Followers

Saturday, February 21, 2009

[M]acbeth

Pada Isnin yg lalu, salah sorang member sibuk mengajak aku ke KL untuk beli kasut kegemaran beliau 'Kasut Macbeth' kasut tuh boleh dikatakan mahal lah juga dan bergaya also. Si Cherap ( member ako tulah ) dapat info dari abang kedai bahawa kasut Macbeth telah sampai dan mempunyai pelbagai variasi untuk di pilih, Apa lagi dengan excitednye si Cherap mengajak, padahal die telah mengajak aku last week, malangnya tiada, huhu...So....



Pergilah juga ke KL kat Sungei Wang naik kereta aku, Si Cherap yg support minyak, so tak kisah lah erk..haha, Katanya kalau dah dapat kasut tuh, apa pun die tak kisah...walau bayar tol, blanje aku makan dan lain2, 2 la 'gila' sangat dengan kasut 'Macbeth' nya..haha..tapi sempat kah kita nak ke class petang kang 5.30pm nanti, padahal baru bertolak tepat pukul 2 ptg, huhu..



Sanggup tuh kitaorang bergerak dari UniSel Bestari Jaya, Kuala Sel ke KL, Takes time juga lah dalam 1 jam lebih karena traffic jam wooo bila sampai sana, aku pun mule nek tension bila lah nak sampai nih, sampaikan Cherap pujuk 'Sabar EazY jp g sampaile'. Nak g beli kasut si Cherap punye pasal, tak pe lah, member....huhuh, Sampai juga ke sane dengan traffic jam nye, aku park tepi jalan sebelah bangunan Sg Wang, malas nak parking dalam, si Cherap dengan gembira pergi beli kasut, 'weh cepat skit!, ako tgg dlm kete nih, Cherap : 'ha..yeye', hampir setengah jam menunggu..akhirnya...




Dengan Muka gembira n bangganya mai kat kereta, haha, suke la tuh da dapat kasut 'baru' woo sampai sanggup ke sini, obses sangat, suruh beli kasut yg lain tak pulak, ohoho..'Macbeth2' je...xD..dalam OTW pulang si cherap sempat bergambar lagi tuh dan memang sah tak sempat ke class, tapi sempatkan walaupon masuk class hampir pukul 7, huhu, naseb baik lect tak marah...huhuh...Dalam kelas ' kasut baru wooo...bau kedai tuh..haha..xD ' Sekian

Comments (23)

On February 21, 2009 at 7:02 PM , Ama said... [Reply to comment]

haha, gler obses kasut macbeth, mahal woo kasut 2, kim salam kat member =P

 
On February 21, 2009 at 7:07 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

yerlo....
huhu
owaits!!...
xD

 
On February 21, 2009 at 7:27 PM , Moon said... [Reply to comment]

ala
tayang la muke dia.
ley ngorat.
haha.

 
On February 21, 2009 at 8:02 PM , ~the-little-elle~ said... [Reply to comment]

amboi... gle kasut smpai cmtu skl?? huhu... mcm2 perangai manusia... hehe...

lewatnye msk kls... leh lak wat announcement gtu ek? haha...

blajo kt UNISEL? me kt UIA... (^_^)

 
On February 21, 2009 at 8:42 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

moon : hahaha....
ade je muke nye...
tp mals...
hehe
=P

 
On February 21, 2009 at 8:42 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

little elle : huhu....
yerlo....
thu x fe....
haha...
masuk je la..
lg pon klass 3 jam tuh..
xD
yup2....
xD

 
On February 21, 2009 at 10:15 PM , Delon said... [Reply to comment]

gila2 sangat ni ngn kasut macbeth, haha, aku pon juge, tapi agak mahal, nut ok le

 
On February 21, 2009 at 10:19 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hehe....
sesame lah gtu...
xD

 
On February 21, 2009 at 10:39 PM , Blog Anuar Kamaruddin™ said... [Reply to comment]

mmg cun itu kasut! ;)

 
On February 21, 2009 at 10:45 PM , rizz said... [Reply to comment]

hehhe smpai terangkat angkat kakinyer heheh.btw cntek kasut tu k....

 
On February 21, 2009 at 11:29 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

bro Anuar : yeah!...
mmg cun....
xD

 
On February 21, 2009 at 11:30 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

Rizz : hehe...
smpi terangkat....
yup..
mmg cun..
xD

 
On February 21, 2009 at 11:30 PM , Along Arman said... [Reply to comment]

wallawei...
cun la kasut tuh? brape harga?
simple.. but i like...

 
On February 22, 2009 at 12:02 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

haha....
mmg cun.....
harganya....
dlm 200 lebey....
huhu...
klu nk kurang 200 pon ade...
=P

 
On February 22, 2009 at 12:47 AM , cherap katenye said... [Reply to comment]

aduh sentap
smpai x nk online....
hahaha
btw...
lawa ksut
kim slm kt kwn awk 2 ek...
ahaks
XD

 
On February 22, 2009 at 12:49 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

haha...
sentap pon terase taw...
=P

 
On February 22, 2009 at 2:42 AM , nurulsyazana said... [Reply to comment]

uiyoo
beli kasut stgh jam je?
gile cpt tu

 
On February 22, 2009 at 10:06 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

stgh jam ka?..
rase lebih kot...
ohoho....
power gler kete ako klu stgh jam tuh...
=P

 
On February 22, 2009 at 11:20 PM , ijechan said... [Reply to comment]

haha. last week tgh mengelamun tunggu lampu hijau kat trafic light, tgk kete sebelah..

boleh dia letak kasut nike buruk atas dashboard. buang tebiat tol. hua3~

kalau kasuk macbeth2 baru camni xpe la nak sidai kat wiper pun xpe. huks

 
On February 22, 2009 at 11:38 PM , Amer Aan aka Green Arrow said... [Reply to comment]

kasut macbeth tu bape hinggi?
haa...
belikn...bole?

 
On February 23, 2009 at 12:10 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

kak ije : hahaha....
hehe...
thu x fe kak...
klu macbeth br ok la jugak kan...
hehe
xD

 
On February 23, 2009 at 12:11 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

amer : mber nyer ni dlm 200 gtu...
klu nk harge lebey pon ade..
xD
belikan?...
if u give money i can buy...
if me 2 buy..x cukup budget bln nih..
=P

 
On July 6, 2015 at 1:43 AM , iman ayop said... [Reply to comment]

bro..tumpang tnye..Macbeth ori ke kt sg wang tu?
official punya kedai Macbeth ade tk?