len kali leh koin ...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

JOE :
yakah!?
tengkiu2...
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

HIRA :
treasure hunt mende lain da...
hik3
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

BRO FRAMESTONE :
sowy2 bro....
=D

entoh lah...
x igt...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

ELLE :
bole la kerajinannya....
=D

2 la psl elle
bile leh ketemu lagi nih?
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

DHADA :
pada 20hb lalu...
besar besaran lorh...
dah nama karnival bloggers....
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

KHARIL :
owy yaka?
nape x pi
dok mane tuh?

Blog Eazy Izzuddin said...

AZUAN :
tersangat lah beshnye...
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

PUTERA YUSOFF :
la....
len kali cari info...
=D
xD
pasni leh join

Blog Eazy Izzuddin said...

ACE :
mmg besh...
treasure hunt la sgt..
=P
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

DILOT :
kerajinan yg amat..
=P
besh juge ketemu bloggers...
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

KAK ATTY :
insyallah leh join...
ketemu nnti..
=D

EIPUL said...

wah bestnyer main treasure hunt! heheh, yang tak tahan tu siap tgk movie segala. Memang syok! Lalala

elle said...

xtau bila leh ketemu lg eazy... elle dh xde kt KL... pasni duk melaka pulak. susah nk jpe dh la. bro framestone ajak jpe esk dgn kak atie. xsure leh gi ke x. xberapa sihat nih. uhuhu...

Blog Eazy Izzuddin said...

EIPUL :
haha...
2 la pasal...
xD
syok gler

Blog Eazy Izzuddin said...

ELLE:

2 la...
a'ah erk elle kat melake dah...
huhu
owy yaka?
ni dapat lesen kan leh pi jln2 ketemu bro n kak atie...
hik3
kim salam mereka ea
=D

Cahaya Yang Riang Gembira said...

Beshnye pi dating.. Hik hik hik.. =p
Kalo ku dok di KL.. Ari2 ku ajak korang sume pi dating.. Wakaka.. =)

Blog Eazy Izzuddin said...

wakaka....
joms la...
kamo dok mane 2 act?
xD

Destinasiku said...

dik pembetulan skit..restoran seblah balai bomba tu kat bangsar/pantai baru ler...bkn kerinchi hehehe salah info tu....ku membesar di sana

Cahaya Yang Riang Gembira said...

Ekeke.. Ku datang balik sini mau dating.. Hak hak hak.. =p

Ku dok mane? Malaysia arr.. Haha.. Ku study di Ipoh maa... Jauh dgn korang sume yg rmai nun di Selangor dn KL.. Tp ku dkat dgn cik wanie.. Heehee.. =p

Dkat jue dgn tepeng hometown kamoo.. =)

Blog Eazy Izzuddin said...

DESTINASIKU :
owh yaka?
mane lah thu
1st smpi sana
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

FARHANA :
oooo
yaka
dkat ngn kg teman ler nih
hik3
xD

mysarea said...

wow!, meriah! sgt aktif ea dgn blog, ok la tu ;D

Blog Eazy Izzuddin said...

layans...
hik3
xD