Followers

Wednesday, June 3, 2009

[T]ransformasi

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols.

Yeah Transformasi ea bukan Transformers tau, haha, tapi tak sabar juga menonton Filem Transformers yang akan datang tak lama lagi, yeah, layans, hiks, Title and Picture saja kasi gempak geetu~, Transformasi bukan yg AF tu juga ea, transformasi about me =P

Yeah, selepas balik daripada Ulu Yam lalu, rambutku begitu serabai sehingga kan bonda ku fening2 lalat melihat ku, ramai yg kata rambut ala2 Hafiz AF7, benar kah? tapi ramai yg bilang, ku lihat biasa2 aja. haha xD . Dgn Menunaikan janji ku dengan bonda untuk memotong rambut selepas pulang dari Ulu Yam.

Akhirnya potong jua rambut kesayangan ku, huk3, jeng3x....



Pic yang di snap sehari sebelum cuti semester, sangat lah lawa bercampur serabut nya, haha, tapi sayang, mahu simpan sampai panjang, Fakta rambutku ikut rambut bonda, curly hair geetu~, jikalau ku simpan lagi panjang Afro lah jawabnya rambut ku, haha, tapi bagaimana..sudah janji dengan bonda nk potong, huhu

Jeng3x....=P


Yeah!, sudah transform, ala2 transformer, haha, transformasi boleh juga, ala2 AF7 la puloks...haha, =P...BOTAK!!, huhu, ok le 2, selepas memotongnya, terasa tersangat lah ringan kepala ini, dan dapat rasa angin berderu2 ke kepala, lega, benar kata bonda, bonda lihat ku pun tak rase fening2 lalat =P

Ku tak hensem dah, haha, malu nak keluar jejalan tayang kepala botaks, hiks, solutionnya ku beli topi yang sesuai dengan ku, kadang2 ada topi yg tidak sesuai bagiku, akhirnya ada, pakai dan lihat, ok le 2, tak rase malu2 kuching lagi, hiks =D, New Image untuk kembali ke Unisel, taklah nanti serabut nak belajar nanti, Insyallah.

One more, ku tersangat BUSY sekarang dengan kuliah, serta kemudahan untuk online disini agak menghampakan. Huhu, ku rase takkan update untuk beberapa hari, maaf bebanyak jika tidak sempat menyinggah ke blog anda, sedih2 nye skang nih, huk3,=( tak sabar ke Port Dickson this Saturday! =D

p/s : adik2 suka sangat usik kepala ku yg botak ni, Tajam katanya, haha, ok le 2, huhu, sekarang x leh on9 selalu, huk3, maaf klu x singgah blog kalian, terima kasih yg masih singgah di sini =D
LAYANS
(>_<)

Comments (55)

On June 3, 2009 at 9:16 AM , babymiLosh said... [Reply to comment]

inchik botak! aii likeeee! hehehe~~

kompem berangin mcm mentos yg menchair di dalam mulut kan.. hehehe.. besh2 ;p

wondering~~~ kalulah daku buleh butak juga.. heeee ;p

 
On June 3, 2009 at 9:17 AM , b-boy said... [Reply to comment]

hahahaha.. tajamm katanya.. leh wat tanduk3 orang.. ekekeke

 
On June 3, 2009 at 9:27 AM , Fina said... [Reply to comment]

takpe ar.. jgn lupekan bl0g terus :)

 
On June 3, 2009 at 10:13 AM , Blog Anuar Kamaruddin™ said... [Reply to comment]

wow! cam TOO PHAT Joe Flizzow! ;D

 
On June 3, 2009 at 10:18 AM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

sokong bang nuar.

cam joe flizzow argh..

pepun, eazy tatap hensem.

 
On June 3, 2009 at 10:51 AM , Mg_ouch said... [Reply to comment]

potonganya lucu kok kak...
jadi keliatan lebih rapi,,bagus kak...:)

 
On June 3, 2009 at 11:09 AM , nur.sa said... [Reply to comment]

baru je nk cakap rambut anda seblom ni seperti hafiz af7..or dia yg ade rambut mcm anda?hahaahaa.. mana2 aje la.

 
On June 3, 2009 at 11:13 AM , rizz said... [Reply to comment]

hahah eazy da botak cweet! ilang da rmbut cm hafiz tuh ahha jupe u sturday dearrr

 
On June 3, 2009 at 11:31 AM , bella said... [Reply to comment]

wah sudah botaking kepale die..
huhu..
xpe2..jgn risau without rambut pon still encem lagi lor..

 
On June 3, 2009 at 11:41 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BABYMILOSH :
haha
incik botak?

haha
mmg beranin sangat nih
hiiks...

sile2 la botak
nak lihat
haha
xD

 
On June 3, 2009 at 11:42 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

B-BOY :
haha
bole je boy tanduk3 org
ekeke
=P
xD

 
On June 3, 2009 at 11:42 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FINA :
Insyallah x kan ku lupe blog ini
its my life now...
xD

 
On June 3, 2009 at 11:43 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BRO NUAR :
wow!
yaka?
housmate pon ckp cam tu
hiks3
pasni nk blaja raps puloks
hehe
xD

 
On June 3, 2009 at 11:44 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MISS LOLLY :
hiks
yeah
joms2 sokong hiks3....
kite ber raps...
=P
xD

yaka?
macey2
xD

 
On June 3, 2009 at 11:45 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MG OUCH :
oh iya?
hehehe
ok la dong
keliatan lebih rapi
=D

 
On June 3, 2009 at 11:46 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NUR SA :
mane2 aje
hiks3
hafiz tiru kot
xD

 
On June 3, 2009 at 11:47 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

RIZZ :
haha
dah ilang da rambut cam hafiz
huk3

insyallah
see u this saturday
=D

 
On June 3, 2009 at 11:47 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BELLA :
sudah lorh
huhu
still hensem2 lagiks...
=P
xD

 
On June 3, 2009 at 11:49 AM , azaliahjsalleh said... [Reply to comment]

wow imej baru ;DDD
ala2 mawi gitu lorhhhh

 
On June 3, 2009 at 11:55 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hak3
yyeah
image baru
mawi?
no no no
joe flizzow br betul
ekekeke
=P
xD

 
On June 3, 2009 at 12:02 PM , miss GAZA said... [Reply to comment]

transformasi ini bagus kerana botak juga ttap indah.
lalala~
=p

 
On June 3, 2009 at 12:08 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

lala
sangat indah
hiks
=P
xD

 
On June 3, 2009 at 12:08 PM , Dhada said... [Reply to comment]

Wahh nmpk laen sgt lps potong rambut (^_^)

 
On June 3, 2009 at 12:13 PM , Miss Hazzy said... [Reply to comment]

wow!! lagi hensem cenggini...

 
On June 3, 2009 at 12:16 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

DHADA :
yeah
transformasi lah katakan
=P
xD

 
On June 3, 2009 at 12:17 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MISS HAZZY :
hiks3
yaka?
macey2
xD

 
On June 3, 2009 at 12:44 PM , Hezesuze said... [Reply to comment]

fuyoooooo!! cutenye adik akak sorang ni..

da mcm penyanyi too pat ler plak...

 
On June 3, 2009 at 1:05 PM , sharamli said... [Reply to comment]

ceit..b0tak..ha3

 
On June 3, 2009 at 1:50 PM , Amer Aan said... [Reply to comment]

joe flizzow..
hikhik

 
On June 3, 2009 at 2:49 PM , ファラ 'aqila said... [Reply to comment]

afro comel...tapi botak pun comel..hee..
ea, bukak topi tuh..biar terselah tranfomasi tuh...heee :P

 
On June 3, 2009 at 3:10 PM , babymiLosh said... [Reply to comment]

haiyokkk~
gegerl ner ley botak..
haishhh...

 
On June 3, 2009 at 3:14 PM , ||| PöJìé PööH ||| said... [Reply to comment]

Wow!!!
Cool la beb!!
Betul kata Nuar tu cam Joe Flizzow!!
Mmg kamu ada iras2 artis..
Dulu Hafiz AF7, now JOe Flizzow plak!!
Cayalah!!

 
On June 3, 2009 at 5:30 PM , Nur Farhana said... [Reply to comment]

Perrgghh.. Eazy Izzudin.. Botak sudaa.. Kalo rupa mcm ni menyetan kat jlan raya org akan gelar kamu Castello.. Ahakz.. Namun, jambu ttap jambu.. Heehee.. =p

 
On June 3, 2009 at 7:38 PM , ije said... [Reply to comment]

potong pendek la ensem!!

 
On June 3, 2009 at 9:10 PM , elle said... [Reply to comment]

ahaks... dia sudah botak ye..

ahahahaha... [gelak jahat sebentar, hrp maaf! ehehe =p]

ok2.. comey la gtu... a new eazy... ehehehe... (^_^)

nice2x... =)

 
On June 3, 2009 at 10:52 PM , Fina said... [Reply to comment]

u've been tagged! sj je, kalo sudi jwb, jwb la =)

tag ade kat blog ;)

 
On June 4, 2009 at 8:11 AM , bee said... [Reply to comment]

asal x botak licin..tp nmpk lain la eazy...xpe ka tu..ilang mancho sudey...xpe2..eazy caner2 pon ttp kool n smart..ok..

 
On June 4, 2009 at 10:26 AM , DeVoTeD LiLy said... [Reply to comment]

eazy...
2-2 pon omey la..
hehe..
afro leh jd apis...
ta pon tajol..
haaa.. comel ooo..

 
On June 4, 2009 at 5:15 PM , Framestone said... [Reply to comment]

bro pun mahu potong ini lambut.. manyak pening wo bro tengok huhu

 
On June 5, 2009 at 5:42 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

KAK HEZE :
cute kah?
haha
rmi yg kate
=P
xD

 
On June 5, 2009 at 5:43 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SHARAMLI :
botak la besh
berangin
xD

 
On June 5, 2009 at 5:43 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AMER AAN :
haha
ok le 2
xD

 
On June 5, 2009 at 5:44 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AQILA :
haha
akan buka topi ni bg terserlah skit
xD

 
On June 5, 2009 at 5:44 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BABYMILOSH :
bole pe gegerl botak
huhu
=P
xD

 
On June 5, 2009 at 5:45 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

POJIE :
haha
mekasih pojie
de iras sangat ke cam artis??
xD

 
On June 5, 2009 at 5:45 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FARHANA :
hik3
castello pon castello lah
haha
jambu pon jambu lah
xD

 
On June 5, 2009 at 5:46 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

IJE :
betul3x..
pendek br hensem..
xD

 
On June 5, 2009 at 5:47 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ELLE :
sudah botak wooo

sile2 gelak2
=P
xD

tengkiu3x..
xD

 
On June 5, 2009 at 5:47 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FINA :
ayyak!
tag ka?
huk3
jgn2
xD
=P

 
On June 5, 2009 at 5:48 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BEE :
x mo botak licin sangat
haha
x hensem
ok pon ok la
xD

 
On June 5, 2009 at 5:49 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

LILY :
mane2 pon bole lah
apiz ka tajol ka
hiks
xD

 
On June 5, 2009 at 5:50 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BRO FRAMESTONE :
jom bro
potong lah botak
kite sesame botak
tp eazy da botak dlu
xD
tgk bro botak camne
=P
xD

 
On June 6, 2009 at 12:51 AM , ::alwaniamalini:: said... [Reply to comment]

eh ehhh....
lama tak singgah sini, tak sangka, tuan rumah dah botak rupanya hihihihi...

makin hensem dan kemas!
::thumbsup bro!:: =)

 
On June 7, 2009 at 6:48 AM , hira said... [Reply to comment]

waaa..
style baru!
comel juga la
huhuhu
puji ni

 
On June 23, 2009 at 1:41 PM , kasut roda said... [Reply to comment]

huh..xsabr nk tgok trnsformers..i followed u ya!!