[C]ontest!!

BeliBuy


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols, hari ni merupakan entry yg sangat menarik!, Siapakah mahu hadiah??, Jom Join same2 menyertai dan memeriahkankan lagi Lucky Contest ini, xD

Contest ini dianjurkan oleh Bro Framestone di BlogBelibuy beliau, Contest "siapakah yg bertuah if comment entry terpilih" di blog beliau, aku pun turut serta menyertai Lucky Contest yg dianjurkan beliau, teruja!, mana lah tau aku kah pemenangnye?, hehe, siapakah gerangan pemenangnye =P tgg..

Hmm, sebelum menyertai Lucky Contest beliau, ade beberape syarat yg perlu di ikuti, simple sahaja, semua blogger bisa melakukanny, =P, Syarat2nya adalah....



Syarat2 contest di Blog BeliBuy

- Perlu menjadi Follower di Blog BeliBuy beliau.
- Perlu menampal banner mengenai contest ini di blog anda.
- Anda perlu mengomen di beberapa entry terpilih
(entry yg tersenarai di blog beliau, mahu lebih lanjut klik ke blog beliau, ku sudah sediakan link di bwh )
- Untuk pengetahuan anda contest yang akan dibuat adalah base on luck.
- Hadiah terhad hanya pada yang lucky.
- Penyertaan akan bermula pada 13th April 2009 sehingga 18th April 2009 tepat pukul 12 malam.


Yeah, itu sahaja rase syarat2 nye ( sowy bro, amek skit ayat =P ) untuk maklumat lanjut pasal Lucky Contest ini, korang boleh ke blog umpunya badan dengan klik di sini, Jom bersame mengomen di blog beliau, So..selamat mencuba, siapakah the Lucky Contest tu??...hiks..xD

p/s : tengah berusaha mengomen Entry terpilih bro framestone..xD..
layans..
(>_<)

29 comments:

piKOk said...

contest amende la niey??
jom terjah blog bro Framestone!!;p

nURmALa mAZLan said...

huh??? contest?? nak terjah la blog tu..ehehe~

Eazy Izzuddin said...

pikok : contest sape byk commentor di blog nye..
hiks...
jom terjah....
hihi
xD

Eazy Izzuddin said...

kak mala : jom kak terjah...
mane tahu kak bole menang pule ka?
ehehe
xD

mysarea said...

whoa!, contest, nak join buleh x??, he3 :P

mysarea said...

whoa!, contest, nak join buleh x??, he3 :P

Eazy Izzuddin said...

oho..
eya..
contest2..
bole je kot?
=P

rizz said...

wahhh mletop x eazy adiahnye hahah

Eazy Izzuddin said...

meletup rasenye rizz...
ehehe..
pe lagi..
joms join..
xD

suezensuzanna said...

wah wah....amboii.....laju je kan bab2 contest nih....heheh..nway....smoga berjaya...ehh eazy..i still owe u one tag:D

Eazy Izzuddin said...

hehehe....
mmg laju...
sbb suke dapat hadiah...
ekeke...
thanks...
doa2 aje deh...
owh...
x fe..
take ur time..
xD

Ama said...

wow!, yea, si eazy mmg suke contest2 sebegini, hu3, ha3, jgn mare yea :P

Eazy Izzuddin said...

ade2 saje si ama nih
ohoho...
x mare la...
geram..
=P
xD

joegrimjow said...

bnyak btol mase ye
hee
gud luk2

hezesuze said...

kalo join the contest..dpt adiah ape?????

Eazy Izzuddin said...

joe : hehe...
mmg byk..
huhu..
sowy..
br kesempatan nk post..
ohho..xD

Eazy Izzuddin said...

kak heze : entahlah...
adiahnye di rahsiakan...
lalala..
xD

Hunkiecrush said...

ahh
ape adiahnye. :p

sharamli said...

k0men seiklas ati..hu3

Eazy Izzuddin said...

boy : huhu..
entahla pe hadiahnye...
cube tanye bro..
=)
xD

Eazy Izzuddin said...

sharamli : yup2..
komen dgn seikhlas hati...
=)
huhu

hira said...

semangat je dia bila ada contest.huhu.best ke?

lea said...

ramai betul yg anjurkan contest skrg ni...
huhu

Eazy Izzuddin said...

hira : aish musti semangat...
xD
besh3!...
layans..
xD

Eazy Izzuddin said...

lea : huhu...
thu x fe...
me pon insyallah de kan jgk...
=P
xD

Framestone said...

he...23x (dtg gelak je bace komen2 korang nie

Eazy Izzuddin said...

hehehe....
ye ka?
=P
xD

PJ selamba said...

alamak..
aku tak online lama...
agaknya dah ketinggalan zaman..
adeh!

Eazy Izzuddin said...

la....
yeke?
ohoho
2 la..
apsal x on9
skang pon contest 2 da umom name...
xD