[T]ransformer [2] : [R]evenge [o]f [T]he [F]allen

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols.

Transformer 2 Revenge of The Fallen!, yeah! akhirnya dapat juga menonton wayang cerita yg ku minati sesangat nih!, Tarikhnya keluar pada 24hb Jun, Malam itu juga menontonnya, mula2 tidak plan mahu menonton, tetapi keboringan melanda di Campus, dengan Kawan mengajak, joms!

1 rumah pergi, malam pula tu, mahu booking tiket online di web GSC, 'Fully Booked!!', ku memilih GSC One Utama, midnight show, ni kena cepat2 ke sana nih, bersiap2, 10pm bertolak dari Unisel Bestari Jaya ke One Utama, 5 org 1 kereta, ku bertawakal drive memalam, huhu

Akhirnya sampai....



Sampai dalam 11pm, Masyallah!! ramai giler ah manusia2 pada malam tuh, for sure mahu menonton Transformer 2 nih, berbaris di kaunter tiket, harap2 adalah tiket untuk kami berlima pada malam tuh, kalau tidak hampa lah, huhu, Alhamdulillah! ada, lihat sit macam penuh, tetapi bernasib baik dapat kerusi yg strategik!, hik3

Almaklumlah pada malam kemuncak transformer tu GSC One Utama ada 4 show midnight transformer, semua nya pukul 12.00am, dan 1 12.30am, ku memilih 12.00am karena 12.30, 'Fully Booked!!' wow!, ok le 2, tgg punya tgg, dapat juga masuk, terserempak juga member2 Unisel di Sana, haha, layans

Cerita nya Besh!!, suka pada Bumblebee!, or Bee!!, hehe, menunggu apa seterusnya yg berlaku, Interesting!, Durasi movie Transformer 2 rase 2 jam lebih, kadang2 ada juga rase mengantuk, tapi cerita besh!, layans sampai habis, wayang midnight katanya, sungguh layans, haha =P

Habis!, habis ja movie ramai penonton menepuk tangan dalam pawagam, kiranya besh la 2, mmg besh! xD, i give 5 star lah! xD, blik2 kawasan One Utama lengang, hajat hati mahu merasa Stevens Chicken Chop di sebelah OU tuh, tapi da tutup da, huhu, melepas, housemate sume lapar, singgahlah gerai d Sg Buloh!, tp Mahal! gler, pasni x mo makan situ lah xD

Malam Khamis yg besh!, If you haven’t seen it, I would definitely recommend!, go see it, you'll never regret xD, rasanya seperti mahu menonton lagi, siapa mahu join? joms, hik3 =D

p/s: Esok ke UKM, Mari terjah, maaf bebanyak x dapat ke gathering bloggers, huhu
LAYANS
(>_<)

62 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

slps terminator, transformer plak...hancor muka bumi ni kalu 2 2 exist nih...hehe ;D

Bardboo said...

nak g tgok gak..tp mesti penuh kan esok..sure ar..

Blog Eazy Izzuddin said...

BRO NUAR :
hehehe
thu x fe bro
hancur la klu due2 ade nih
xD
hik3

Blog Eazy Izzuddin said...

BEEDLE D'BARD :
pi2 la tgk...
klu x mo ramai pegi awal2....
eazy suke pi awal2...
=D

EIPUL said...

owh, nak tgk tadi tapi ramai berdoyon lah homosapien tgh beratur nak beli tiket. tak payah ok. Huhu, lain masa lah. Lalala

Cahaya Yang Riang Gembira said...

5 bintang jek ke? Ouh.. Ku igt 5 bulannn.. Lagi gempakz.. Wakaka.. Yg first pn ku tak nengok lg.. Haha.. Ktinggalan tol.. Kalo tak nengok first blh paham ke kalo nengok 2nd tros?? Hee.. =p

Rmai daa ckap best niii.. Hurrmm.. Jom jom jom.. Layanzzz.. =)

Blog Eazy Izzuddin said...

EIPUL :
hik2...
sgt ramai...
mase eazy pegi x ramai yg bratur, maybe ramai yg da beli tiket...
=D
len kali pun ok
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

FARHANA :
5 star lorh....
la..awat x tgk, hik3, eazy juz donload n tgk transformer 1, besh...
de la jgk kesinambungan ke transformer 2....
=D
jom3
xD

Mohd Nasri said...

tggu mse utk download..haha
sggp tggu smpai thun dpn pn..haha

Blog Eazy Izzuddin said...

uish...
sanggup tgg tuh..
bek pi tgk je...
hehe
x rugi...
=P
xD

Nasiruddin bin Mohd Fazali said...

Yeah! Serious best! Dengan tak rest selama dua hari pun still boleh layan dari mula sampai habis! Yes, Bumblebee! Comel! Suke giler!

Hehehe....Lain kali wayang lain lak, k Eazy?

Blog Eazy Izzuddin said...

hiks
yeah! bumblebee!!xD
bole3x...
xD

CikYana(",) said...

eazy
akak mau nengok jugak
hihihihi

Blog Eazy Izzuddin said...

bole3x....
jom tgk kak..
besh taw
=D

Cikgu Ije said...

aaaaaa...

Blog Eazy Izzuddin said...

nape tuh?
hik3
xD

Hezesuze said...

nk bawak anak2 ler tonton ini movie...huhuhuh

b0b0y said...

kak HEZE gegeh bwak anak2.. ada budak2 tu jadik transformer dlm tu dgn kerusi2 panggung tu sekali kang...hek3

Destinasiku said...

baru lps tgk td...mmg lah best sbb transformer dh wujud zmn kami the 70's..dh sebati..tp dulu kartun je hehehe

Blog Eazy Izzuddin said...

KAK HEZE :
bole kak...
besh taw
tp cter lame durasinye
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

B-BOY :
hehehe
betul3x....
=P
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

DESTINASIKU :
hehehe....
tranformer mmg dh lame da...
xD

Am said...

best eh?, x leh jd mesti pergi tgk :P

mysarea said...

jeleous sangat sama kamu, belum tgk lagi nih, jom tgk wyg! ;D

mysarea said...

jeleous sangat sama kamu, belum tgk lagi nih, jom tgk wyg! ;D

UnGu VioLet said...

lame tak menjenguk adik kat sini.. sihat ker?? akak ingat nak mintak tolong adik skitla.. boleh tak??

Blog Eazy Izzuddin said...

AM :
go3x...
pi ke pawagam terdekat
ekeke
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
2 la
awat x pi tgk..
pi3 tgk..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

KAK MAR :
alhamdulillah sehat....
yups...
akak nk mtx tolong pe je?

H.R PuTeRa YuSoFF said...

touche....
huhu...
nntkan award utk posting yg ke 100

::alifdalmim:: said...

amboi dia...menonton sakan nmpak..

hehehe

pwincess AJA said...

besh sgt eh?
heeea
ja xminat lak cte2 cmneh,
tp adik2 dah rengek2 ajak tgk
hihihi.;DDD

Cikgu Ije said...

siap tepuk2 tangan tu. memang 5 stars!~

elle said...

entahla kenapa... elle xminat cte cmni... xkira la berapa star pn org bg.. ahaha... maaf la ye...

but it is sooooo gud dpt tgk midnite muvie... elle blm prnh merasa lg nih.... uhuhu...

starlight said...

sedap ke citer ni eazy???

Dhada said...

Tp kn ada org kata filem ni ta besh .. Dhada pung ta nonton lg .

miss lolly a.k.a luvfareda said...

waa.. mau tgk gak arghh.

joegrimjow said...

eazyyyyyy

farish izaryl @izreez said...

rizz tdo tgok cte ni wakakkaka

DilOt said...

best sgt ke...tgk blog2 org lain semua cite psl ni...

Blog Eazy Izzuddin said...

PUTERA YUSOF ;
akan ku tgg....
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

ALIF :
mmg sakan..
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

PWINCESS AJA :
besh lorh....
thu aja x minat
hehe
klu adek ajak 2 layans ja..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

IJE :
mmg gemuruh la tepuknye
hik3
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

ELLE :
biase la kot org pmpuan
hehe

mmg besh tgk midnight
eazy pun 1st time juga nieh...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

BEE :
sedap2....
x yah campur perise pe lagi
hehe
=P
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

DHADA :
pi la tonton...
then bg t hu apa yg anda rasa...
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

MISS LOLLY :
joms3
pi tgk..
xD

attyfir said...

lom ade masa nak g tgk

Blog Eazy Izzuddin said...

JOE :
yes joe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

RIZZ :
la..
tito ka...
hik3
rugi2
=P
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

DILOT :
besh wooo
hehehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

KAK ATTY :
ade kan mase kak nk pi tgk..
=D

B!G N said...

mari menonton :P

B!G N said...

mari menonton :P

Hazzy Ishak said...

rasa2nya hazzy sorg je tak tgk lagi...huwaaaaa

Nova Leeza said...

wa pun nak gi..tapi tak sempat..uwaa...

Blog Eazy Izzuddin said...

BIG n :
jom2
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

HAZZY :
pi la tgk
besh taw

Blog Eazy Izzuddin said...

LEEZA :
sempt2 kan lah diri tuh
hehe
xD

Unknown said...

tak tengok lagi la cerita ni..
tiada masa la
tengok la macam mana nanti
tunggu orang belanja
huhu

Blog Eazy Izzuddin said...

cepat2 tgk
nnti da basi
hehe