[P]ertemuan @ [O]ne [U]tama

Assalamulaikum WBT & Salam sejahtera semua.

Kali ini ingin berkongsi dengam kisah pertemuan bersama blogger di One Utama, agak special sikit, ehehe, Pada Ahad 15hb Mac lalu plan gathering kecil kecilan bersama blogger akhirnya jadi, cume tak beberapa ramai saja.

Plan sebegini lama sudah dirancang oleh kami2, oleh karena kesibukan dalam kerjaya & pelajaran masing2, akhirnya jadi dan masa, tarikh, tempat ditetapkan oleh kami2 sendiri(KOT)mengikut kekosongan jadual kami serta tempat yg senang kami tuju.

Geetu ( gitu ), Pagi itu aku bersiap dari Unisel Bestari Jaya ke One Utama shopping Centre Bandar Utama, Take 1 hour gak la, akhirnya tiba, akulah org 1st sampa, so..di pesan beli tiket wayang dahulu takut tiket habes ( almaklumlah hari ahad ) Nonton Dragonball Evolution.

Mereka2 itu adalah, Jeng3..hehe....



BrO FrameStone, Aku, Kak Atie & Elle

aPe2 pun byk aktiviti yang dapat kami nikmati bersama2

- Breakfast merangkap Lunch di KFC
- Menontong wayang bersama2 di GSC
- Berdiskusi mengenai alam blogger
- Merancang sesuatu dari blog
- Perancangan wat gathering untuk para bloggers
- Berkongsi idea memantapkan cara penulisan di blog
- Diner di Stevens Corner ( Chicken Chop )
- Hantar Elle pulang ke UIA ( dah malam kan )

Di bawah terdapat beberapa picca yg sempat kami snap, merangkap aktiviti di aTas yang kami lakukan bersama, so enjoy ok, T bg CoMMent Sape Paling HensEm..=P..xD


Breakfast continue lunch terus di KFC OU, karena tibe pon dekat2 tengah hari gtu, naseb da beli tiket awal2..hiks..=P (>_<)
Selepas Selesai menonton wayang, jejalan di ruang legar OU, espicially suke di ruang beranda One Utama, leh nampak ruang hadapan OU, then TV3 skali..=P xD


Kemudian hangout pula, di dalam sekitar bangunan OU, jalan punye jalan fenat juge, huhu



Hiks, setelah berape jauhnye menjelajah OU, dengan fenatnye, nampak kerusi urut, ape lagi kami2 mencube lah...hhhaaaaaaaaa...lega kaki ku..hehe..=P lame gak dok kat citu siap berphoto lagi. xD


Then tiba di tempat yg sesuai di JJ Food Court, di sini lah kami bercerita tentang blog, cara memantapkannya, cerita hal masing2 dan lain2, lame juge bersembang hampir 2 jam kot, sementara tunggu magrib then diner di Stevens ( time nih Elle gelisah skit..ehehe..jgn mare erk nnti kene jual hihi =P )


Last part of gathering, selesai diner di stevens (pic di stevens x sempat snap ehehe) kami menghantar pulang Miss Elle di UiA ( 1st time ako jejak di UiA, ok, BESH..ehehe ) dah malam gitu, takkan lah nak bg Elle balik sowang2.

Selesai itu, lega..ehehe, tapi da malam, aku pon cam ngantuk2 gitu, takut x larat je drive balik Unisel, sO BrO FrameStone ajak tumpang lena di rumah beliau, takut aku jadi pape2 ke mase drive pulang. Bro Framestone mmg seorang BrO yg Prihatin n Bertanggungjawab ( hehe puji skit =P )

Sekian, ape2 pun layans story Pertemuan di One Utama..(>_<)

p/s : thanks kepada Bro Framestone ( Thanks bagi tumpang tido umah ), Kak Atie ( Thanks 4 share da pic ) & EllE ( Thanks 4 coming )

44 comments:

elle said...

oh hoo... elle nmpk gelisah ye? obvious sgt ek? huhuhu... maap le elle bdk baik jrg kuar smpai lwt mlm... hikhik...

sape yg ensem?? ehh... xleh ckp la... nt ada yg berkecil ati... :p

pape pn elle n kak atie sama2 cun! hehehe...

ijechan said...

wops!! lawa gambar second tu.. siap ada awan cute lagik~ =D

eRRuL AspHyxiAteD said...

gathering yg happening.. maybe next time leh join.. hehe

eRRuL AspHyxiAteD said...

gathering yg happening.. maybe next time leh join.. hehe

Eazy Izzuddin said...

elle : nmpk..skit la..ehehe...

uish....
me x kisyah kot..
ohoho..
=P

ahaha....
cun3....
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

kak ije : oopsss....
lawa2...
special edit tuh....
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

eRruL : yeah...
happening!...
hihi..

leh jek join skali...
=P
xD

Schaa said...

beshnye gathering, nanti leh join skali, hehe

Eazy Izzuddin said...

mmg besh!...
bole aje join...
hiks..
=P
xD

joegrimjow said...

wawaaa
nanty balik nak join
kite wat match
bowling blogger
hehe
ok??

||| PöJìé PööH ||| said...

wah kemaen!

Pakcik Zharul said...

wah!!!!!!!!!! rambut baru!

laa. jumpe elle ke..
ni yg jeles neh.
lol~

rizz said...

wah blogging gthering yaa beshhhh:p

Eazy Izzuddin said...

joegrimjow : hehe..
ok je...
bg thu je bile2..
insyallah...
xD

Eazy Izzuddin said...

pojie : ehehe...
kemaen geetu...
=P

Eazy Izzuddin said...

Zharul : ehehe...
rambut br tuh..
=P
xD

ohoho..
jumpe elle lorh...
igt nk ajak kamo skali..
takot bz jek..
=P

Eazy Izzuddin said...

BrO Rizz : hiks..
geetu....
besh2..
xD

t ketemu bro pule ye...
xD

Ama said...

kembali menjengah, wah berjumpe blogger ya, bessshhh!!

Ama said...

kembali menjengah, wah berjumpe blogger ya, bessshhh!!

Along Arman said...

kalo me ada skali..
me la paling hensem..
muahahaha...

Corey said...

cambest walaupun 4 owg je. next time klu ada gath lagi insyaAllah nak try join. tak pernah langsung jumpa other bloggers kat luar.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

best x citer dragonball tu?

hira said...

waa.dia pergi jalan-jalan cari makan la.huhu.macam best je.i will.haha :)

kEy said...

bl0gmeet timE~! hehehe~!

Eazy Izzuddin said...

Ama : yeah..
mmg besh2...
meh la join..
xD

Eazy Izzuddin said...

along : muah3x...
haha
hensem ka...
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

corey : insyallah...
bole je join skali....
br happening gathering..
hihi
=)

Eazy Izzuddin said...

sitie : ok la citer...
menarik la jg...
tp cam kureng...
jap sgt..
huhu

Eazy Izzuddin said...

hira : hua...
mmg besh..
jom jejalan...
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

kEy : yeah...
blogger meet...
xD
jom join..
=P

Framestone said...

wow sampai 30 komen ek.. laju je ek... oh nie saje nk kembangkan lubng hidung bro ek...

PJ selamba said...

err
aku kenal framestone je
4 org je ke?
apasal tak ajak aku sekali...
ampes!
bila lak nak wat pasni?

Eazy Izzuddin said...

bro framestone : hehehe
laju2...
=P
hehe ye kot..
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

PJ : yekew?....
yup 4 org je....
hehe..
sowy...
nnti ko pule ye....
x thu lagi gamaknye...
hehe
=P
xD

nurul syazana said...

eii aku pon blogger gak
npe x ajk?
kejam~
ngahaha

Eazy Izzuddin said...

haha....
klu ajak takut x mo g ja...
hihi
len kali aku ajak erk...
-P
xD

dBa said...

huhuu...
frame n atie,cun..
rugi aku x gi

Eazy Izzuddin said...

huhu
lorh
nape x g...
mmg rugi...
=)
xD

UnGu VioLet said...

wow... best tue... ;)

Eazy Izzuddin said...

hiks..
ok le 2...
t mar blik leh join skali...
=P
xD

-aTie- said...

huhu akak je yg xwat g entry nie...tgah bz giler...ape2 pun memg best ri2...ehehe esok akak g unisel tmpt eazy...ade hal...=)

Eazy Izzuddin said...

huhu
x fe kak...
ha?..
akak g sini ka?...
hihi
leh jumpe gtu..
g ngn sape je?...

Cik Peanut said...

heheheheh...
sukanye kowang kuar
best2..
smeua owang post entry menunjuk2..
hehehehe
nak itot jugak..

Eazy Izzuddin said...

hehehe...
2 la....
mmg suke kitaorg kuar...
=P
haha..
thu x fe...
=P
xD
jom esok ptg kat sunway...
nk x?