[L]ayans...

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols.

Yeah, dah lame tidak mengupdate kan blog ku ini, usang rasenya, hik3, ini pun ku online sebentar untuk mengupdate blog ku ini karena ku in rush, hiks karena limited connection internet, huk3, sabar jelah, tak pe, only this week only, huhu, insyallah fully recovery on9 next week =P

Yeah, kali ini mahu bercerita tentang Hannah Montana The Movie, besh!, karena salah seorang member Unisel tetibe menelefon ku bertanya "Eazy tau x mane One Utama" confirm lah ku tahu, the second call, "tahniah!, anda telah di ajak untuk menonton Preview Hannah Montana The Movie! "

Wow!!, betulkah member ku ini?...=P



Siap menyuruhku nyanyi lagi salah satu lagu Hannah Montana, haha, layans kan aja, nyanyi...hiks, Almaklumlah member ku ini salah seorang peminat Utama Hannah Montana or lebih dikenali sebagai Miley Cyrus, YO! karena beliau telah memasuki Contest dan telah memenangi Contest tersebut.

Yeah telah memenangi dua tiket ke Preview Movie Hannah Montana, Tarikhnya pada 1hb Jun 2009, Time : 9.00pm, Venue : TGV One Utama, 1 Jun??, bukankah Hannah Montana The Movie keluar pada 4 Jun??, itulah dinama kan preview, so beliau telah mengajak ku karena ku tahu di mana One Utama itu =P

Thanks Asz!, karena telah mengajak ku menonton preview Hannah Montana The Movie, mule2 kami ingat abang yg call Asz itu tipu, or saja mahu kenakan kami, rupa2nya betul, Alhamdulillah, dapat juga ku menonton Hannah Montana The Movie, begitu lah alkisahnya, cerita nya besh juga, Layans kan aja..=P

Jalan ceritanya menarik dan komedi keluarga, part2 movie yg last agak sedih tapi layans, apabila Miley Cyrus menyanyi kan lagu "The Climb" memang sangat terasa lagu yg beliau nyanyikan, huhu, selepas 1jam 30minit, tamat sudah ceritanya...Selesai, lihat jam pukul 11.00pm, Ayyak! sempatkah Asz bekejar kembali ke Hostel?

Alhamdulillah sempat juga kembali ke hostel Unisel, yerloh curfew kul 12.00am, huhu, cume mengambil masa 45 minit sahaja dari One Utama ke Unisel Bestari Jaya, wow!, cepat tuh, cepat lah karena jalan hampir lengang, Pecuts!, haha, tapi berhati2 taw di jalan raya...=P...

One more!, ku telah layans cherita ini dua kali, huhu, kali kedua pada 4 Jun, with da gurls, pergh! segan giler dalam kereta 4 gurl 1 guy, fuh!, nasiblah tak kene tegur lagi, haha, ingat x? entry2 yg lepas, =P, cepat2 ingatkan, haha, ok le 2, nak tengok cerita pun da abes, huhu

oklah todays story...see ya..

p/s : thanks agains Asz!, hiks, pasni layans Transformer pula, joms, sapa mahu ikut??
=P
xD
LAYANS
(>_<)

51 comments:

joegrimjow said...

NAK JOIN JUGAKKK

CikYana(",) said...

wah x aci nie
eazy tgk hannah montana xajak akak
nk majuk r
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sharamli said...

eleh..s0n0k la tu..

elle said...

oh hooo... anda la yg kuar dgn pakcik zharul tgk movie ni ekk... (^_^)

miss emyliza said...

ha mana menghilang eazy... bz eh...

Eazy Izzuddin said...

JOE :
joms joe
tgg joe blik nih leh join skali
=D

Eazy Izzuddin said...

KAK YANA :
lorh akak
jgn majuk eazy tgk citer ni secara kebetulan mmber ajak
=D

Eazy Izzuddin said...

SHARAMLI :
eh sonok2
=P
jgn jelez
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

ELLE :
ohoho
yerlo
pakcik zharul
die lah org nye
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

MISS EMYLIZA :
bukan menghilang
ade jek
cume nk on9 skang x bole
huk3
x
=(

rizz said...

waa suke la miley cyruss itewww:p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

huwaaaa,,

nak itooooooooooooooooooot.

pwincess AJA said...

beshnye!
nak tgk gak HM the movie
tp manyak sgt cte besh!
tataw nk pilih mane 1.
heeee.;DDD

ファラ 'aqila said...

ingt! yg kt kedai makan tuh..ehehehe
wow...mesti best..nk tgk jugak..eazy belanje la ea...:Pgurau jek

ije said...

akhirnya ada gak entry baru. windu nak komen. haha.

piKOk said...

lama xsinggah blog eazy..hehe
ak aser nk gi tgok ler citer hannah montana tuu..
mcm best je..

bella said...

wah.....
die dah tgk hannah montana the movie..
tak adil2..
ish..tak puas hati nie

iznie said...

wah...
tak aci...
bro tgk citer tue sampai 2 kali...
orang tak tgk lagi...huhu

jom nak ikut!

Dhada said...

Yaa dhada nonton filem ni td . Besh ! :D

Chagall said...

Syok la...orang tu....dia leh tengok hannah montana. Tak pe...enjoy yourself...with ur friends. bye...jumpe nanti...

hira said...

pakcik asz tak ajak saya oh!
adoi~
mahu juga ikut!!! :((

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

bestnyer ada org blanje tgk wayang...dlu senior sy penah je blnje tgk wayang kt KLCC..yg beruntung 2 movies berturut2..kluar movie pertama..terus masuk utk 2nd movie..hahaha..bestnyer!! ;p


p.s: eazy tau tak mane JJ Seremban 2??

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

eazy kaki wayang dah skrg! :p

Eazy Izzuddin said...

RIZZ :
hik3...
suke juge...
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

MISS LOLLY :
joms3
kluar reramai lagi besh!
xD

Eazy Izzuddin said...

PWINCESS AJA :
alah
layans je mane2 citer.....
joms aja leh kluar skali nnti
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

AQILA :
naseblah yg sowang nih igt
hehehe
xD

joms3 pi tgk
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

IJE :
haha
ok le 2
akan dtg entry br lagi nih
hik3
xD

Eazy Izzuddin said...

PIKOK :
hiks
lamenya x mai sini
joms2
xD

Eazy Izzuddin said...

BELLA :
haha
mmg x adil
=P
xD
joms2 pi tgk

Eazy Izzuddin said...

IZNIE :
aci2 kat kedai ea
ni pun untung de mmber ajak
huhu
xD
joms layans

Eazy Izzuddin said...

DHADA :
besh kan
hik3
xD

Eazy Izzuddin said...

ACE :
sonok la Ace
hehe
owaits
see ya
xD

Eazy Izzuddin said...

HIRA :
lorh
x ajak ka?
huhu
xD

Eazy Izzuddin said...

ALIF :
ok le 2
blanje skali 2 movie
xD

owh JJ seremban penah pi....
tp igt2 lupe lah jalan nye
huk3

Eazy Izzuddin said...

BRO NUAR :
haha
bole la jugak
=P
xD

mysarea said...

jom!, mahu nonot juga, x aci nih :P

mysarea said...

jom!, mahu nonot juga, x aci nih :P

Dilah - DilOt said...

best tak cite ni....berape bintng agak2...kalo best dilot nak tgk..

Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
nonot?
ohho
nonton kot
haha
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

DILOT :
besh2!!
5 star eazy bagi
hik3
joms dilot pi tgk
xD

Ama said...

best! tgk banyak kali juga :P

Eazy Izzuddin said...

kan da ckp besh
joms layans lagi
=P
xD

Qiki said...

sangat menarik!, pergh! layan dua kali erk

Eazy Izzuddin said...

thu x fe
haha
jgn jelez
=P
xD

ain..ain..ain..ain said...

bez nye...
i ske cete ni..

Eazy Izzuddin said...

sgt besh kan
hik3
xD

Pakcik Zharul said...

TERIMA KASIH EAZY!!!!!!!!

hehe. Asz tak tengoklah transformers ;)

hehe. minggu ni mungkin akan tgk HMTM lagi second time..muahaha.

Eazy Izzuddin said...

SESAME!....
xD

x fe

owh yaka?
eazy pun dah tgk kali kedue
=P
xD

maybe kali ke 3 kot
ngn adek2 pulak

Dba RafiQ said...

ahahahaaa.....aku x minat lerr

Eazy Izzuddin said...

ahaha
lantaks ko ler
aku layans jek
=P
xD