[K]oleksi...

UPDATE


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera, sepanjang dalam berblogging, ada antara mereka yg baek hati bagi aku awards n gift ( dapat lagi awards n gift ), thanks semua, entry kali nih nk tempek awards2 mereka..Thanks Again!..=) Murah Rezki Ku n Mereka Sejak ku berblog nih, Alhamdulillah agains, thanks for ur support.

Antara Awards2 n Gift tersebut....






Awards2 dari Dek Hira, yg selalu singgah dan mengomen blog ku, Thanks bagi bro awards nih..hihi, sekali 3 tuh bagi...(>_<)



Award nih datangnya dari PJ Selamba, yeah thanks PJ!!, karena aku menjadi follower setia beliau, hehe, Thanks! Cute La Kodok Tuh..haha




Kali Award n Gift datangnya dari ciK PiKoK, walaupun br berkenalan dalam dunia blog, beliau dengan baek hati gift me Awrds n gift, Thanks PiKok!!..=)



Alhamdulillah, aku dapat lagi awards, kali awards datangnya dari Amer Aan@Alien, ehehe, kiranya dapat awards nih karena byk membantu beliau, gtu eh, hehe, btw thanks Again Amer...=)



Sekali lagi, br je nk post, ade lagi awards untuk ku, syukur2, award ni datangnya dari Cik Yana, thanks Cik Yana for the Awards, =), cute award nih, suka sangat,hihi



Awards still fresH, datang nya dari Yanie, Thanks kamoo!! =)


Awards nih datangnya dari Cik Angah, Thanks you So much cik angah, ur blog besh! 2.. ;) xD


The Very cute gift dari cik pikok karena telah menjadi follower setia beliau, hiks, bile la aku nk wat awards untuk followers ku, hehe, insyallah 1 hari nanti..xD thanks again cik Pikok..=)


Thanks All 4 the Awards N Gift!!, i Really Appreciate it! Ucap terima kasih juga kepada yg slalu singgah di blog ku yg x sebeberape nih..Thanks again kepada semua pemberi awards..
Layans...
=)
xD

33 comments:

piKOk said...

byknyer award dye!!!

huhu..

blog niey mmg best!!

keep on blogging taw!!!;p

eRRuL AspHyxiAteD said...

hehe.. aku pun ada 2 tiga ketul award.. tapi ko pnya lagi banyak//haha

rizz said...

congrat2 dpt award tu heheheh

Cik AniS GalaxY said...

byknya award kamoo.
tahniah eazy.

Eazy Izzuddin said...

pikok : hihi..
oh ye ke??
terharu di buatnye...
hiks3...
okies insyallah...
;)
xD

Eazy Izzuddin said...

errul : oh ye ke?
ok le 2..
dpt awards juge..
hik3..
xD

Eazy Izzuddin said...

bro rizz : maceh2....
ehehe...
bro pon slalu dpt awards juge kan?
hiks..
xD

Eazy Izzuddin said...

cik anis : thank cik anis...
terima kasih kepada yg memberi awards nih..
xD

adreYna said...

waa...byknye awards die..
jeless nih...hehehe

Corey said...

byk award! nak sikit! hehe

sitekateki | dD said...

perghhhh...
banyaknya award...
leh masuk anugerah award popular nie...

Eazy Izzuddin said...

adreYna : hihi...
jgn jelezz...
hehe
;)
xD

Eazy Izzuddin said...

corey : hihiks...
nak ka?
amek la...
heheh...
;)
i dont mind..
xD

Eazy Izzuddin said...

dD : hahaha...
a'ah erk..
leh msk anugrh award fofular..
=P
xD

Ama said...

mak aii, byk toll award die nih, jelez, haha :P

Eazy Izzuddin said...

aha....
hiks...
jgn jeles deh...
nk jeles bole jg..
=P
xD

hira said...

banyak betul award dia.hoho.keep it up! :))

Eazy Izzuddin said...

hehe...
yeah..
keep it up!..
xD
hira juge...
=)

elle said...

oh hoo...
berlambak award dia... O_o

xpe2... tu menunjukkn anda fofular... hoho...

(^_^)

ijechan said...

tuh dia awards!! ehe. anyway, u r most welcome. erkk. ije penak bg eazy awards x? ehe..

Eazy Izzuddin said...

elle : haha...
itulah pasal..
rmi yg baek hati nk bg me awards..
xD

haha
geetu...
eazy biase2 je....
;)
hiks

Eazy Izzuddin said...

kak ije : hiks..
hihi...
hmm..
rasenye de kot...
eheh
x igt lorh..
=P
xD

ファラ said...

waaa...
banyak die dapat award...
jeles!

Eazy Izzuddin said...

waa....
jelez2 lah anda...
hiks3..
xD
=P

Qiki said...

congrats2!, to much awards there, jealous!! :P

Qiki said...

congrats2!, to much awards there, jealous!! :P

Eazy Izzuddin said...

hiks,,
tengkiu2..
=)

dBa said...

hehee......vogue gitu~

joegrimjow said...

nak bagi gak
tp...
xtau ag nak buat
xsempat nak bl;ajo
huhu

Eazy Izzuddin said...

dBa : hehe
geetu erk...
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

joe : oh yeke...
blajo lah wt2 nih...
t da pndi leh bg eazy awards pule ye...
=)

PJ selamba said...

huahuahua...
banyaknya dapat award..
mana award untuk aku ni?
adeh adeh

Eazy Izzuddin said...

lorh...
nnti adeer la...
saba yee...
tgg...
xD