[A]wards-[A]wards!

UPDATE


Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Hiks, yeah!, sekarang musim ber awards! bak kate kak Heze, hehehe, yups, rasenya baru bulan lepas buat entry pasal Awards nih, dalam masa sebulan nih, byk juga ku dapat Awards!, Yeah!, Alhamdulillah!, thanks kalian yang telah memberikan ku Awards2 ini

Ku terasa amat terharu sekali dan terasa sungguh di hargai, sejak berblog ini, byk sungguh blogger2 yg ku kenal, semuanya baek2 belaka hiks, besh berkawan dengan mereka, Agains! thanks 4 the Awards, i really appreciate! ...

Antara Awards2 itu adalah......



This Awards came from QILLAH!!, the really happening friends!!, hiks, pertemuan pertama di Ulu Yam lah, tapi bila dah bertemu ibarat jumpa kawan2 lame, memang happening la Qillah!, Gile2 geetu~...=P..thanks Qilah 4 the Awards! Luv Yah! Thanks be my sweetiest friends! =P


Next Awards came from POJIE!!, yeah, awards yg dibuat khas karena entry beliau telah mencapai yg ke 200, hiks, Ku baru sahaja 100, ekeke, ok le 2, 1st perkenalan dgn Pojie dalam blog dan web Geng Sayap, kemudian 1st ketemu di Pavillion menyambut birthday beliau, Pojie seorang sahabat yg periang dan boleh menghappeningkan keadaan, hehe, dan juga baek hati...hiks, Luv Yah!, Thanks be my sweetiest friends! xD



NexT Awards cam from RIZZ!, Yeah awards yg direka khas karena menyambut entry beliau yg ke 500!!, fuh!, lagi dahsyat!!, Rizz mmg seorang sahabat yg besh!, byk story beliau di blog, hiks, perkenalan juga dari blog until 1st pertemuan di Ulu Yam, hiks, tinggi juga ya Rizz, lebih tinggi dariku, hehe, jgn mare...=P Luv Yah!, Thanks be my sweetiest friends! xD






This Exclusive Awards cam from NADHIRAH!!, wah!, begitu banyak sekali awards!, ini yg ku suka, award byk sekali 4 si Nadhirah bagi, walaupun baru juga berkenalan dengan beliau di blog, tetap mesra geetu~ =P, Thanks again Nadhirah 4 da Luvly Awards, Luv Yah! Thanks be my friends! =P xD



Hiks, Yeah!, cute awards! from PIKOK!, hehe thanks kamo for the awards, awards nih diberikan kepada semua followers2 beliau, hiks, banyak nye awards yg ku rangkul, ekeke, Luv Yah! Thanks be my friends! xD



Next Awards came from MISS HAZZY!, yeah, thanks kamo 4 da awards, hiks, so beatiful this awards, tapi ada tag dier lah, ohoho, bab2 tag cam malas skit, hutang dulu ya Miss Hazzy, ekeke, Luv Yah!, thanks being my friends! xD



This Lovely Awards came from MISZ FARAH!! thanks Farah, awards yg direka khas oleh beliau untuk follower2nya, yeah, i will follow you, hehe, Luv Yah!, Thanks be my friends! xD



The next Awards came from PWINCESS AJA!, yeah, ku sentiasa mengfollow kamo, hiks, awards yg begitu chantek!, ada kisah unik berlaku, 1st time berjumpe bersua muka, kemudian baru lah berinteraksi dengan beliau di blog, hiks..Pelik2, thanks god i found u, hehe, Luv Yah!, Thanks be my sweetiest friends! xD



The next awards came from YANIE!, thanks kamo 4 da awards, walaupun seriusly ku baru mengenali kamo, you're really friendly!, hiks..thanks be my friends! xD



This Awards! from Pikok & Miss Ungu Violet, alhamdulillah dapat awards ni dari dua org blogger, hiks, very nice awards like a real one, hehe, truly friendship from Uols,



Alhamdulillah, dapat lagi awards, awards ni dtgnye dari Bro Mie!, Thanks bro, karena ku setia berkunjung di blog nye, hehehe...thanks be my friends! xD



Fuh!! Dapat lagi awards!, hiks..kali ini datangnya dari bro Aizoul, thanks bro for the awards...hiks, perkenalan melalui web GENG SAYaP, 1st pertemuan di Ulu Yam haritu, bro mmg happening!!..hiks...thanks!!, menyambut entry beliau yang ke-200!!...fuh!..cayalah!..xD


p/s : Ada sesiapa mahu kasi awards lagi? hiks, btw ada awards yg ku tertinggal?, sila inform ea =D
Layans...
=P
xD

37 comments:

rizz said...

wahhh blambak gle blog ko eazy haha mng oscar beso la hahaha

Eazy Izzuddin said...

hehhe
cam mng oscar geetu~
=P
xD

sharamli said...

c0ngret0..hu3..byk dpt..

Eazy Izzuddin said...

thanks!
hu3
tanpa anda siapa ku..
=D

ije said...

np ije xde dapat awards pun? erkk.. =P

boboiz said...

fuh..byknya award..dah bleh bikil almari letak award2 nie..huhu,yang paling menarik rockers blogger award tu..huhu

Bro_mie said...

fuh caya la bro! award dari bro_mie ada gak nun....pi la amik! khas tuk eazy yg slalu leave comment kat blog bro......tqvm....huhu

Eazy Izzuddin said...

ije :
hehe
ha!
x dpt awards?
tipulah...
byk dpt nih....
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

boboiz : hiks...
itulah udahpon bikin almarinya...
ekeke....
hehe
yeah
mmg rockers!!
xD

Eazy Izzuddin said...

bro mie : wah
de lagi ka?
hiks...
thanks bro...
=D

mr.syazwan said...

F
U
U
U
U
Y
O
O
O

MANYAKKKNYEEE AWARD DIA...
KALAU CALON MSK BINTANG FOFULAR KONPEM MENAGIS MAWI..
hahahaha

Eazy Izzuddin said...

syazwan : hahaha
mestilah nangisnye ekeke
hehe
=P
xD

piKOk said...

gle byk!!

Eazy Izzuddin said...

gler r!
hehe
=P
xD

Nur Farhana Abdullah said...

Eazy eazy eazy.. Heehee.. Kamoo tak dpat dtg biar saya pi ke rmh kamoo.. Heehee..

Kamu rasa trharu? Smua blogger baek2 dan besh brkawan? Waaa.. Saya tau itu.. Saya mmg besh.. Hak hak hak.. U too eazy.. Besh kwan dgn eazy.. Budak yg baik dan comel.. Heehee.. =)

Eazy Izzuddin said...

Farhana :
hehehe
thanks juga karena singgah d teratak ku...
=P
yesz....
hak3
anda mmg besh..
=P
hehehe
besh juga berkawan dgn kamo...
=D
xD

cT said...

giler byk awards, haha, cOngratzs!

Eazy Izzuddin said...

haahaha....
tengs!
xD

Anonymous said...

berkat berblog, tahniah dapat awards, anda layak :)

sajeedhani. said...

waaaaa.
banyaknye awardsssssss.
best nyeeeee.
huhu :)

Eazy Izzuddin said...

anonymous :hiks....
thanks!!
=D

Eazy Izzuddin said...

sajeedhani : hiks....
besssttttt....
=D

Bro_mie said...

bebanyak t.kasih....sudi ambik award n beri bro kredit lagi!....cayalah!

Eazy Izzuddin said...

hehehe.....
sesame bro....
=D
xD

b-boy said...

nasib baik xde segala AIM, ABP, Anugerah Juara LAgu.. ekekekke

Eazy Izzuddin said...

ekekeke.....
bernaseb baek la ku...
hik3..
xD
=P
klu de pe salahnye..
xD

Qiki said...

Congrats!, bak kata mereka, naseblah x de Anugerah cam ABP ka, AIM ka, =)) hahaha

Eazy Izzuddin said...

thanks!
haha=P
xD

joegrimjow said...

banyaknye award dieeeee

Eazy Izzuddin said...

hehehe......
maceh2...
=P
xD

lea said...

byknya die dapat award
jeles..jeles

Eazy Izzuddin said...

hiks...
jgn jelez...
ekeke...
=P
xD

Mangkuk.com said...

hahha muka kamo jambu r serius ...hahahha

Eazy Izzuddin said...

ekeke....
kamo terkomen salah entry...
hehe
=P
xD

hira said...

kaya betul award awak
takpe.
saya tambahkan lagi,ok?
hahaha x))

hira said...

sila ambil award :)

Eazy Izzuddin said...

ohho
br nak taip..
ekeke..
wah de awards lagiks ea..
maceh2....
akan ku tmpl..
tp dlm entry ni ea