[1]00!! & [A]wards

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Uols.

Yeah!!, At last, hari ni entry ke 100 aku, ohoho, alah baru 100, org lain dah beratus2, huhu, sampai juga entry yg ke 100, hiks, agak lambat karena kadang2 lost idea nak update2 blogs, cume share story2 berkaitan diriku dan teman2, huhu

Yeah!!, At last!, follower ku pun sudah mencecah ke 100 follower, terima kasih tak terhingga kepada sesiapa yg mengfollow blog ku, semakin hari berlalu follower semakin meningkat, blog org lain pun beratus2 juga followernyer, huhu, jealous, hehe =P.

Sempena entry & follower ku yg ke 100 nih, ada awards bersyarat yg ku cipta khas dan exclusive kepada....



KePaDa SemUa FoLLoWeR2 ku, THanKs 4 Ur SuPPoRT in BloGGing, Dun FoRgEt to TakE tHis ExcluSiVE AwArds =D



Before you got this award, have 3 rules to do..hiks :

1) Copy paste Award ini di blog anda setelah mendapatnya dan buat entry as if it is a grammy award, hehe =P

2) Berikan 5 sebab yg munasabah mengapa, kenapa, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini, hehe, geetu~ Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takpe..=P

3) Please let me know when you've done it!!


Yeah!, very the simple rules, 1st awards that i create, ok la kot =P special for my bestest follower. Hiks, agains, thank for support, tanpa anda, siapa aku, cheewahh! =P.

Blogku yg baru berusia 6 bulan, 4 minggu, dan 2 hari ini byk entry memberi kenangan dan pelajaran bagiku, hiks (yeke?) =P, now me addict to blog, dulu2 myspace, friendster dan lain2, skang on9 myspace pun kdg2 seminggu skli, mmg besh berblog ini, lagi2 de teman blogger yg supporting geetu~

p/s : Hmm, siapa yg mahu awards nih dan belum mengfollow ku, cepat2 lah meng follow blog ku ini, anda juga layak mendapatnye, hehehe =P
LAYANS
(>_<)

72 comments:

sharamli said...

hu3...

award ni kena baya x?

muahaha

piKOk said...

Yayay!!
ak mau amek!!
ahaha

ファラ said...

dapat award!
toche toche..
hehehehe

joegrimjow said...

sukewnye dieeeee

suezensuzanna said...

pergh..siap wat award lagi....canggih2

rizz said...

wahh tahniah2!! smpai gak 100 yer hahahah

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

congrats dek! weeeeeeeeeeeeeee! ;)

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

baru nk amik award ni..rupe2 nyer utk follower dia aje..huhuhu..terus tak jd amik..hehehe

bkn apa..tak tahu sgt bab2 follower2 ni..

baru ku tahu 2007-2008..sy da wat entry genap 100..hehehe

btw, congratulation!

Nur Farhana Abdullah said...

Amboi eazy.. Promote nmpk ayat last tuh.. Hak hak hak.. Wow.. Ada award, pas exam smangat brkobar 200% nmpk.. Haha.. Mmg best kn blogging.. Sbb ada kengkawan yg best sume.. =)

*Anyway, tahniah for the 100th post and the 100th followers..*

mademoiselle azieshakespeare said...

kalau amek,
then tak jawab soalan,
ble tak, eheeee :D

Eazy Izzuddin said...

sharamli : hua3.....
x pon...
free jek...
ekeke
xD

Eazy Izzuddin said...

pikok :
aha
sile2....
xD
pastikan wat tag itu..
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

qila : hehehe
same3....
xD

Eazy Izzuddin said...

joe :
ohoho
suke2....
xD
=P

Eazy Izzuddin said...

suezen :
hiks...
simple jek awards tuh...
xD
=P

Eazy Izzuddin said...

rizz :
yeah
akhirnya....
hiks...
xD

Eazy Izzuddin said...

bro nuar : hehehe
thanks!
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

Alif : mahu awards?
sile2 ambik...
jd my follower...
ekeke
xD

Eazy Izzuddin said...

Farhana :
ahaha
thu x fe...
=P
mmg semangat!
thanks!

Eazy Izzuddin said...

azies : aish...
musti jwb lorh...
xD

Remy.com said...

wah,
eazy ni, amik awards da macam kna jawab tag jerk, huhu...

remy da amik, nnti remy publish kn k, huhu...

Eazy Izzuddin said...

hehe
ok thanks remy....
=D
i really appreciate it!

Miss Hazzy said...

wah.hebatnye dpt sratus entry...hooyeah!!!

tenkiu for the award babeh!!

Eazy Izzuddin said...

yeah.....
hebat kah?
org len da beratus2
ehehe
xD

pleasure...
xD

pwincess AJA said...

congras~

aiyaaak.ade rules ka?
aja amat kemalasannn
=PPP
nt aja wat ea.
;)))

Eazy Izzuddin said...

hehhe
yerlo....
kerajinan lah anda...
ehehe
=P
xD

ayucinta said...

tanx2..
2morrow sy jawab ek..
nk balik keje da ni..
hehehe...

Eazy Izzuddin said...

pleasure....
ok2...
hiks...
=D

Encik Azizan said...

thnks bro..klu xnk jwb ley x?muahaha

Cik AniS GalaxY said...

sye pun perlu ambil award nie ker...hehe

::alwaniamalini:: said...

weeeeee~~~ dapat award!!!
masyehhhh2 hehehe.....
andalah orang pertama yang sudi menghadiahkan sy award yang sangat cantek ini, tahniah2!!! ehehe...
akan saya amik award ini dan tempek di blog sy ye :D

congrats dahh ada 100posts dan 100 followers. keep on blogging ya!!!! =)

p/s actually i havent follow u yet, tapi selalu singgah sinila, cos ur blog is one of the blog in my bloglist hehe..dan2 i klik follow kat seblah ni tau sbb takut tak cukup syarat nak amik award hehehee...eazy!~ i will polo yuuuuuu.......

||| PöJìé PööH ||| said...

congrats!!
udah ku tempek di blog ku..
sila la layan ok!!

azuan said...

nak amik....
tapi rules dia aku ikut sipi2 je yek...hik3

Eazy Izzuddin said...

azizan :
ohoho
wajib jwb...
ekekeke
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

cik anis :
yeah perlu2...
becoz anda follow ku...
ehehe
xD

Eazy Izzuddin said...

amalini :
hiks...
pjg nye ayat dier..
=P
its ok..
amek2 jgn x aMEK...
=P
xD

thanks!! mengfollow

Eazy Izzuddin said...

pojie :
hiks..
udah liat..
thanks!!
xD

Eazy Izzuddin said...

azuan : bole je la kot...
=P
xD

Corey said...

thanks! dah amik dah nnt bile kepala dah ok i buat n3 k. wahh dah 100, i punye masih merangkak half way lagi..hehe

::alwaniamalini:: said...

haha..sowi!~
termembebel kat sini pulak :D

joegrimjow said...

wawaaah
apa tu kat atas??

Eazy Izzuddin said...

bro corey :
pleasure......
okayh....
hiks...
owh yaka?
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

amalini :
hehehe
x fe2...
eazy x kisyah...
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

joe :
hiks...
apa yg di atas??
xD

[a.m.o.i] ™ said...

thnkx for the award.. ^^

Eazy Izzuddin said...

hiks...
pleasure...
xD

piKOk said...

da siap!!=D

♥ miSz FaRaH™ ♥ said...

blh amik ker??

Eazy Izzuddin said...

pikok :
okay
i'll see....
xD

Eazy Izzuddin said...

miss farah :
adakah anda mengfollow blog ku??
hehe
xD

Miss Hazzy said...

dah siap pomote award kt blog hazzy.tq

Eazy Izzuddin said...

heheh......
pleasure...
xD

elle said...

yeayyy... ma0 amik! =p

adus... kna jwb eh? huhuhu...

Eazy Izzuddin said...

sile3.....
xD
yerlo....
xD
jwb2...
jgn x jwb
:P

elle said...

oke2... suda siap! sila check n jgn lupa tgglkn komen. huahuahua.. =p

Eazy Izzuddin said...

hua3....
xD
udah check lorh...
=P
xD

Nur Farhana Abdullah said...

Oh eazy.. Dengan muka yang pemalu ini, akhirnya ku ambil jua.. Hak hak hak.. Lawa sangat.. Tak boleh tak amik.. Hik hik hik.. =p

Thanx a lot Encik Eazy.. Chills.. =)

WaN VivAs said...

thanx bro kasi award...:-p

Iznie said...

wow...thnx 4 da beautiful awards.... ;D

Eazy Izzuddin said...

farhana :
lahai....
awat nk pemalu2 nih...
hiks....
you deserve it!
=P
xD
pleasure....

Eazy Izzuddin said...

wan vivas :
pleasure bro....
=D

Eazy Izzuddin said...

iznie :
yeah...
pleasure...
jgn lupe tmpl ea....
xD

dBa said...

baik kanda~~
dinda akan tmpal letak di dinding~~

Mohamad Rasidi Bin Ahmad said...

ok.. tag dah di jawap.. jgn lupa jadi follower blog abang pulak yer..!!!

Nur Mariaminul Amalina said...

thanx ya!
i'll publish later..
=)

majulah anda!!!

hira said...

waaa..
sangat rajin edit itu punya award
kih3
thanx a lot!!!!!
i will do it
n i have the same for u
as soon as possible~~~~
huhuhu :))

Eazy Izzuddin said...

dba:ehehe
jgn lupe tampal ea....
xD

Eazy Izzuddin said...

abg rasidi :
owaits!
xD

Eazy Izzuddin said...

maria :
owaits dear!
xD

Eazy Izzuddin said...

hira :
hiks...
okay
wt jgn x wat...
xD

lea said...

award bersyarat ker?
iskh3...sangat tak ikhlas kamu neh...hik3

nanti lea jawab k...

btw..thanks yeah!!!

Eazy Izzuddin said...

ha!
x ikhlas?
huhu

juz nak tgk pendapat korang ttg blog ku...
if klu boleh di perbaiki lagi kah...
huhu