Followers

Saturday, March 21, 2009

[P]ertemuan @ [O]ne [U]tama

Assalamulaikum WBT & Salam sejahtera semua.

Kali ini ingin berkongsi dengam kisah pertemuan bersama blogger di One Utama, agak special sikit, ehehe, Pada Ahad 15hb Mac lalu plan gathering kecil kecilan bersama blogger akhirnya jadi, cume tak beberapa ramai saja.

Plan sebegini lama sudah dirancang oleh kami2, oleh karena kesibukan dalam kerjaya & pelajaran masing2, akhirnya jadi dan masa, tarikh, tempat ditetapkan oleh kami2 sendiri(KOT)mengikut kekosongan jadual kami serta tempat yg senang kami tuju.

Geetu ( gitu ), Pagi itu aku bersiap dari Unisel Bestari Jaya ke One Utama shopping Centre Bandar Utama, Take 1 hour gak la, akhirnya tiba, akulah org 1st sampa, so..di pesan beli tiket wayang dahulu takut tiket habes ( almaklumlah hari ahad ) Nonton Dragonball Evolution.

Mereka2 itu adalah, Jeng3..hehe....



BrO FrameStone, Aku, Kak Atie & Elle

aPe2 pun byk aktiviti yang dapat kami nikmati bersama2

- Breakfast merangkap Lunch di KFC
- Menontong wayang bersama2 di GSC
- Berdiskusi mengenai alam blogger
- Merancang sesuatu dari blog
- Perancangan wat gathering untuk para bloggers
- Berkongsi idea memantapkan cara penulisan di blog
- Diner di Stevens Corner ( Chicken Chop )
- Hantar Elle pulang ke UIA ( dah malam kan )

Di bawah terdapat beberapa picca yg sempat kami snap, merangkap aktiviti di aTas yang kami lakukan bersama, so enjoy ok, T bg CoMMent Sape Paling HensEm..=P..xD


Breakfast continue lunch terus di KFC OU, karena tibe pon dekat2 tengah hari gtu, naseb da beli tiket awal2..hiks..=P (>_<)
Selepas Selesai menonton wayang, jejalan di ruang legar OU, espicially suke di ruang beranda One Utama, leh nampak ruang hadapan OU, then TV3 skali..=P xD


Kemudian hangout pula, di dalam sekitar bangunan OU, jalan punye jalan fenat juge, huhu



Hiks, setelah berape jauhnye menjelajah OU, dengan fenatnye, nampak kerusi urut, ape lagi kami2 mencube lah...hhhaaaaaaaaa...lega kaki ku..hehe..=P lame gak dok kat citu siap berphoto lagi. xD


Then tiba di tempat yg sesuai di JJ Food Court, di sini lah kami bercerita tentang blog, cara memantapkannya, cerita hal masing2 dan lain2, lame juge bersembang hampir 2 jam kot, sementara tunggu magrib then diner di Stevens ( time nih Elle gelisah skit..ehehe..jgn mare erk nnti kene jual hihi =P )


Last part of gathering, selesai diner di stevens (pic di stevens x sempat snap ehehe) kami menghantar pulang Miss Elle di UiA ( 1st time ako jejak di UiA, ok, BESH..ehehe ) dah malam gitu, takkan lah nak bg Elle balik sowang2.

Selesai itu, lega..ehehe, tapi da malam, aku pon cam ngantuk2 gitu, takut x larat je drive balik Unisel, sO BrO FrameStone ajak tumpang lena di rumah beliau, takut aku jadi pape2 ke mase drive pulang. Bro Framestone mmg seorang BrO yg Prihatin n Bertanggungjawab ( hehe puji skit =P )

Sekian, ape2 pun layans story Pertemuan di One Utama..(>_<)

p/s : thanks kepada Bro Framestone ( Thanks bagi tumpang tido umah ), Kak Atie ( Thanks 4 share da pic ) & EllE ( Thanks 4 coming )

Comments (44)

On March 21, 2009 at 8:16 AM , elle said... [Reply to comment]

oh hoo... elle nmpk gelisah ye? obvious sgt ek? huhuhu... maap le elle bdk baik jrg kuar smpai lwt mlm... hikhik...

sape yg ensem?? ehh... xleh ckp la... nt ada yg berkecil ati... :p

pape pn elle n kak atie sama2 cun! hehehe...

 
On March 21, 2009 at 8:23 AM , ijechan said... [Reply to comment]

wops!! lawa gambar second tu.. siap ada awan cute lagik~ =D

 
On March 21, 2009 at 8:39 AM , eRRuL AspHyxiAteD said... [Reply to comment]

gathering yg happening.. maybe next time leh join.. hehe

 
On March 21, 2009 at 8:40 AM , eRRuL AspHyxiAteD said... [Reply to comment]

gathering yg happening.. maybe next time leh join.. hehe

 
On March 21, 2009 at 8:51 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

elle : nmpk..skit la..ehehe...

uish....
me x kisyah kot..
ohoho..
=P

ahaha....
cun3....
=P
xD

 
On March 21, 2009 at 8:51 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

kak ije : oopsss....
lawa2...
special edit tuh....
=P
xD

 
On March 21, 2009 at 8:52 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

eRruL : yeah...
happening!...
hihi..

leh jek join skali...
=P
xD

 
On March 21, 2009 at 8:59 AM , Schaa said... [Reply to comment]

beshnye gathering, nanti leh join skali, hehe

 
On March 21, 2009 at 9:11 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

mmg besh!...
bole aje join...
hiks..
=P
xD

 
On March 21, 2009 at 9:15 AM , joegrimjow said... [Reply to comment]

wawaaa
nanty balik nak join
kite wat match
bowling blogger
hehe
ok??

 
On March 21, 2009 at 9:17 AM , ||| PöJìé PööH ||| said... [Reply to comment]

wah kemaen!

 
On March 21, 2009 at 9:41 AM , Pakcik Zharul said... [Reply to comment]

wah!!!!!!!!!! rambut baru!

laa. jumpe elle ke..
ni yg jeles neh.
lol~

 
On March 21, 2009 at 9:55 AM , rizz said... [Reply to comment]

wah blogging gthering yaa beshhhh:p

 
On March 21, 2009 at 12:55 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

joegrimjow : hehe..
ok je...
bg thu je bile2..
insyallah...
xD

 
On March 21, 2009 at 12:56 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

pojie : ehehe...
kemaen geetu...
=P

 
On March 21, 2009 at 12:57 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

Zharul : ehehe...
rambut br tuh..
=P
xD

ohoho..
jumpe elle lorh...
igt nk ajak kamo skali..
takot bz jek..
=P

 
On March 21, 2009 at 12:57 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BrO Rizz : hiks..
geetu....
besh2..
xD

t ketemu bro pule ye...
xD

 
On March 21, 2009 at 2:02 PM , Ama said... [Reply to comment]

kembali menjengah, wah berjumpe blogger ya, bessshhh!!

 
On March 21, 2009 at 2:02 PM , Ama said... [Reply to comment]

kembali menjengah, wah berjumpe blogger ya, bessshhh!!

 
On March 21, 2009 at 2:41 PM , Along Arman said... [Reply to comment]

kalo me ada skali..
me la paling hensem..
muahahaha...

 
On March 21, 2009 at 4:24 PM , Corey said... [Reply to comment]

cambest walaupun 4 owg je. next time klu ada gath lagi insyaAllah nak try join. tak pernah langsung jumpa other bloggers kat luar.

 
On March 21, 2009 at 4:39 PM , [S]itie [B]Um [B]Um said... [Reply to comment]

best x citer dragonball tu?

 
On March 21, 2009 at 5:05 PM , hira said... [Reply to comment]

waa.dia pergi jalan-jalan cari makan la.huhu.macam best je.i will.haha :)

 
On March 21, 2009 at 6:14 PM , kEy said... [Reply to comment]

bl0gmeet timE~! hehehe~!

 
On March 21, 2009 at 8:44 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

Ama : yeah..
mmg besh2...
meh la join..
xD

 
On March 21, 2009 at 8:45 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

along : muah3x...
haha
hensem ka...
=P
xD

 
On March 21, 2009 at 8:46 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

corey : insyallah...
bole je join skali....
br happening gathering..
hihi
=)

 
On March 21, 2009 at 8:47 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

sitie : ok la citer...
menarik la jg...
tp cam kureng...
jap sgt..
huhu

 
On March 21, 2009 at 8:48 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hira : hua...
mmg besh..
jom jejalan...
=P
xD

 
On March 21, 2009 at 8:48 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

kEy : yeah...
blogger meet...
xD
jom join..
=P

 
On March 21, 2009 at 10:19 PM , Framestone said... [Reply to comment]

wow sampai 30 komen ek.. laju je ek... oh nie saje nk kembangkan lubng hidung bro ek...

 
On March 21, 2009 at 11:37 PM , PJ selamba said... [Reply to comment]

err
aku kenal framestone je
4 org je ke?
apasal tak ajak aku sekali...
ampes!
bila lak nak wat pasni?

 
On March 22, 2009 at 1:28 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

bro framestone : hehehe
laju2...
=P
hehe ye kot..
=P
xD

 
On March 22, 2009 at 1:29 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

PJ : yekew?....
yup 4 org je....
hehe..
sowy...
nnti ko pule ye....
x thu lagi gamaknye...
hehe
=P
xD

 
On March 22, 2009 at 8:50 PM , nurul syazana said... [Reply to comment]

eii aku pon blogger gak
npe x ajk?
kejam~
ngahaha

 
On March 22, 2009 at 9:16 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

haha....
klu ajak takut x mo g ja...
hihi
len kali aku ajak erk...
-P
xD

 
On March 22, 2009 at 11:25 PM , dBa said... [Reply to comment]

huhuu...
frame n atie,cun..
rugi aku x gi

 
On March 23, 2009 at 12:03 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

huhu
lorh
nape x g...
mmg rugi...
=)
xD

 
On March 23, 2009 at 6:19 AM , UnGu VioLet said... [Reply to comment]

wow... best tue... ;)

 
On March 23, 2009 at 9:14 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hiks..
ok le 2...
t mar blik leh join skali...
=P
xD

 
On March 24, 2009 at 9:25 AM , -aTie- said... [Reply to comment]

huhu akak je yg xwat g entry nie...tgah bz giler...ape2 pun memg best ri2...ehehe esok akak g unisel tmpt eazy...ade hal...=)

 
On March 24, 2009 at 9:59 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

huhu
x fe kak...
ha?..
akak g sini ka?...
hihi
leh jumpe gtu..
g ngn sape je?...

 
On March 27, 2009 at 7:04 PM , Cik Peanut said... [Reply to comment]

heheheheh...
sukanye kowang kuar
best2..
smeua owang post entry menunjuk2..
hehehehe
nak itot jugak..

 
On March 28, 2009 at 12:19 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hehehe...
2 la....
mmg suke kitaorg kuar...
=P
haha..
thu x fe...
=P
xD
jom esok ptg kat sunway...
nk x?