[L]ovely [W]eekend [W]ith [S]ayapians

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols.

Akhirnya ku update cerita ini hari ni, sorry agak lambat, karena penat sangat weekend lepas, hiks, banyak aktiviti yg dilakukan, ni yg mahu dikongsikan, geetu~, ini merupakan entry kenangan bermakna bagiku

Sabtu, 11 April 2009 lalu birthday salah seorang blogger @ dari 'GenG SayaP', mahu tahu siapakah?, tunggu..Aku memang tertunggu gathering sebegini diadakan, karena sebelum ini aku ketinggalan untuk menghadir kan diri gather with Sayap Geng, huhu

So..dengan masa yg terluang, aku takkan lepas kan peluang lagi kali ini, hehe =P, bersiap2, tak plan untuk menaiki kenderaan (takut jem), naik KTM..Gathering kecilan ini diadakan di Food Republic, Pavillion (ouch 1st time pegi =P ) waktu 1.00pm

Then ketemu, mereka2 adalah, Jeng3x..=P




The Sayap Geng! Cik Anis, Nemo, Remy.com, Pojie (Birthday Boy!!) dan Aku, ohoho


aPe2 pun byk aktiviti yang dapat kami nikmati bersama2 :

- Rai Birthday Boy 'Pojie', HappY BirthdaY 2 yOu!!
- Sesi PhotoGraphy bersama sebagai kenangan
- Menonton Wayang Movie Friday the 13th..huhu
- Jalan2 sampai lembam Sekitar Pavillion =P

Terdapat beberapa picca yg di snap sebagai memories, beberape Models2 terkenal termasuk Duta PAvillion, Geetu~ ekeke ( Kepada yg Join nih, leh la Amek pic nih, Aku x wat Signature lah, cume edit2 skit =P ) So lets da picca talking2, layans..xD





YEy! Dapat Gift dar Nemo, Thanks so much! nemo, Pic2 di Food Republic, Macam2, menikmati lunch di sana..xD




Pojie!, The Birthday Boy!, HappY birthday to you yg ke? =P, Moge Pjg Umo N MuraH ReZki, Very DeliCious That Cake, ThanKs! Remy.com..=)











Bergambar dengan The Sayapians, Masing2 suke bergambar rupenyer...hiks..Aku pun suke =P, Biasela org addict ngn blog, mesti take a pic..xD







Take Picca WiTh Who?, hihi, Then Pojie tak dapat nonton Wayang bersame, karena ade hal rasenye, hiks, x syok la..xD, Lambaian GooD ByE oLeH PojiE..hehe Dadaaa~ xD

Setakat itu rasenye hangout with Pojie, tapi kami still Layans Wayang, LAyans Friday The 13Th, agak keseraman, horror, byk kejutan dan kdg2 keseksian, haha..=P





Kesengalan Melande, hiks, sementara menunggu masuk panggung, Aaa!! KiTa Di peNjara Kaca, ahaha =P xD

Setakat itu sahaja lah entry kali ni, mmg sangat special bagiku, dan byk kenangan manis semasa hangout bersama mereka, sory pic byk sgt, ehehe, karena sume pic di snap oleh kamera ku, So jangan lupe amek pic ni ea ( the Sayapians )

Thanks again to Cik Anis ( mengajak Aku ), Remy.com ( show da place ), NemO ( Cute Gift! ), Pojie ( birthday BoY! ) serta adek aku ( snap da pic, eehehe), So layans..xD

p/s : Selepas tu, aku pergi ke PC Fair di KLCC, Meriah!!..huhu..xD

36 comments:

Remy.com said...

memang sesangat meriah tambah lg dgn telatah anak kecil kiter iaitu nemo...

hezesuze said...

wah mesT gamat PV tu kan dgn gelagat uolls...oppsss!!! meh le geng sayap bkbung dgn geng of fius...huhuhuhuh

ermmm...mesT happening kan1!!lalalalala

ファラ said...

gembiranya die.
menyambut birthday kawan.
hri minggu yang bergune.
wewewewwewe~~~
korang nampak besssssssttt sgt.

Cik AniS GalaxY said...

haha....hari sengal kite semua kan
yg pasti pas nie sure c.anis x kering gusi bile jumpa warga sayap semua

rizz said...

wah2 bjalan sakan yer korg..jeles2 haha rizz xde tuhh x cukup korum! mwahahaha

suezensuzanna said...

happy bithday pojie..:)

mademoiselle azieshakespeare said...

ini adala sesi photoshoot :D
eheh meriah eh :D

joegrimjow said...

bnyak btol besday bulan 4 ek
hurmmm

elle said...

berjalan2 lg rupenye... ptt la tgk dia xonline 2-3hr nih.... hihi...

best dia jln2 ek... time tu elle tgh struggle study kt blk! [struggle ke? haha] huhu... 2 perkara yg berbeza... ngeh3...

Eazy Izzuddin said...

remy.com : yeah..
mmg sanagt meriah geetu...
yup thu x fe...
nemo dr mule smpi akhir ketawa jek...
kikiki...
xD

Eazy Izzuddin said...

kak heze : hehehe..
thu x fe...
bkn gamat lg..
tergempar geetu...
=P
bole je bergabung...
hiks....


yeah confirm happening!...xD

Eazy Izzuddin said...

aqila : yeah..
mgg besh..
yeah, thu x fe..hari mgg yg berguba geetu~...
=P
best!!
xD

Eazy Izzuddin said...

cik anis : hiks...
semuanye kesengalan melande aritu...
ehehe..
yeah..
mesti x kering gusi lah..
kering air liur..
ekeke...
=P
xD

rizz : mmg berjalan sakan...
2 la rugi...
ehehe...
x fe...
len kali de lagi...
xD

Eazy Izzuddin said...

suezen : yeah...
happy bufday 2 pojie..
xD

azies : yeah...
sesi berphoto
meriah bgt...
xD

Eazy Izzuddin said...

joe : yup2..
thu x fe..
byk tol bufday bln 4 nih...
huhu....
byk yg kene celebrate...
xD

Eazy Izzuddin said...

elle : huhu...
thu x fe....
eh on9 je..
tp kejap2..
ehehe....
terjah entry sane sini...
bape ek harge novel tuh??
xD

elle said...

hoho... nk bli? buley2... amat dialu2kn... :p

twilight rm35.90, new moon rm39.90, eclipse rm41.90, breaking dawn rm49.90...

waaa... leh ingt sume hrga... hihihi...

Eazy Izzuddin said...

wah3...
igt ek sume hagre novel tuh...
hihi...
bagus la ingatan....
mesti skor final nih...
ehehe...
xD

uish
setiap episode makin naek erk harge die...
=P
xD

elle said...

skor final? insyaAllah... ada la beberapa paper target nk dpt at least A-... wahaha... hrpn tggi melangit... jgn keciwa sudah... huhu...

tau xpe... tu yg xdpt nk bli breaking dawn sbb hrga mencecah rm50! aduss... buku mkn lama mkn tebal... tu sbb mhl kot?

xpe2... ada duit nt elle bli.. xp0n paw duit mak sj... hihihi...

Corey said...

happy bday to pojie too.. baru tahuu..meriahh! hope one day dapat kenali korg

Hunkiecrush said...

oooh.
nak join gak
hahaha. :p

sambot burfday kawan best. :)

lea said...

sedapnya kek tu..
ada lagi x??

||| PöJìé PööH ||| said...

thanks Eazy n sumer!
thanks for the wishes :)

Eazy Izzuddin said...

elle : insyallah tuh bole skor..
cayalah!..
i wish u luck lah..
hiks..


ayyak!..
makin tmbh episode makin mhl ea?
huhu..
kene kmpl myk wet nih...
ohoho

haha
mtx je kat mak..
confirm bg..
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

bro corey : yeah...
happy bufday 2 pojie 2...
xD
yeah mmg meriah...
bole je len kali join sekali..
=)
XD

Eazy Izzuddin said...

boy : bole je next time..
hiks...

yeah mmg best sambot bufday kawan..
xD

Eazy Izzuddin said...

lea : mmg sodap...
de lagi sisa kami...
ehehe..
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

pojie : hehe
sesame...
my pleasure..
xD

nURmALa mAZLan said...

wah wah wah
berfoya2 korang eh

Eazy Izzuddin said...

ehehe....
mane de foye2....
=P
xD

Ana said...

walaweh, korang x ajak ak pon, ni yg sedey ni, ehehe, gurau je, hu3, nanti nak join lah :P

Ana said...

walaweh, korang x ajak ak pon, ni yg sedey ni, ehehe, gurau je, hu3, nanti nak join lah :P

Eazy Izzuddin said...

haha....
bole je lepaks skali..
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

haha....
bole je lepaks skali..
=P
xD

PJ selamba said...

aku rasa kan...
mesti ko menyesal gila tengok Friday the 13th tu kan...
aku ada semua koleksi dia..
rasanya antara filem horror paling stereotaip & paling membosankan pernah dihasilkan...

Eazy Izzuddin said...

ohoho....
huhu
ye kot?
lorh
ade ka?
nak3....