[A]wards!!..[Y]eah!!

Salam here, huhu, nampaknye cuti mid sem ku sudah tamat, huk3, dah balik semula ke college menjalani class seperti biasa, test mid sem pun akan bermula juga, huhu, rasa begitu cepat masa berlalu, pejam celik tahun nih last year aku di Unisel, final exam pun akan tiba juga dalam sebulan nih, so Korang2 wish me luck ea menjalani hidup2 nih..hihi..thanks!, Okay tak mo emo2, hihi, bagi menggembirakan hati ini, Eazy telah mendapat beberapa awards!, thats why make me happy!..hehehe...antaranya award2 ni adalah.....jeng23x....(>_<)




Award nih datangnya dari amALIVE...
Thanks kamoo 4 da awards...
xD

1. copy paste award on your blog once u get it
2. make an entry as if it is a grammy award
3. tag 5 other blogger
4. NEVER break the chain, pls.


Sooo.. nak kasi award ni pada...
1.Along Arman..
2.Bro Anuar
3.Bro Rizz
4.Miss Ungu Violet
5.Kak Azza


AWARD SETERUSNYA....


Award ni datangnya juga dari amALIVE...
thanks sangat2 kepada anda...
hihi...(>_<)

Rules:
1) Copy image kat atas ni..
2) Tulis sebarang komen pasal penghantar ni...
3) Send kat mane2 blogger yang kamu suka.. (unlimited)

Komen pasal penghantar blog nih..=)
1. Isi blognya yg menarik dan berpengetahuan ;)
2. Pemberi award ini sering singgah ke blog ku ;)
3. Pemberi award ini juga intellingent..hihi...xD

So aku nak kasi award ni kat:
KePaDa SemUa BloGGer2 yg Sering KaLi On9 & SinGGah Ke BloG Ku Ini..THanKs 4 Ur SuPPort!!..JgN Lupe AmEK Taw..ThanKs SesAngAt


AWARD SETERUSNYA....


Award ini datangnya dari Cik Amoi...
Thanks Kamoo 4 da Awards!!...
CyG kAMoo..hihi..xD

So naK kasi Award ni pada....
Still the Same..KePaDa SemUa BloGGer2 yg Sering KaLi On9 & SinGGah Ke BloG Ku Ini..THanKs 4 Ur SuPPort!!..JgN Lupe AmEK Taw..ThanKs SesAngAt!!...hehe


AWARD SETERUSNYA...


Datangnya Dari Mar @ Miss Ungu Violet...
Thanks kamoo 4 da awards...
i really appreciate it!!....

before got this award, have 3 rules to do..huhu

(1) Pastikan award ini di tampal di kawasan rumah anda.. Tak kira, kanan atau kiri, atas mahupun bawah.. Janji lekat di dinding yer!!

(2) Berikan 5 sebab musabab mengapa, kenapa, limaza, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini... cheewah.. Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takper..

(3) Please let me know when you've done it!!

Rules 1st, dah tampal awards nih di bilik tidur ku..hehe..so..bile bgn pandang je award nih, bangge sikit dapat award follower...=P..heheh



Rules 2nd..5 reason why Miss Ungu Violet jadi pilihan..hehe

1. Blognye yg menarik, ayat2 yg tersusun rapi menyebabkan semakin minat untuk membaca =)>
2. Beliau study di Luar Negara, berasa minat juga untuk study luar, insyallah, doa2kan ye..xD
3. Walaupun beza masa dan waktu, beliau tetap menyinggah blog2 di sini..mean Malaysia tetap di hati..hehe..=P, Jgan lupe erk selalu singgah di blog me..hehe
4. Gambar2 yg beliau upload sangat chanteekk, pic pemandangan tempat beliau ber study dan lain2..xD love to see that..
5. Blognye yg sangat lawa, di perhatikan dari atas hingga ke bawah, menceritakan asal usul diri dan lain2, membuat ku tertarik untuk menjadi follower blog ini..


SEKIAN SAHAJA untuk hari, kepada yg dapat award tuh jgn segan sila amek ea..hihi.dalam beberapa hari ini maybe x dapat update blog selalu, coz membusy kan diri sikit..hehe..Salams..sayang kalian..xD (>_<)

31 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

murah rezeki dpt award lagik...maceh2... ;p

PJ selamba said...

err
byknye award
hehe
untuk aku jugak ke
lalalala

Eazy Izzuddin said...

bro anuar : hehe...
mmg murah rezki...
same2 ..
xD

Eazy Izzuddin said...

PJ : hehe..
mmg byk2...
yeah kamoo jugak...
tgklah..
yg aku kasi kepada 'semua blogger'
jgn segan silu..
amek ea..
xD

Am said...

bestnye dapat award...

Eazy Izzuddin said...

hehe..
sgt besh
dan ku sgt baek ati bg award..
=P

kEy said...

wah..award la.....untuk ape ek? hahaha~~

Eazy Izzuddin said...

yeah..
hihi...
untuk ape2 aje...
klu mahu ambillah...
xD

Am said...

hahaha mmg kamoo baik hati, baek ka? =P

rizz said...

hahah byknye award thankss erk dik.mlm t rizz grab hihii

Eazy Izzuddin said...

Am : baek kot..
haha..
=P

Eazy Izzuddin said...

bro rizz : hehe..
pleasure....
oraits...
jgn lupe post erk..
;)

iEn said...

last semester dah ka??? good luck weh... leh pakai baju jubah nanti ngehehehe

Eazy Izzuddin said...

bkn semester last..
tp last year..
insyallah ujng thn nih abes..
ehehe
xD
x sabarnye nk pki jubah..
huhu
xD

UnGu VioLeT said...

bestnye.. nnt mar ambik semua la yer.. hik2.. btw, tq sudi ambik award dr mar.. keep in touch!!!

Iznie Nadyra said...

yeh!!!!!!! tahniah utk bro sebab dapat banyak award....hik3

hira said...

adeyh!byk benor award dier.hu3

Eazy Izzuddin said...

ungu violet : oraits,....
amek2....
hihi
..
my pleasure...
xD

Eazy Izzuddin said...

iznie : hehehe...
thanks!...
award 2 utk kamoo juga..
hihi
xD

Eazy Izzuddin said...

hira : hehe..
mmg byk...
org me kot...
hohoho
xD

en_me said...

banyaknyerr awardss tewww.. tahniah bro

~the-little-elle~ said...

uh... byknye award anda... tahniah2... (^_^)

bley la sy amik 2 award yg lain tu ek? hehehe...

mieya said...

banyaknye award..
nak amik yg mne 1 nih?
hehehe~

Mg_ouch said...

makasi eazy dah mampir + dah jd follower....
makasi....thanks...arigatooo...moshi-moshi...sangkyuuuuu....ganbatte..

Mg_ouch said...

makasi.....
kak eazy baik banget...
he..he...

Eazy Izzuddin said...

en_me : hehe..
thanks!..
xD

Eazy Izzuddin said...

little elle : thanks!...
bole2...
sile2 amek
xD

Eazy Izzuddin said...

mieya : huhu...
mmg byk..
amek yg tulis bg award kat sume blogger2 tuh...
xD

Eazy Izzuddin said...

mg_ouch : sama2
my pleasure little sis...
ehehe
thanks..
kamo pon baek juga..
xD

deqYana said...

study hArd .. !!!

Eazy Izzuddin said...

yeah..
huhu
xD