[K]oleksi...

UPDATE


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera, sepanjang dalam berblogging, ada antara mereka yg baek hati bagi aku awards n gift ( dapat lagi awards n gift ), thanks semua, entry kali nih nk tempek awards2 mereka..Thanks Again!..=) Murah Rezki Ku n Mereka Sejak ku berblog nih, Alhamdulillah agains, thanks for ur support.

Antara Awards2 n Gift tersebut....






Awards2 dari Dek Hira, yg selalu singgah dan mengomen blog ku, Thanks bagi bro awards nih..hihi, sekali 3 tuh bagi...(>_<)



Award nih datangnya dari PJ Selamba, yeah thanks PJ!!, karena aku menjadi follower setia beliau, hehe, Thanks! Cute La Kodok Tuh..haha




Kali Award n Gift datangnya dari ciK PiKoK, walaupun br berkenalan dalam dunia blog, beliau dengan baek hati gift me Awrds n gift, Thanks PiKok!!..=)



Alhamdulillah, aku dapat lagi awards, kali awards datangnya dari Amer Aan@Alien, ehehe, kiranya dapat awards nih karena byk membantu beliau, gtu eh, hehe, btw thanks Again Amer...=)



Sekali lagi, br je nk post, ade lagi awards untuk ku, syukur2, award ni datangnya dari Cik Yana, thanks Cik Yana for the Awards, =), cute award nih, suka sangat,hihi



Awards still fresH, datang nya dari Yanie, Thanks kamoo!! =)


Awards nih datangnya dari Cik Angah, Thanks you So much cik angah, ur blog besh! 2.. ;) xD


The Very cute gift dari cik pikok karena telah menjadi follower setia beliau, hiks, bile la aku nk wat awards untuk followers ku, hehe, insyallah 1 hari nanti..xD thanks again cik Pikok..=)


Thanks All 4 the Awards N Gift!!, i Really Appreciate it! Ucap terima kasih juga kepada yg slalu singgah di blog ku yg x sebeberape nih..Thanks again kepada semua pemberi awards..
Layans...
=)
xD

33 comments:

Cik Bulat said...

byknyer award dye!!!

huhu..

blog niey mmg best!!

keep on blogging taw!!!;p

errul_ramli @ MH said...

hehe.. aku pun ada 2 tiga ketul award.. tapi ko pnya lagi banyak//haha

farish izaryl @izreez said...

congrat2 dpt award tu heheheh

AniS GalaXy said...

byknya award kamoo.
tahniah eazy.

Blog Eazy Izzuddin said...

pikok : hihi..
oh ye ke??
terharu di buatnye...
hiks3...
okies insyallah...
;)
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

errul : oh ye ke?
ok le 2..
dpt awards juge..
hik3..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

bro rizz : maceh2....
ehehe...
bro pon slalu dpt awards juge kan?
hiks..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

cik anis : thank cik anis...
terima kasih kepada yg memberi awards nih..
xD

adreYna said...

waa...byknye awards die..
jeless nih...hehehe

Corey said...

byk award! nak sikit! hehe

DDFABULOUS.COM said...

perghhhh...
banyaknya award...
leh masuk anugerah award popular nie...

Blog Eazy Izzuddin said...

adreYna : hihi...
jgn jelezz...
hehe
;)
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

corey : hihiks...
nak ka?
amek la...
heheh...
;)
i dont mind..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

dD : hahaha...
a'ah erk..
leh msk anugrh award fofular..
=P
xD

Ama said...

mak aii, byk toll award die nih, jelez, haha :P

Blog Eazy Izzuddin said...

aha....
hiks...
jgn jeles deh...
nk jeles bole jg..
=P
xD

Unknown said...

banyak betul award dia.hoho.keep it up! :))

Blog Eazy Izzuddin said...

hehe...
yeah..
keep it up!..
xD
hira juge...
=)

elle said...

oh hoo...
berlambak award dia... O_o

xpe2... tu menunjukkn anda fofular... hoho...

(^_^)

Cikgu Ije said...

tuh dia awards!! ehe. anyway, u r most welcome. erkk. ije penak bg eazy awards x? ehe..

Blog Eazy Izzuddin said...

elle : haha...
itulah pasal..
rmi yg baek hati nk bg me awards..
xD

haha
geetu...
eazy biase2 je....
;)
hiks

Blog Eazy Izzuddin said...

kak ije : hiks..
hihi...
hmm..
rasenye de kot...
eheh
x igt lorh..
=P
xD

'AQILAH said...

waaa...
banyak die dapat award...
jeles!

Blog Eazy Izzuddin said...

waa....
jelez2 lah anda...
hiks3..
xD
=P

Qiki said...

congrats2!, to much awards there, jealous!! :P

Qiki said...

congrats2!, to much awards there, jealous!! :P

Blog Eazy Izzuddin said...

hiks,,
tengkiu2..
=)

Dba Ghani said...

hehee......vogue gitu~

joegrimjow said...

nak bagi gak
tp...
xtau ag nak buat
xsempat nak bl;ajo
huhu

Blog Eazy Izzuddin said...

dBa : hehe
geetu erk...
=P
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

joe : oh yeke...
blajo lah wt2 nih...
t da pndi leh bg eazy awards pule ye...
=)

Anonymous said...

huahuahua...
banyaknya dapat award..
mana award untuk aku ni?
adeh adeh

Blog Eazy Izzuddin said...

lorh...
nnti adeer la...
saba yee...
tgg...
xD