[F]avourite [O]utfit...

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols.

( bro RiZZ, EaZy amek pic RiZZ ni Ea, hihiks, sOwy xD )

Kelmarin ku telah di tag oleh bRo Rizz, tag about fashion or favourite outfit, hmm, about fashion nih boleh lah dikatakan suke, tapi kureng arif tentang berfesyen nih, huhu, itu yg kadang2 kluar pakai simple2 je kot, geetu~ =P

Kalau nak kluar pun cume pi klass, and then pulang, pakai simple2 aje, tapi dalam hati ade niat jugak nk berfesyen, hehe, adelah juga my fave outfit di luar sane, cume x terbeli je, hihi, Insyallah nnti beli lah ye..=P xD

If keluar jejalan bersama teman2, ini antara outfit idamanku n kegemaranku, before to do this tag, ade beberape keperluan untuk tag ini...



1. Copy title kat atas tu.

2. Buat satu sedikit "kenyataan" tentang "Outfit" kegemaran korang,macam pendahuluan.

3. Cari "Outfit" kegemaran korang kat "Google Image Search"

4. Tak kire la ape segala occasion yang korang suke pakai macam gi party ke, gig ke, berak ke.

5. segale pakaian mestilah start dari kepale hingge ke kaki.tak kire la brape banyak pon. accessories pon boleh,yang rare,mane-mane pon boleh.janji termasuk dalam kategori pakaian.

6. letak caption kat setiap gambar.macam brand ke,lagi best kalo ngan harge skali.

7. lastly,buat kesimpulan tentang outfit favourite korang.lantaklah kalau korang ni perasan ke.

8. pedajal 6 orang member korang dengan menge"tag" mereka.=D


Bermula dari atas, suke pakai sunglasses sebegini, espicially ketika drive dan mase matahari muncul, oh mata ku silau tanpamu, ehehe, xD, kdg2 saje pki walaupun x cerah, 'cover' mate, ahahah, xD




Beberape style baju idamanku n kegemaranku, suke sangat pakai vest di badan, baru nmpk bergaye geetu, hihi, style baju di atas memang tampak bergaye dan menarik, mmg teringin nk pki begitu, hiks, xD


Aku kdg2 suke ikut fashion Josh Hutcherson, karena fashion baju yg dipakai mmg tmpk menarik, funky dan ok je dan sesuai dalam keadaan santai dan lain2 hiks, Aku kdg2 cube tiru sebijik yg die pakai, haha, nmpk kembar x seiras, haha xD


Hiks sesat 1 cardigan, kdg2 suke gak nih, ehem, suke pki seluar jeans sebegini, abes la jin, x de seluar nk pakai, ekeke, ok le 2....



kasut!, aku suka sgt pki kasut or sandal seperti pic di atas, asal sesuai dan sedap di pakai ketika berjalan, hiks...



Lastly aksesori, kdg2 je bwk beg, isi laptop, or segala macam dalam beg tuh, hihiks..macam2 ada..xD


Walah!, Eazy Izzuddin yg simple tp ok, haha, ( pic diambil mase buat show, =P xD )

So me Wanna Tag SiapA erk...
calon2nye :

Amer Aan
dD
Errul
Kak Yana
Joegrimjow
Suezensuzanna


p/s : Ini jelah tag berkesempatan di buat, sesape yg ku hutang jgn marah ea, btw, mengetag mereka nih untuk melihat cara mereka berfesyen pule..hiks, fesyen eazy simple je n x beberape thu sangat, so thats my style
layans
xD
(>_<)

48 comments:

Cik Bulat said...

wow!
bergaya gler eazy!!;)

Blog Eazy Izzuddin said...

haha...
geetu~...
bergaya kah?
=P
xD

farish izaryl @izreez said...

wahh suke pkai vast yer eazy?..smart! hiks

mademoiselle azieshakespeare said...

bergaya ikut keadaan dan kemampuan :D

tshirt jek.. kan senang :D

elle said...

hamboih... bergaya ek dia... hihi... elle pn sk berfesyen ni... almaklum la org pmpn... haha

Blog Eazy Izzuddin said...

bro rizz : a'ah...
eazy suke pki vest....
hihi..
yekew?
thanks!
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

azie : hiks....
yup2...
thu x fe.....
hihi..
t-shirt?
pun ok la jgk...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

elle : hehehe....
oh yeke?
lupelah nk tag die...
ehehe..
so eazy tag elle lah..
nk2?
xD
=P

Nurmala Mazlan said...

feeewit...
hensem la adik akak nih

Nursafraa Aziz said...

+_+
smart2...

Blog Eazy Izzuddin said...

kak mala : hehehe...
maceh2 kak ( kembg skit idung =P)

Blog Eazy Izzuddin said...

lemongrass : hihiks..
yeke?
maceh2..
xD

Ama said...

waduh2, ganteng bgt, haha, ok la tu ea :P

Pojiepooh Abdullah said...

alalalala..
comei dan bgaya sgt dia...

Unknown said...

saya tak kena!waa..suka2! :))

joegrimjow said...

pompuan suka bibir merah

Blog Eazy Izzuddin said...

Ama : waduh2
makaseh ya...
xD
=P

Blog Eazy Izzuddin said...

pojie : hihiks...
geetu~...
maceh2..
xD
=P

Blog Eazy Izzuddin said...

hira : dgn ini bro umum hira kene wat tag nih...
ekekek...
wat ea..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

joe : owh yeke??
hehehe...
xD
=P

'AQILAH said...

wow!
bergaye ni.
suke spac tu.
cantik.
wewewewew~~~~
high tste gak ye...

Blog Eazy Izzuddin said...

yeke?
yeah!..
thanks...
ya, mmh shuke spack tu...
hihi
eh high taste ka?
x thu la pule..
xD
=P

'AQILAH said...

ele.
iye deh.
sungguh high tste :)weeeeee~~~
selalu qila hanye memaai baju kurung ke campus.
:P

Blog Eazy Izzuddin said...

hehe.....
geetu ya....
xD
ouch, tak sangke..
slalunye eazy biase2 je kot..
xD
ohoho..
biasela student..
campus eazy bole lah pki sluar jeans..
sian jin sluar die ilang..
=P
xD

CikYana(",) said...

amboi2 bergaya tol eazy
akak suke tgok penampilan eazy
nmpk kemas aje
teruskan penampilan cmni eh
huhuhu

Blog Eazy Izzuddin said...

aha...
oh yeke?
yeah, eazy mmg suke kemas2 nih..
geetu~
=P
yeah, insyallah kak..
eazy kan teruskan...
;)
xD

CikYana(",) said...

bgusla kalo cmtu
sis suke tgk lelaki berpakaian kemas
secara xlangsung
kte da le tgok personaliti lelaki tu
huhuhu

Lea Isnawi said...

hiii
blog kamu pun nice jugk...
hik3

lahir bulan 10 yer..
sama la kite..
cume sy 24.10...
muka awk nampak lagi matured dr usia la..

elle said...

nk tag elle??

mmm... aaa... eee...

nt2 la... elle bz la exam...

hahaha...

Blog Eazy Izzuddin said...

kak yana : yup3..
betul3x....
=)
btw thanks kak..
xD
huhu
=P

Blog Eazy Izzuddin said...

lea : hi lea..
thanks..

owh bln 10 jg ye...
eazy 8.10
hiks...
matured ka?
ekeke..
lea lahir thn bpe?

Blog Eazy Izzuddin said...

elle : yes3....
kan elle suke fesyen2 nih kan...
ehehe...

so tag la elle
=P
xD

alah
tgl bape paper je 2 kan?..
ehhe

Dhada said...

Tu bru pas bt show apa ?

Mr Aan said...

kene tag bab...
fasion ke?..
ala ni yg lomah ni..

Eja Kamel said...

salam..
singgah jap yer...

Corey said...

hehe siap ada vest. dah bkn simple dah ni. very smart and look pro :)

Blog Eazy Izzuddin said...

dhada : 2 br pas show nyanyi...
ehehe
caye x?
=P
caye lah...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

amer : aha..
yesz.....
huhu
ku pun lemah juge....
=P
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

mc'eja : wasalam...
ai jp je ke?
ehehe
btw thanks singgah...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

bro corey : hehehe...
geetu~...
hihiks..
xD

[Fadzlikhan|Blog][Sharing Is Caring] said...

wow.. macho ko yer.. huuhuh

gee said...

fulamak bro.sebaik ku tak tergoda tgk pict mu.
wakakaka :D

Blog Eazy Izzuddin said...

fadzli : ohoho....
lame x nmpk ko on9 yea...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

fanna : ekekek....
haha
xD
=P

MaMa Echa&Umar said...

eazy..sila ambik award :) cayalah...hehe

Blog Eazy Izzuddin said...

de awards 4 me?
wah!
thanks!
xD

Anonymous said...

adeh...
ada lagi ke tag² ni?
hehe
nasib baik aku dah tak main tag...
lalalala

Blog Eazy Izzuddin said...

hahaha
2 la pasal..
rase pon same x mo men tag3 ni lagi...
huhuhu