Followers

Friday, April 10, 2009

[F]avourite [O]utfit...

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols.

( bro RiZZ, EaZy amek pic RiZZ ni Ea, hihiks, sOwy xD )

Kelmarin ku telah di tag oleh bRo Rizz, tag about fashion or favourite outfit, hmm, about fashion nih boleh lah dikatakan suke, tapi kureng arif tentang berfesyen nih, huhu, itu yg kadang2 kluar pakai simple2 je kot, geetu~ =P

Kalau nak kluar pun cume pi klass, and then pulang, pakai simple2 aje, tapi dalam hati ade niat jugak nk berfesyen, hehe, adelah juga my fave outfit di luar sane, cume x terbeli je, hihi, Insyallah nnti beli lah ye..=P xD

If keluar jejalan bersama teman2, ini antara outfit idamanku n kegemaranku, before to do this tag, ade beberape keperluan untuk tag ini...



1. Copy title kat atas tu.

2. Buat satu sedikit "kenyataan" tentang "Outfit" kegemaran korang,macam pendahuluan.

3. Cari "Outfit" kegemaran korang kat "Google Image Search"

4. Tak kire la ape segala occasion yang korang suke pakai macam gi party ke, gig ke, berak ke.

5. segale pakaian mestilah start dari kepale hingge ke kaki.tak kire la brape banyak pon. accessories pon boleh,yang rare,mane-mane pon boleh.janji termasuk dalam kategori pakaian.

6. letak caption kat setiap gambar.macam brand ke,lagi best kalo ngan harge skali.

7. lastly,buat kesimpulan tentang outfit favourite korang.lantaklah kalau korang ni perasan ke.

8. pedajal 6 orang member korang dengan menge"tag" mereka.=D


Bermula dari atas, suke pakai sunglasses sebegini, espicially ketika drive dan mase matahari muncul, oh mata ku silau tanpamu, ehehe, xD, kdg2 saje pki walaupun x cerah, 'cover' mate, ahahah, xD




Beberape style baju idamanku n kegemaranku, suke sangat pakai vest di badan, baru nmpk bergaye geetu, hihi, style baju di atas memang tampak bergaye dan menarik, mmg teringin nk pki begitu, hiks, xD


Aku kdg2 suke ikut fashion Josh Hutcherson, karena fashion baju yg dipakai mmg tmpk menarik, funky dan ok je dan sesuai dalam keadaan santai dan lain2 hiks, Aku kdg2 cube tiru sebijik yg die pakai, haha, nmpk kembar x seiras, haha xD


Hiks sesat 1 cardigan, kdg2 suke gak nih, ehem, suke pki seluar jeans sebegini, abes la jin, x de seluar nk pakai, ekeke, ok le 2....



kasut!, aku suka sgt pki kasut or sandal seperti pic di atas, asal sesuai dan sedap di pakai ketika berjalan, hiks...



Lastly aksesori, kdg2 je bwk beg, isi laptop, or segala macam dalam beg tuh, hihiks..macam2 ada..xD


Walah!, Eazy Izzuddin yg simple tp ok, haha, ( pic diambil mase buat show, =P xD )

So me Wanna Tag SiapA erk...
calon2nye :

Amer Aan
dD
Errul
Kak Yana
Joegrimjow
Suezensuzanna


p/s : Ini jelah tag berkesempatan di buat, sesape yg ku hutang jgn marah ea, btw, mengetag mereka nih untuk melihat cara mereka berfesyen pule..hiks, fesyen eazy simple je n x beberape thu sangat, so thats my style
layans
xD
(>_<)

Comments (48)

On April 10, 2009 at 11:28 AM , piKOk said... [Reply to comment]

wow!
bergaya gler eazy!!;)

 
On April 10, 2009 at 11:29 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

haha...
geetu~...
bergaya kah?
=P
xD

 
On April 10, 2009 at 12:29 PM , rizz said... [Reply to comment]

wahh suke pkai vast yer eazy?..smart! hiks

 
On April 10, 2009 at 12:30 PM , mademoiselle azieshakespeare said... [Reply to comment]

bergaya ikut keadaan dan kemampuan :D

tshirt jek.. kan senang :D

 
On April 10, 2009 at 12:34 PM , elle said... [Reply to comment]

hamboih... bergaya ek dia... hihi... elle pn sk berfesyen ni... almaklum la org pmpn... haha

 
On April 10, 2009 at 12:39 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

bro rizz : a'ah...
eazy suke pki vest....
hihi..
yekew?
thanks!
xD

 
On April 10, 2009 at 12:40 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

azie : hiks....
yup2...
thu x fe.....
hihi..
t-shirt?
pun ok la jgk...
xD

 
On April 10, 2009 at 12:40 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

elle : hehehe....
oh yeke?
lupelah nk tag die...
ehehe..
so eazy tag elle lah..
nk2?
xD
=P

 
On April 10, 2009 at 1:33 PM , nURmALa mAZLan said... [Reply to comment]

feeewit...
hensem la adik akak nih

 
On April 10, 2009 at 1:53 PM , lemongrass^_^ said... [Reply to comment]

+_+
smart2...

 
On April 10, 2009 at 2:29 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

kak mala : hehehe...
maceh2 kak ( kembg skit idung =P)

 
On April 10, 2009 at 2:29 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

lemongrass : hihiks..
yeke?
maceh2..
xD

 
On April 10, 2009 at 2:32 PM , Ama said... [Reply to comment]

waduh2, ganteng bgt, haha, ok la tu ea :P

 
On April 10, 2009 at 2:43 PM , ||| PöJìé PööH ||| said... [Reply to comment]

alalalala..
comei dan bgaya sgt dia...

 
On April 10, 2009 at 3:43 PM , hira said... [Reply to comment]

saya tak kena!waa..suka2! :))

 
On April 10, 2009 at 6:16 PM , joegrimjow said... [Reply to comment]

pompuan suka bibir merah

 
On April 10, 2009 at 6:36 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

Ama : waduh2
makaseh ya...
xD
=P

 
On April 10, 2009 at 6:36 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

pojie : hihiks...
geetu~...
maceh2..
xD
=P

 
On April 10, 2009 at 6:37 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hira : dgn ini bro umum hira kene wat tag nih...
ekekek...
wat ea..
xD

 
On April 10, 2009 at 6:37 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

joe : owh yeke??
hehehe...
xD
=P

 
On April 10, 2009 at 7:22 PM , ファラ said... [Reply to comment]

wow!
bergaye ni.
suke spac tu.
cantik.
wewewewew~~~~
high tste gak ye...

 
On April 10, 2009 at 7:48 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

yeke?
yeah!..
thanks...
ya, mmh shuke spack tu...
hihi
eh high taste ka?
x thu la pule..
xD
=P

 
On April 10, 2009 at 8:03 PM , ファラ said... [Reply to comment]

ele.
iye deh.
sungguh high tste :)weeeeee~~~
selalu qila hanye memaai baju kurung ke campus.
:P

 
On April 10, 2009 at 8:14 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hehe.....
geetu ya....
xD
ouch, tak sangke..
slalunye eazy biase2 je kot..
xD
ohoho..
biasela student..
campus eazy bole lah pki sluar jeans..
sian jin sluar die ilang..
=P
xD

 
On April 10, 2009 at 9:08 PM , CikYana(",) said... [Reply to comment]

amboi2 bergaya tol eazy
akak suke tgok penampilan eazy
nmpk kemas aje
teruskan penampilan cmni eh
huhuhu

 
On April 10, 2009 at 9:14 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

aha...
oh yeke?
yeah, eazy mmg suke kemas2 nih..
geetu~
=P
yeah, insyallah kak..
eazy kan teruskan...
;)
xD

 
On April 10, 2009 at 9:19 PM , CikYana(",) said... [Reply to comment]

bgusla kalo cmtu
sis suke tgk lelaki berpakaian kemas
secara xlangsung
kte da le tgok personaliti lelaki tu
huhuhu

 
On April 10, 2009 at 9:24 PM , lea said... [Reply to comment]

hiii
blog kamu pun nice jugk...
hik3

lahir bulan 10 yer..
sama la kite..
cume sy 24.10...
muka awk nampak lagi matured dr usia la..

 
On April 10, 2009 at 11:47 PM , elle said... [Reply to comment]

nk tag elle??

mmm... aaa... eee...

nt2 la... elle bz la exam...

hahaha...

 
On April 11, 2009 at 12:11 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

kak yana : yup3..
betul3x....
=)
btw thanks kak..
xD
huhu
=P

 
On April 11, 2009 at 12:12 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

lea : hi lea..
thanks..

owh bln 10 jg ye...
eazy 8.10
hiks...
matured ka?
ekeke..
lea lahir thn bpe?

 
On April 11, 2009 at 12:13 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

elle : yes3....
kan elle suke fesyen2 nih kan...
ehehe...

so tag la elle
=P
xD

alah
tgl bape paper je 2 kan?..
ehhe

 
On April 11, 2009 at 12:44 AM , Dhada said... [Reply to comment]

Tu bru pas bt show apa ?

 
On April 11, 2009 at 1:01 AM , Amer Aan said... [Reply to comment]

kene tag bab...
fasion ke?..
ala ni yg lomah ni..

 
On April 11, 2009 at 8:04 AM , mc'eja said... [Reply to comment]

salam..
singgah jap yer...

 
On April 11, 2009 at 8:33 AM , Corey said... [Reply to comment]

hehe siap ada vest. dah bkn simple dah ni. very smart and look pro :)

 
On April 11, 2009 at 9:48 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

dhada : 2 br pas show nyanyi...
ehehe
caye x?
=P
caye lah...
xD

 
On April 11, 2009 at 9:49 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

amer : aha..
yesz.....
huhu
ku pun lemah juge....
=P
xD

 
On April 11, 2009 at 9:49 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

mc'eja : wasalam...
ai jp je ke?
ehehe
btw thanks singgah...
xD

 
On April 11, 2009 at 9:50 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

bro corey : hehehe...
geetu~...
hihiks..
xD

 
On April 11, 2009 at 7:28 PM , [f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said... [Reply to comment]

wow.. macho ko yer.. huuhuh

 
On April 11, 2009 at 7:38 PM , faNna said... [Reply to comment]

fulamak bro.sebaik ku tak tergoda tgk pict mu.
wakakaka :D

 
On April 12, 2009 at 10:21 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

fadzli : ohoho....
lame x nmpk ko on9 yea...
xD

 
On April 12, 2009 at 10:21 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

fanna : ekekek....
haha
xD
=P

 
On April 12, 2009 at 1:58 PM , Cik Angah said... [Reply to comment]

eazy..sila ambik award :) cayalah...hehe

 
On April 12, 2009 at 2:10 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

de awards 4 me?
wah!
thanks!
xD

 
On April 23, 2009 at 11:31 AM , PJ selamba said... [Reply to comment]

adeh...
ada lagi ke tag² ni?
hehe
nasib baik aku dah tak main tag...
lalalala

 
On April 23, 2009 at 10:57 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hahaha
2 la pasal..
rase pon same x mo men tag3 ni lagi...
huhuhu