[T]ransformasi

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols.

Yeah Transformasi ea bukan Transformers tau, haha, tapi tak sabar juga menonton Filem Transformers yang akan datang tak lama lagi, yeah, layans, hiks, Title and Picture saja kasi gempak geetu~, Transformasi bukan yg AF tu juga ea, transformasi about me =P

Yeah, selepas balik daripada Ulu Yam lalu, rambutku begitu serabai sehingga kan bonda ku fening2 lalat melihat ku, ramai yg kata rambut ala2 Hafiz AF7, benar kah? tapi ramai yg bilang, ku lihat biasa2 aja. haha xD . Dgn Menunaikan janji ku dengan bonda untuk memotong rambut selepas pulang dari Ulu Yam.

Akhirnya potong jua rambut kesayangan ku, huk3, jeng3x....



Pic yang di snap sehari sebelum cuti semester, sangat lah lawa bercampur serabut nya, haha, tapi sayang, mahu simpan sampai panjang, Fakta rambutku ikut rambut bonda, curly hair geetu~, jikalau ku simpan lagi panjang Afro lah jawabnya rambut ku, haha, tapi bagaimana..sudah janji dengan bonda nk potong, huhu

Jeng3x....=P


Yeah!, sudah transform, ala2 transformer, haha, transformasi boleh juga, ala2 AF7 la puloks...haha, =P...BOTAK!!, huhu, ok le 2, selepas memotongnya, terasa tersangat lah ringan kepala ini, dan dapat rasa angin berderu2 ke kepala, lega, benar kata bonda, bonda lihat ku pun tak rase fening2 lalat =P

Ku tak hensem dah, haha, malu nak keluar jejalan tayang kepala botaks, hiks, solutionnya ku beli topi yang sesuai dengan ku, kadang2 ada topi yg tidak sesuai bagiku, akhirnya ada, pakai dan lihat, ok le 2, tak rase malu2 kuching lagi, hiks =D, New Image untuk kembali ke Unisel, taklah nanti serabut nak belajar nanti, Insyallah.

One more, ku tersangat BUSY sekarang dengan kuliah, serta kemudahan untuk online disini agak menghampakan. Huhu, ku rase takkan update untuk beberapa hari, maaf bebanyak jika tidak sempat menyinggah ke blog anda, sedih2 nye skang nih, huk3,=( tak sabar ke Port Dickson this Saturday! =D

p/s : adik2 suka sangat usik kepala ku yg botak ni, Tajam katanya, haha, ok le 2, huhu, sekarang x leh on9 selalu, huk3, maaf klu x singgah blog kalian, terima kasih yg masih singgah di sini =D
LAYANS
(>_<)

55 comments:

babymiLosh said...

inchik botak! aii likeeee! hehehe~~

kompem berangin mcm mentos yg menchair di dalam mulut kan.. hehehe.. besh2 ;p

wondering~~~ kalulah daku buleh butak juga.. heeee ;p

b-boy said...

hahahaha.. tajamm katanya.. leh wat tanduk3 orang.. ekekeke

Fina said...

takpe ar.. jgn lupekan bl0g terus :)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

wow! cam TOO PHAT Joe Flizzow! ;D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

sokong bang nuar.

cam joe flizzow argh..

pepun, eazy tatap hensem.

Mg_ouch said...

potonganya lucu kok kak...
jadi keliatan lebih rapi,,bagus kak...:)

nur.sa said...

baru je nk cakap rambut anda seblom ni seperti hafiz af7..or dia yg ade rambut mcm anda?hahaahaa.. mana2 aje la.

rizz said...

hahah eazy da botak cweet! ilang da rmbut cm hafiz tuh ahha jupe u sturday dearrr

bella said...

wah sudah botaking kepale die..
huhu..
xpe2..jgn risau without rambut pon still encem lagi lor..

Eazy Izzuddin said...

BABYMILOSH :
haha
incik botak?

haha
mmg beranin sangat nih
hiiks...

sile2 la botak
nak lihat
haha
xD

Eazy Izzuddin said...

B-BOY :
haha
bole je boy tanduk3 org
ekeke
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

FINA :
Insyallah x kan ku lupe blog ini
its my life now...
xD

Eazy Izzuddin said...

BRO NUAR :
wow!
yaka?
housmate pon ckp cam tu
hiks3
pasni nk blaja raps puloks
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

MISS LOLLY :
hiks
yeah
joms2 sokong hiks3....
kite ber raps...
=P
xD

yaka?
macey2
xD

Eazy Izzuddin said...

MG OUCH :
oh iya?
hehehe
ok la dong
keliatan lebih rapi
=D

Eazy Izzuddin said...

NUR SA :
mane2 aje
hiks3
hafiz tiru kot
xD

Eazy Izzuddin said...

RIZZ :
haha
dah ilang da rambut cam hafiz
huk3

insyallah
see u this saturday
=D

Eazy Izzuddin said...

BELLA :
sudah lorh
huhu
still hensem2 lagiks...
=P
xD

azaliahjsalleh said...

wow imej baru ;DDD
ala2 mawi gitu lorhhhh

Eazy Izzuddin said...

hak3
yyeah
image baru
mawi?
no no no
joe flizzow br betul
ekekeke
=P
xD

miss GAZA said...

transformasi ini bagus kerana botak juga ttap indah.
lalala~
=p

Eazy Izzuddin said...

lala
sangat indah
hiks
=P
xD

Dhada said...

Wahh nmpk laen sgt lps potong rambut (^_^)

Miss Hazzy said...

wow!! lagi hensem cenggini...

Eazy Izzuddin said...

DHADA :
yeah
transformasi lah katakan
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

MISS HAZZY :
hiks3
yaka?
macey2
xD

Hezesuze said...

fuyoooooo!! cutenye adik akak sorang ni..

da mcm penyanyi too pat ler plak...

sharamli said...

ceit..b0tak..ha3

Amer Aan said...

joe flizzow..
hikhik

ファラ 'aqila said...

afro comel...tapi botak pun comel..hee..
ea, bukak topi tuh..biar terselah tranfomasi tuh...heee :P

babymiLosh said...

haiyokkk~
gegerl ner ley botak..
haishhh...

||| PöJìé PööH ||| said...

Wow!!!
Cool la beb!!
Betul kata Nuar tu cam Joe Flizzow!!
Mmg kamu ada iras2 artis..
Dulu Hafiz AF7, now JOe Flizzow plak!!
Cayalah!!

Nur Farhana said...

Perrgghh.. Eazy Izzudin.. Botak sudaa.. Kalo rupa mcm ni menyetan kat jlan raya org akan gelar kamu Castello.. Ahakz.. Namun, jambu ttap jambu.. Heehee.. =p

ije said...

potong pendek la ensem!!

elle said...

ahaks... dia sudah botak ye..

ahahahaha... [gelak jahat sebentar, hrp maaf! ehehe =p]

ok2.. comey la gtu... a new eazy... ehehehe... (^_^)

nice2x... =)

Fina said...

u've been tagged! sj je, kalo sudi jwb, jwb la =)

tag ade kat blog ;)

bee said...

asal x botak licin..tp nmpk lain la eazy...xpe ka tu..ilang mancho sudey...xpe2..eazy caner2 pon ttp kool n smart..ok..

DeVoTeD LiLy said...

eazy...
2-2 pon omey la..
hehe..
afro leh jd apis...
ta pon tajol..
haaa.. comel ooo..

Framestone said...

bro pun mahu potong ini lambut.. manyak pening wo bro tengok huhu

Eazy Izzuddin said...

KAK HEZE :
cute kah?
haha
rmi yg kate
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

SHARAMLI :
botak la besh
berangin
xD

Eazy Izzuddin said...

AMER AAN :
haha
ok le 2
xD

Eazy Izzuddin said...

AQILA :
haha
akan buka topi ni bg terserlah skit
xD

Eazy Izzuddin said...

BABYMILOSH :
bole pe gegerl botak
huhu
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

POJIE :
haha
mekasih pojie
de iras sangat ke cam artis??
xD

Eazy Izzuddin said...

FARHANA :
hik3
castello pon castello lah
haha
jambu pon jambu lah
xD

Eazy Izzuddin said...

IJE :
betul3x..
pendek br hensem..
xD

Eazy Izzuddin said...

ELLE :
sudah botak wooo

sile2 gelak2
=P
xD

tengkiu3x..
xD

Eazy Izzuddin said...

FINA :
ayyak!
tag ka?
huk3
jgn2
xD
=P

Eazy Izzuddin said...

BEE :
x mo botak licin sangat
haha
x hensem
ok pon ok la
xD

Eazy Izzuddin said...

LILY :
mane2 pon bole lah
apiz ka tajol ka
hiks
xD

Eazy Izzuddin said...

BRO FRAMESTONE :
jom bro
potong lah botak
kite sesame botak
tp eazy da botak dlu
xD
tgk bro botak camne
=P
xD

::alwaniamalini:: said...

eh ehhh....
lama tak singgah sini, tak sangka, tuan rumah dah botak rupanya hihihihi...

makin hensem dan kemas!
::thumbsup bro!:: =)

hira said...

waaa..
style baru!
comel juga la
huhuhu
puji ni

kasut roda said...

huh..xsabr nk tgok trnsformers..i followed u ya!!