[S]peed [T]est..=P & [R]esult??

Assalamualikum WBT & Salam Sejahtera Uols.

Btw Ucap sekali lagi happy belated birthday to Cik Wanie lalink, Semoga panjang Umur & Murah rezki ea, hiks, hadiah? tgg 6/6 ea Insyallah xD, semalam Miss Gaza menyuruh ku membuat test, test apekah?, huhu, rupa2nya speed test, berapa banyak yg anda menaip dalam seminit, huhu, pe lagi, cube lorh.

Mencuba melihat berapa banyak patah perkataan yg ku telah taip dalam masa seminit, huhu, agak2 berapa patah perkataan ea yg aku dapat, teka2, hehe, ku tidak beberapa laju menaip nya =P, malah lihat blogger2 lain yg telah mencuba mendapat lagi tinggi patah perkataan dariku, hiks xD

Laju nye mereka menaip, jeles2 =P, inilah hasil nya dalam seminit..



50 perkataan

Speed test


Huhu, begitu lambat kan?, hiks, ini pun kali ketiga mencuba, bole lah tu, mencuba dari cubaan pertama semakin meningkat ke cubaan ketiga, tapi ada 1 kesilapan perkataan, hoho, mungkin karena gegeh2 menaip nya, haha, so dengar ramai yg telah mencuba, belum mencuba, mari2 mencuba, just click image itu.

Ketensionan juga melanda apabila menaip, haha, yerlo, mesti mahu lebih daripada itu kan, huhu, tp ku dah lakukan yg terbaik, Okay sesiapa yg mempunyai masa lapang jangan lupa untuk mencuba speed test ini, huhu, ( kekurangan idea skit, wat entry ni pun jadila erk =P )

Detik waktu sedang berbilang untuk ku kembali ke Campus, lagi beberapa hari saja, Ayyak!, cepatnya masa berlalu, huk3, bz lah jawabnya, ohoho, huhu, =P, xD, HA! cakap pasal blik sem, RESULT EXAM sudah keluar, HUHU


TADAA...resultku, biasa2 aja, klik ea untuk lihat lebi jelas =P, tapi syukur Alhamdulillah LULUS gempak geetu~, ini adalah berkat doaku dan ayahanda & bonda, ok le 2, karena subject ku ambil semester lepas tersangat lah susahnya, ingat adelah repeat, tp sume B, ok le 2, CGPA pun tingkat, Alhamdulillah syukur2 padaMU =D

p/s : Ku sudah lakukan test ini ea Miss Gaza, hik2, amacam? okies, yg lain cube2 ea, nanti beritahu...=P
LAYANS
(>_<)

68 comments:

DeVoTeD LiLy said...

atkk..
da nk stat new sem da??

b-boy said...

hiik3... igt speed test ape td..

blik campus..?

bila..? 30 hb ek..?

Eazy Izzuddin said...

LILY :hiks2...
yerlo..
mau stat da 30 nih
huhu
xD

Eazy Izzuddin said...

B-BOY :hehe
speed test menaip...
xD

yups

30 nih
mane thu nih?
hehe
xD

b-boy said...

30hb budak2 unisel je yg stat kan..

ade adik kat unisel stat 30 hb gak nie..

saje je teka.. tgk3 betul.. hikss

Eazy Izzuddin said...

oh geetu~
betullah tuh
huhu
cepatnye mase berlalu
nak blik campus dah
huk3
=D
yeah
anda mmg betul....
xD

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

haha cool blog...

Eazy Izzuddin said...

hiks
thanks!!
=D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

akan dcuba ngan jayanya..

pasti 101 perkataan. hahahhaa.

Eazy Izzuddin said...

yeah
moge sukses ya miss lolly
hehe
whoaa
101
tuh
keep it up
xD

DilOt said...

xpenah cube pun...hikhikhik..

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

speed test?? speed ket reti lah, speed test tak pro lagi haha

Eazy Izzuddin said...

DILOT :so...
ape lagi
cube lah ye
hiks
lihat betapa pantasnya kamo
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

Richeal Phil @ Ritz ^-^ : yes....
lorh
just click image
n test speed kamo
hehe
kasi pro skit
xD

nURmALa mAZLan said...

akak buat aritu dapat 48...wakakaka...adakah itu lembab??

Eazy Izzuddin said...

wah!
ok le 2
hehehe

errrr......
cepat + lembab kot
ekeke
hehe
bole la menaipnya akak...
hiks
xD

B!G said...

oits, lambat kah?, laju 2, huhu
congrats result!! :P

LYA said...

owh student unisel
tahniah , tahniah

Eazy Izzuddin said...

BIG :ohoho
kire lmbt gak 2
org len 100 lebey
haha
tengs!
xD

Eazy Izzuddin said...

LYA :yeah
student unisel
be proud it
xD
nape???
=P
xD

tengs3x...
xD

miss GAZA said...

waaa
tahniah eazy.
50pkataan/sminit..
terela dr saya.
sorila xdak hadiah nk bg.
:p

btw,
thanx sbb sudi wat test ni.

da nk stat sem baru ek?
wish u best of luck!
moga kali ini kamu pergi dgn smangat yg brkobar-kobar!!
chaiyok!
anyway,
result tu gempakk pa..
:]

lea said...

wah..tahniah2...
for ur resuk final exam k..
not for dat speed test..ngeh3

lea punyer resuk kuar next week..
riso lak..
huhu

rizz said...

congart eazy ..

Eazy Izzuddin said...

MISS GAZA : mekasih
xfe2...
lagi pun besh menaip2 nih
hik3...
xD
sesame...

yups...
thanks!
yeah
chaiyok2
huhu
mekasih ea miss gaza...
=D

Eazy Izzuddin said...

LEA :ngeh3
hehe
mekasih..
xD

huhu
gud luck ea lea
jgn lupe wat entry psl result
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

RIZZ :mekasih Rizz....
xD

bee said...

all da best!!!

Eazy Izzuddin said...

tengs bee....!
=D

sharamli said...

c0ngret =)

mrs moon said...

aku dapt 33 jerr..
sejak biler lak ada appoval ni

Eazy Izzuddin said...

SHARAMLI :maceh2
xD

Eazy Izzuddin said...

DBA : ok le 2
huhu

de approval?
takut ko bagi komen2 pedas...
ahaha
=P
xD

ije said...

uyooo.. pantas! =D

Cik AniS GalaxY said...

result gempak ek
tahniah2....so lps nie dah kne masuk sem baru la ek

Eazy Izzuddin said...

IJE :fuyooo
geetu~ pantas
haha
xD

Eazy Izzuddin said...

CIK ANIS :hiks...
bole la result tu
haha
xD..tengs..

yups...
masuk ujg minggu nih
huk3.....
sedey

mrs moon said...

aku pulak~?
ehh..nk nak kena cepuk ni~~
hahahaa..

nak aku mai sna?
boleh2...
kau blnje aku makn~~hehe

Eazy Izzuddin said...

hahaha.....
lariksss....
=P
xD

haha
sendirian berhad
ekeke
=P
xD

Mohd Nasri Md. Nasir said...

bleh jd setiausaha ni..hehe

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

ok la tuh.. B.. B 4 BAIK
hahaha

ezay UNISEL mana?? BTG BERJUNTAI ke?? huhu

leh la jumpe sabtu ni.. WAN g teman kwn WAN daftar kat situ.. hehe

bella said...

sgt slow kot bella taip..
1st try 25
2nd try 34
3rd dapat 35 jew..
ngahaha..
penat la taip laju2

Eazy Izzuddin said...

NASRI :hehe
bole kot
or lebey dr itu
hehehe
xD

Eazy Izzuddin said...

SYAZWAN :ok le 2
huhu
xD

eazy Unisel Btg Berjuntai Lorh
wah!
bole juge
hiks
camne ea nk contact wan?
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

BELLA :ok le 2
meningkat terus
hiks...

yeah
thu x fe
mmg sangat penat
xD

mr.syazwan said...

nk contact??
huhu
wan insyALLAH sampai sana pg kot
bertolak dr ampang kul 8
(cewah bg tau lanjut ni)
cos memebr nk dpt kolej best2
eazy g kul breapa lak??
besar sgt ke sampai mcm ssh nk jumpe?
huhu

Eazy Izzuddin said...

huhu
insyallah
hehe
lanjut geetu
eazy pun maybe pagi juge dlm kul 8 or 9
sbb dkat jek nk blik unisel
hehe
eazy x fe..sbb eazy dok umah sewa...
belakang unisel jek...
x lah besar
takut ramai org
hehe
xD

Dhada said...

Dhada ada bt test tu , kelam kabut nk taip ;D

Eazy Izzuddin said...

haha
same la
huhu
mmg kelam kabut
dapat bape??
xD

Corey said...

hehe selalu lemah guna teknik menaip yg betul sbb dah biasa taip cara merapu jer dari dulu. kelam kabut tp still laju.

• rOozu • said...

pernah gak cuba tapi dapat bape patah je..

sebab telipon berbunyi..

hehehehe~

Eazy Izzuddin said...

BRO COREY :betul3x....
whoa
still laju tu
hehe
ok le 2
xD

Eazy Izzuddin said...

ROOZU :aiks...
camne leh bunyi pule..
ehehe
xD
dpt bape perkataan?

joegrimjow said...

wawaah
tahniahhh

Framestone said...

bro xnk try bnde nie huhu... sure ketagih nnt...

X-C said...

dah selalu menaip ek

elle said...

oh hoo... resultmu sudah kuar ye... ehehe...

ok la 2... all Bs.. (^_^)

and the pointer is?? ehehehe... =p

Eazy Izzuddin said...

JOE :mekasih joe...
ohoho
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

BRO FRAMESTONE :try la bro...
confirm mesti dapat tinggi lagi...
hiks..
xD

Eazy Izzuddin said...

X-C :bolelah slalu menaipnya
huhu
xD

Eazy Izzuddin said...

ELLE :ohoho
sudah kluar dong
ok le 2...
x mcm kamoo
lagi tinggi
haha
pointer?
lg tinggi dr kamo
ekeke
=P
xD

Framestone said...

out of topic--> tue dah melampau sgt dah tue.. baru tgk gambr menguap pun dah nguap he..23x

Eazy Izzuddin said...

hahaha...
betul pe bro...
eazy de bace entry kak mala...
cam2 jugak die kate....
hehe
cube bro try
ekeke
=P
xD

Shafie said...

tahniah utk result tu :)
gigih lg usaha ok..hehe

oh siap buat speed test typing tu ek..
pnh cuba tp xpnh nk catat bp..
taip pon slow jek..segan je tunjuk ;pp

Eazy Izzuddin said...

mekasih
huhu
result biase2 aje
xD

lorh
try wat lagi
hiks
bape byk dpt
=D

hira said...

tahniah!
keputusan tu dah kira bagus
boleh tingkatkan kepada A
hee x))
chaiyok!

khaLifah feDi said...

aku slow aje..!!!!

Eazy Izzuddin said...

HIRA :huhu
mekasih
insyallah
semangat!!
he3
xD

Eazy Izzuddin said...

KHLIFAH FEDI :lorhhh
huhu
cube tingkatkan lg
=D