[1] [G]uy, [A]ll [G]irls?? =P

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera uols.

Hari ni nak share sedikit about 1 guy all girls??, perkara sebegini membuatkan aku mahu tertawa seorang diri HAHA 23x karena ia melibat kan aku dan kawan2 aku, huhu.

Ini semua berlaku last week, Ini sebab aku tak blik rumah kat Shah Alam lah this week, fikir2 Jumaat tu ade klass, then klass minggu nih hanye sampai Rabu, Yes2!! bole blik awal..ohoho, tapi menunggu Final Exam yg bakal tiba, huhu

Ini semua berlaku pada malam Khamis lalu, ingat x entry "[O]hh [N]oo!!!..[M]inyak [T]akde!!", kalau x tahu click di sini. Akhirnya Su belanje ku makan, ohoho, setelah lame penantian, CeT! NgaDe! (>_<)..



Pada malam Khamis tuh Su mengajak ku Keluar makan ( bkn dating k, tapi keluar dengan teman2 gurl yg lain ) di kedai kegemaran aku, order la ape yg patut, hiks, yela de org nk belanje nih, bkn senang xD, aku mengajak mmber aku skali, dorang kata x mau kaco korang la, adess!! Segan gler sorang laki kat situ

Dalam dok tengah makan tetibe sorang pak cik menghampiri aku...

" Assalamualaikum " ku menjawab Walaikumusalam
" Ai, sampai 4 empat org perempuan keluar makan skali?, boleh terjage ka keempat2 nih?? " aku tersedak!, ohoho ( pe hal pak cik nih )
"bkn Main kamo nih ea, sampai 4 skali tuh " haha, nak tergelak (>_<) ( ingat aku dating sekali 4 ea, haha, dahsyat gak aku nih =P ) rase pak cik tuh saje nk bergurau2 kot, xD

Adess!!, semua org dalam kedai dok tengok, huhu, selambe! continue mkn, tengah syok makan lagi pak cik td dtg lagi, aduhai, siap bole ukur tangan die ngan bahu aku dan kawan aku, ( kata jarak antara girlfriends n boyfriends lah geetu ), Ayyak! fening2,

Selepas pakcik tu pergi, aku ngn member cepat2 jauhkan diri skit ( skit je, ngeh3x, takut di kacau lagi ), mereka terase nk tergelak pon ade, tapi da gurls agak takut2 skit, almaklumlah kedai tuh dipenuhi jejaka..haha takut diganggu lagi, hiks, confirm mereka2 x makan lagi kat situ, geetu~

Dalam nk bangun pi byar kat kaunter, aku terdengar bisikan halus di belakang aku, ade seorang pakcik nih bercakap ngn isterinya " Uish awak, tengok budak tuh, sampai 4 skali kluar dating, hebat2 budak2 sekarang " aku terase mahu ketawa, tpi tahan, blik rumah HAHAHAHAHAHAHA!!! (aduh smpi kecut perot) eheheh xD

Satu pengalaman yg tak boleh dilupakan kot, kdg2 bile di fikirkan semula,rase nak ketawa seorang diri, haha, 1st time in my life aku kene begini, haks!! =P hehe jgn jelez ea...

Pic di bawah lagi dahsyat, 1 guy 8 girls, haha, diambil keesokkan harinya, kitaorg mkn di kedai lain, aku mahu ajak member2 aku gi lepak skali, tapi kebykkan mereka dah blik umah masing2, huhu, berseorangn la lagi di samping wanita2...


Aku ditengah! Argh! kenape la ku sorang je,huhu, ikut je la mereka, mase tu pun free x de nk wat pe kat umah, mereka pun ajak, lagi2 tengah lapar time tuh, xD

P/s : Naseblah mase mkn kali kedua nih x kene ganggu lagi, hehe, btw mereka2 ini teman sekelas, bukan makwe2, hehe
hiks..
layans.
(>_<)

58 comments:

Corey said...

ekekeke. ini bermakna saham eazy makin naik ler tu. patut bangga. anggap mcm pujian..mana tau kawin nnt pun sekali 4 :P

joegrimjow said...

cakap je kat [pak cik 2...
kan kuota 4
kene la mencari
hehe

rizz said...

ala pkcik tu jeles..siott je..relax ajoo ..rizz dlu nye clas utk subjek satu ni me sorg..20gurl k..hahah

piKOk said...

wow!!
rmainyer gurls!!
selamba jer eazy..
haha

suezensuzanna said...

hebat2....:)..

elle said...

oh hooo... :p

hamboih... kuar rermai dgn para wanita yerk... mula2 4, pastu 8 yerk??

ptt la kna tegur dgn pkck tuh... hihi...

Eazy Izzuddin said...

bro corey : hahaha...
begitu ea...
maybe kot saham naek..
xD
haha
insyallah...
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

joe : a'ah...
nape lah x ckp mase aritu...
time tuh pun terkedu nk ckp ape..
ahah
xD

Eazy Izzuddin said...

bro rizz : yela kot pakcik tuh jealous...
hehe..
fuhyooo!...
lagi dahsyat..20 tuh..
ehehe...
xD

Eazy Izzuddin said...

pikok : yeah!...
mmg selambe je time tuh...
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

suezen : hiks..
maceh2..
xD
=P

Eazy Izzuddin said...

elle : hehehe...
mmg advance skit..
mule2 4, the lg advance 8 tuh...
ohoho...
itu lah psl..
naseb la x kene kaco lg...
=P
xD

Cik Angah said...

mak aih...dasat sungguh penangan eazy..hahaha..apepun wish u luck 4 da final..same goes 2 me..:P

||| PöJìé PööH ||| said...

whoaa!!!
anda sgt hebat!!
hehehe..
bz body la pokcek tuh!

Eazy Izzuddin said...

cik angah : hahaha..
2 la..
thu x fe...
hiks...
gud luck 2 u 2...
=)
xD

Eazy Izzuddin said...

pojie : hahah...
hebat kah??
=P
xD
2 la, bz body tol...
ohoho
xD

AyanaAsham said...

mane makwenya.....

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ermmm.. eazy?

ade can nak kawen 4 ni..

jga isteri2 elok2 ya..

haha

Eazy Izzuddin said...

haha
makwe nye ketiadaan
ohoho
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

miss lolly : yes...
hahaha

insyallah..
oho
=P
xD

elle said...

oh hoo...

cet. ada ati gk nk penuhkn kouta 4 yerk.

mampu ke? hahaha... gurau2 je ye... (^_^)

ada n3 br kt blog elle. [hoho... sukati je promote... :p]

co0L^^guRL said...

:) salam persinggahan. hebat gak awak. :))

Eazy Izzuddin said...

elle : haha..
klu de kelapangan n rezki..
pe salah nye...
ekkeke...
haha

cet..
promote pule ye di sini....
=P
t eazy pi ya..
xD

Eazy Izzuddin said...

cool gurl : thanks karena singgah ea...
hiks...

haha
hebat ka?
=P
maceh2..
hehe
xD

Anak Pendang Sekeluarga said...

"Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia." (Al-Anfaal 8:74)

Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya....dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

Eazy Izzuddin said...

terima kaseh karena singgah....
insyallah i will...
=)

elle said...

ih ih ih...
sabo je la elle dgn eazy nih...
:p

ファラ said...

heheheehe...
mesti da berbangge da tu.
tgk tu,
baju pun da mule merekah.
:P
aish kene puji ngan pak cik tu.
wewewewewew~~~

Eazy Izzuddin said...

elle : ekekek...
sabo je miss elle...
ehehe..
gurau2 aje..
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

ファラ : ehehe...
bangge skit la...
haha..
geetu~....
=P
xD
2 la psl..
ohoho
xD

nURmALa mAZLan said...

wah....
cargas adik akak ni..
wakakaka~

Cik AniS GalaxY said...

kehebatan eazy dah terserlah..hehe
sekali 4 kamoo angkut..kiki

lain kali ckp jer kat pakcik 2
minum la kopi tongkat ali
pas2 leh baru angkut brp byk pakcik nak.kikiki

p/s : jgn ikut nasihat cik anis..kiki

Eazy Izzuddin said...

kak mala : ekekeke...
haha..
cergas geetu...
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

cik anis : hahaha...
yeah
kehebtan terserlah geetu..
=P

hehehe...
ye2...
t eazy ckp..
=P
xD
hiks

Don said...

wah, sakan nmpk, sampi tu, mane la x ditegur nya, haha, pas2 8 pule, lagi dahsyat, huhu, naseb la x di kacau, keep it up :P

Eazy Izzuddin said...

ekekek..
ehehe...
ohoho..
dahsyat2...

=P
xD

CikYana(",) said...

fuyoo
hebat tul adik akak sorang nie
saham naik la kte kn
hikhik :p

Eazy Izzuddin said...

ekeke...
yeah adek akak mmg hebat..
=P
hehehe
xD

CikYana(",) said...

tula pasal nye
kalah akak da nie
iskh2 xle jd nie
hakhakhak

Eazy Izzuddin said...

hehehe...
uish...bole jd nih akak...
hiks...
tp setia lah pd yg 1...
ewah geetu~...
=P
xD

CikYana(",) said...

eceh2
mstla akak setia pd yg 1

ijechan said...

haha! bertuah eazy. =P

Cik Peanut said...

wah...best nye jadi lelaki yang dikelilingi gadis macho..hehehehe
peanut ase biase je
if lelaki sowang, gurl ramai..
tapi cam tak best nengok kalau lelaki ramai gurl sowang je
kalau peanut, peanut malu..heheheh
tapi tak patut pakchiktu tegur kowang yang bukan berdua2 an. ni..
tegurlah kapel sampai dok menghimpit tu..
ehhehhe
ops, lupa...contest teka tangan tu, leh dua kali teka..kalau mahu tukar jawpan teka aje ,,hehehhe..jawapan terakhir yang di terima ye incik eazy..eheheh

mademoiselle azieshakespeare said...

how bout '1 girl, all guys'?
tak sanggup, tak sanggup
ahaha :D

sitekateki | dD said...

wah...
jadi pujaan gadis2 yer u nie...
hehehehe...

Eazy Izzuddin said...

kak yana : ha...
cam2 la kak...
ekeke..
xD
=P

Eazy Izzuddin said...

kak ije : haha..
mmg bertuah...
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

cik peanut : uish..
pjg lebar..
ehehe..
yeah ape yg d ktakan oleh cik penaut benaran...
huhu...

oh ok2...
t eazy teka lg skali...
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

azie : huhu..
mmg x sanggup woo...
ohoho
xD

Eazy Izzuddin said...

dD : haha...
geetu~
hehe
xD
=P

dBa said...

kah3......skandal byk ooo

Eazy Izzuddin said...

hahaha....
geetu~
=P

faNna said...

Haha,lawak la citer neh.. ada ciri2 playboy neh..wakaka,jkjkjk :D

Eazy Izzuddin said...

hahah
lawakka?
iyola....
=P
xD

Anonymous said...

wahhhhhh...
nie ke yg awk kte bz...
ermmmmmmm...
ptot la...rmai kwn2 awk kan..
trus enjoy k..
krm slm kt sume...

Eazy Izzuddin said...

haha
tgklah tarikh 2 yg...
huhu...
sblm nk final ok la...
skang bz gler...
=P
jgn jealous..
haha

PJ selamba said...

cayalah...
king of queens!

Eazy Izzuddin said...

hahaha
cayalah!!
xD