[M]y [B]loody [V]alentine..

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols.

Yeah My Bloody Valentime, cerita paling horror yg pernah ku tengok, huhu, bukan mahu ulas story nih, tapi dengan siapa ku nonton wayang cerita My Bloody Valentine ni, hehe2, yeah, seperti mana yang di katakan, ku keluar menonton cerita ini bersama Pwincess Aja & Fiza.

Pwincess Aja yg 1st time berjumpe di Sunway Pyramid, karena ketika itu menyambut 60 Earth Hour bersama bro Framestone & kak Atie, kebetulan bro framestone mengenali Aja & terserempak di situ, masa tu x kenal lagi, selepas itu, bro bagi link blog Aja, berinteraksi & exchange link, exchange phone number, mahu juga nonton movie, then ke temu la tika ini =P

Bertemu & menonton wayang di...



Sunway Pyramid, yeah tempat 1st bertemu secara tak sengaja =P, hiks, ku bertolak dari Unisel, Aja dari Collegenya, masing2 tersekat dalam kesesakan lalulintas, rasa2 ku sampai dahulu, hehe, bertemu lah di tempat pawagam, ingat mahu nonton Talentime, tapi lihat waktu, nonton My Bloody Valentine sahaja lah deh..xD


Then ke Surau, sholat2 lor, sholat Magrib, ku sudah, mereka sahaja belum, menunggu lah, hiks, biasa lah kalau lame menunggu, almaklumlah wanita kan, hehe, jangan marah Aja =P, xD, Selesai, ke Jusco, nampak gaya semua dah makan & tak lapar geetu~, beli sahaja makanan ringan2 sambil jalan2 dlm JJ

Aja Bersama membernya Fiza xD

Aja sangat suke pada Hello Kitty, hehe =P

Bila nampak sahaja bahagian Jeruk2 @ Asam2, Aja paling suka, katanya lame tak makan, huhu, btw masa tu Aja baru ja Sehat dari sakit gastrik kot, Nak makan bende2 berasid ni cam jerok2, ohoho, Ku+fiza(member Aja) menghalang sekeras2nya Aja dari beli, Kot sakit balik, hiks, nah! Sebekas beli Jeruk@asam2, haha =P




Akhirnya cari roti, beli benda2 ringan2 yg boleh sorok dalam beg nak makan dalam cinema nanti, haha, macam2, nasiblah bila masuk pekerjanya tak perasan, memang sedap lah makan dalam cinema, haha, OPs! tapi sebelum masuk, harus! bergambar dahulu kat tepi2 poster tuh, hiks xD, blogger tegar katakan =P




Menonton lah wayang cerita My Bloody Valentine yg begitu horror, hiks, tapi kesempatan lagi bergambar dalam cinema, haha, agak gelaps, tp ok la 2, menonton2 sambil menikmati makanan2 yg telah di beli sebelum masuk, hiks, len kali wat camni lagi lah =P xD, Movie yg besh! ok la, ku bagi 3.5 star ok?, haha


Selesai, huhu, jam menunjukkan pukul 11 lebey malam rasanye, lihat semua kedai sudah close, lewat pun lewat, ku menghantar Aja & Fiza blik ke Kelana J??, hehe, nasib la tahu jalan ( sebelum 2 google earth dahulu, baru thu jalan, ekeke ) kalau tak sesat lah malam tu, ku pun bergegas pulang ke Shah Alam, dekat ja =P

Begitu la story kami, pertemuan yg sangat Unik & Special case, berjumpa bertentang mata dahulu, barulah berinteraksi dalam blog, aish, pelik2, sepatutnya berinteraksi dahulu dalam blog, chatting2, baru ketemu, sudah terbalik la...hiks2, ok le 2, btw Thanks Aja sudi hangout with me..Thank You So much!

p/s : story da basi baru nak post, haha, hangout ngn Aja kira2 sebulan lebih yg lepas x silap, Aja ok x?, de yg tertinggal?, hehehe
LAYANS
(>_<)

59 comments:

B!g N said...

Wow! love dat storry! haha :P

Eazy Izzuddin said...

very da hororr..
huhu
=P
xD

DeVoTeD LiLy said...

huhu..
ni y nk cr dvd nehhh..
ingt kan ta besh..
tu ta tgkk..

sajeedhani. said...

haha. lame gile.sebulan yang pelas? wauu. huhu :)

mr.syazwan said...

biar stroy basi
jgn tuan dia basi sudah
haha
^_^

coming soon TERMINATOR SALVATION
hoho

joegrimjow said...

my senior ckp bek xyah tgok cite tu
smpai skrg xp tngok

tp

klu tgok ngan si comey
ku pon nakkkkk

'aqila said...

uit..berjalan sakan ye die...
cit..citer die pasal ape?...macam takut jek...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

eazy makan jeruk...eazy dating dengan ehem2 kt kedai jeruk...eh? kikiki... :D

bella said...

best ke citu tuh??
menyesal tak tengok...
huhu..
skarang cite ape eh yang best???
semalam kuar gn maz xtahu nak tengok cite ape..
last2 kiteorng round2 shopping jew..
haha

Dhada said...

Besh ka filem tu ? Ta nonton pung .

mrs moon said...

kau slalu tingglkan aku~~
hmmm.

>> mr moon kat new zealand..study sana

Eazy Izzuddin said...

LILY : huhu
kamo leh thn ka tgk cherita horor...
huuhu
kalo ok...
layans....
=D
xD

Eazy Izzuddin said...

SAJEEDHANI :haha
mmg gler lame...
br nak update pasal nih
ohoho
layans
xD

Eazy Izzuddin said...

SYAZWAN : hahaha.....
thu x fe
=P
xD

yeah
coming soon!
terminator
x miss punye...
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

JOE :haha
yaka?
hik3....


haha
thu x fe
ohoho
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

AQILA :hik3...
besh mmg besh...
cerita pasal pembunuhan bersiri...
huhuhu
xD

Eazy Izzuddin said...

BRO NUAR :mkn gak jeruk
hahaha
dating mane de dating....
xD
=P

Eazy Izzuddin said...

BELLA :ohoho
skang byk cter lorh yg da kluar...
x servey ka?
haha
shooping?
meh blanje sini skit...
xD

Eazy Izzuddin said...

DHADA :besh & horor...
huhu
xD

Eazy Izzuddin said...

DBA :ohoho
x contact....

hiks
jauhnye....
mesti kangen..
xD

sharamli said...

aja dh ad pakwe l0m?mrh kang pakwe dy..hu3

nURmALa mAZLan said...

betul ke best??
nak beli la dvd nnt

babymiLosh said...

mao nonton nite at museum 2 sebentar lg~~ weeeeee~

Anonymous said...

Adakah sang Romeo sudah ketemu si Juliet nye...hehehe

rizz said...

rizz da tgok da cte ni ngeri laa hahaha

elle said...

oh hooo....
eazy kuar dating...
wahahaha...

jgn mareee =p

Corey said...

owh dah tengok citer ni. download torrent jer.
Bagi bro citer dia xlah menakutkan sbb predictable.dari awal dah mcm bleh agak outcome. mcm citer2 teen slasher movies yg sebelum2 ni.

Klu tgk kat cinema maybe kurg thrill kot sbb scene2 dipotong.download syok

Iznie said...

tgk movie?? besh ker citer tue...nampak cam ganasz2 jer..hehe

wow..bro ada scandal ngan kak aja... hehe

Iznie said...

wow..gi dating... ehem2... =D

pwincess AJA said...

hehehe
nt kalo pree2 meh singgah KJ
aja dah start sem br next week
ley hang out lg nt.
;)))

ok,xde tetinggal
cm lg bgs dr crite aja je
eekekekeke
=PPP

Nazra~ said...

love story for bloody valentine ye ^_^

Nur Farhana said...

Ewah2.. Adik jambu pi tgk wayang dgn awek cun laa.. Ekeke..

Soalannya.. Bagaimanakah prasaan anda? Apakah harapan anda selepas pertemuan ini? Hak hak hak.. Tettt.. Mcm wartawan lak..

Pape pn eazy.. Entry da basi pn ku ttap baca tau.. Heehee..

Yg ikklas..
Si kembar datuk Siti.. =p

Nur Farhana said...

Mohd Izzuddin Helmi.. Testing2.. Huk huk huk.. Kamoo balik ke kmpung ke? Di taiping? Adakah?

lya said...

e3 , cam best jep ,
ruginya x tgk movie tuh

Eazy Izzuddin said...

SHARAMLI :ohoho....
rasenye tiada kot....
hiks3....
aja
sporting...
ekeke
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

KAK MALA :hik3...
mmg besh
tp wyg byk potong
huhu
klu dvd x potong kot
hiks3
lagi gempak

Eazy Izzuddin said...

BABYMILOSH :wah!
mau nonton itu juge...
xD

Eazy Izzuddin said...

ANONYMOUS :haha
ada2 saja
sapekah gerangan?
ohohoho
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

RIZZ:ohoho
dah tgk?
huhu
thu x fe...
mmg ngeri.....
huuuuuuu
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

ELLE :wow!
haha
dating?
hehe
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

IZNIE :bole la beshnye
tp 18 ke atas ea

haha
ehem3
xD

Eazy Izzuddin said...

PWINCESS AJA :hik3
no hal
insyallah...
wah !
ok le 2
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

NAZRA :love story kah?
ohoho
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

FARHANA :haha
perasaan?
speechless
ekeke
geetu~
=P
xD

ohoho
mane thu kg ku di taiping?
born je di taiping...
kg belah Utara Perak lg..
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

BRO COREY :OWH yaka?
nak download lah jugak bro...
betullah
kat wyg mmg byk scene yg potong2
huhu
x puas...
=D
xD
akan ku download....
he2

Eazy Izzuddin said...

LYA :hiks...
tersangat lah besh...
rugi oh rugi x tgk...
xD
=D

mc'eja said...

rajin nyer korg berjumpa blogger ek...nti ade masa kua la ngn blogger dr bangi plak yer...hehe

Eazy Izzuddin said...

hik3
bole je
insyallah...
=P
xD

Mohd Nasri Md. Nasir said...

bleh donlod ni..haha

Eazy Izzuddin said...

hiks3...
sile2 dunload...
nk dunload kat ne erk yg ok?
xD

Amer Aan said...

wa..
secocok deh..
eheheh

bee said...

mesranya..btul ke kwn yg buat2 terserempak nih..cam x caya jer ni..kui..kui..xpa..jadi kapel pon ok gak..wish gud luck..jgn lupa amik award lebah besar ok...

Mohd Nasri Md. Nasir said...

ada la tmptnye..hehe

Eazy Izzuddin said...

AMER :hihi
secocok?
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

BEE :betul la
mmg terserempak...
xD
huhu
wah!
de awards ea
thanks!
xD

Eazy Izzuddin said...

NASRI :g tau la kat ne?
leh gak dunload...
share2 skit
hehe
=P
xD

• rOozu • said...

xde pun tuto dlm link itu...huhuu..

Eazy Izzuddin said...

ade lorh
huhu
xD

Anonymous said...

Eure Seite ist echt schoen, aber da wir auch eine heisse Seite haben, auf der es Zwar um den [url=http://www.web-sex.tv][b]Livesex[/b][/url] geht, aber dennoch das ein bestandteil des Internets ist, moechte ich Euch die Seite auch mal vorstellen.
Hier sind eben ganz private Frauen die mit einer Livecam zu hause sitzen um hemmungslos den [url=http://www.sexakt.org][b]Sex[/b][/url] zu erleben. Mit einem Chat hast Du die Chance diese Sexgirls live zu sehen und mit ihnen ueber den Chat vor
der Sexcam zu schreiben. Hier ist sie nun die geile und hemmungslose Seite fuer private Frauen die vor ihren tabulosen [url=http://www.sexakt.org][b]Sexcams[/b][/url] auf Dich warten.

Schau rein und geniesse die Show!