[L]ayans [D]ragonball!!

Kame Hame Ha!! Dush!!, hehe, semalam aku layans Dragon Ball Evolution dengan Bro Framestone, Kak Atie, dan Elle, semuanya member blogger..

Meluangkan masa bersame mereka di GSC One Utama Shopping Centre, sesekali boleh hilangkan rase stress gtu selepas membuat show kelmarin..ha! show ape 2 tgg entry seterusnye..ehehe...xD

Pertama kali bertemu bersame mereka membuat aku tergamam kot, segan pon ade kot, hihi, apebila da jumpe ha! cam kawan baek pule..xD, gambar x sempat nak upload, maybe entry seterusnya erk,

Karena pagi ni aku sedang online di komputer bro Framestone di rumahnye woo..hih
i..bukan senang tuh taw, hehe, =P Pagi nih, insyallah akan bertolak dri rumah Bro Framstones blik ke Unisel ( Semalam kitaorg jejalan sampai ke malam 2..hehe, so tumpang lah tido rumah bro sebab kepenatan )

Sedikit ulasan tentang Movie Dragonball evolution...

Ceritanye menarik!!, tapi agak kurang memuaskan, sekejap sangat masenya layans filem nih di wayang, huhu, tak sempat nak menghayati nye kot, maybe akan ade susulan @ sambungan filem Dragonball Evolution episode seterusnya kot, kita nantikannye erk..

Kepada sesiapa yg begitu minat sangat ngan citer Dragonball nih, or Dragonball versi Kartunnye, jangan lupe lah menonton nye..hiks.xD (>_<)

22 comments:

dBa said...

oh!! papa n mama ku ek..
lalala..
papa ada ajak aku,tpi aku x leh gi coz papa x mau blanje aku tgk wyngg

Framestone said...

he..23x lepas nie kite enjoy lagi ek...lepas nie lyn sunway pyramid pulak

buat dba--> pa xde duit nk belanje huhuhu

Eazy Izzuddin said...

dBa : ohoho...
kenape papa x mahu blanje tuh?..
ehehe..
len kali blanje la..
=P
hihi
xD

Eazy Izzuddin said...

Framstones : yesz...
pas ni sunwway pyramid pula....
layans cter syok2 pule erk
=P

oh pa ni rupenyer....
ohoho
hihi
xD

eRRuL AspHyxiAteD said...

belum sempat gk lagi.. baru je layan street fighter.. amacam? citer ni best giler x?

rizz said...

best ke dragon bal ni? hehe ade yg bg 2.5 bintang jhe.cnerr huhu

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kemen tgk muvi ngan beblogger yew ;)

Pakcik Zharul said...

fuyyooo!
jelesnye..

muahaha..
sonok sangatlah tu nengok dragon ball.

pakcik tringin nk tgk cerita chun li nt.

hira said...

macam best je keluar sama2.huhu.tapi kan awak,akak saya cakap cerita dragon ball tuh tak best.dia kata bosan.hehe.saya tak cakap xD

nURmALa mAZLan said...

isk...semua org dah layan citer ni..bila akak nak gi tgk nih.. sangat bz la skang nih

Eazy Izzuddin said...

errul : ohoho...
blom tgk lg street fighter tuh...
dragon ball?..
ok la..
xD

Eazy Izzuddin said...

bro rizz : ok la gak..
huhu..
patut pon 2.5 bntg..
huhu
xD

Eazy Izzuddin said...

bro anuar : iye..
tgk ngn blogger..
bile leh lepak2 ngn bro?
hhehe
xD

Eazy Izzuddin said...

Zharul : ohoho..
best sngat wooo..
=P
wah chun li...
kite nnti kannye...
xD

Eazy Izzuddin said...

hira : mmg besh kuar sesame..
joms layan...
huhu..
thu x fe...
xD

Eazy Izzuddin said...

kak mala : owh...
its ok kak..
take ur time...
=)

illa said...

x tgk lagi, huk3, =P beshnye jejalan, hehe

Eazy Izzuddin said...

lorh...
g tgk2...
xD
huhu
=P

Ama said...

jOms layan, kata ok, ade juge x ok, huhu, layans sajalah =P

Eazy Izzuddin said...

joms2...
=P
xD
ok pon x ok pon..
xD

Purplelito said...

best ke citer neh??

Eazy Izzuddin said...

ok la kot..
xD