[M]acbeth

Pada Isnin yg lalu, salah sorang member sibuk mengajak aku ke KL untuk beli kasut kegemaran beliau 'Kasut Macbeth' kasut tuh boleh dikatakan mahal lah juga dan bergaya also. Si Cherap ( member ako tulah ) dapat info dari abang kedai bahawa kasut Macbeth telah sampai dan mempunyai pelbagai variasi untuk di pilih, Apa lagi dengan excitednye si Cherap mengajak, padahal die telah mengajak aku last week, malangnya tiada, huhu...So....



Pergilah juga ke KL kat Sungei Wang naik kereta aku, Si Cherap yg support minyak, so tak kisah lah erk..haha, Katanya kalau dah dapat kasut tuh, apa pun die tak kisah...walau bayar tol, blanje aku makan dan lain2, 2 la 'gila' sangat dengan kasut 'Macbeth' nya..haha..tapi sempat kah kita nak ke class petang kang 5.30pm nanti, padahal baru bertolak tepat pukul 2 ptg, huhu..



Sanggup tuh kitaorang bergerak dari UniSel Bestari Jaya, Kuala Sel ke KL, Takes time juga lah dalam 1 jam lebih karena traffic jam wooo bila sampai sana, aku pun mule nek tension bila lah nak sampai nih, sampaikan Cherap pujuk 'Sabar EazY jp g sampaile'. Nak g beli kasut si Cherap punye pasal, tak pe lah, member....huhuh, Sampai juga ke sane dengan traffic jam nye, aku park tepi jalan sebelah bangunan Sg Wang, malas nak parking dalam, si Cherap dengan gembira pergi beli kasut, 'weh cepat skit!, ako tgg dlm kete nih, Cherap : 'ha..yeye', hampir setengah jam menunggu..akhirnya...




Dengan Muka gembira n bangganya mai kat kereta, haha, suke la tuh da dapat kasut 'baru' woo sampai sanggup ke sini, obses sangat, suruh beli kasut yg lain tak pulak, ohoho..'Macbeth2' je...xD..dalam OTW pulang si cherap sempat bergambar lagi tuh dan memang sah tak sempat ke class, tapi sempatkan walaupon masuk class hampir pukul 7, huhu, naseb baik lect tak marah...huhuh...Dalam kelas ' kasut baru wooo...bau kedai tuh..haha..xD ' Sekian

23 comments:

Ama said...

haha, gler obses kasut macbeth, mahal woo kasut 2, kim salam kat member =P

Eazy Izzuddin said...

yerlo....
huhu
owaits!!...
xD

Moon said...

ala
tayang la muke dia.
ley ngorat.
haha.

~the-little-elle~ said...

amboi... gle kasut smpai cmtu skl?? huhu... mcm2 perangai manusia... hehe...

lewatnye msk kls... leh lak wat announcement gtu ek? haha...

blajo kt UNISEL? me kt UIA... (^_^)

Eazy Izzuddin said...

moon : hahaha....
ade je muke nye...
tp mals...
hehe
=P

Eazy Izzuddin said...

little elle : huhu....
yerlo....
thu x fe....
haha...
masuk je la..
lg pon klass 3 jam tuh..
xD
yup2....
xD

Delon said...

gila2 sangat ni ngn kasut macbeth, haha, aku pon juge, tapi agak mahal, nut ok le

Eazy Izzuddin said...

hehe....
sesame lah gtu...
xD

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

mmg cun itu kasut! ;)

rizz said...

hehhe smpai terangkat angkat kakinyer heheh.btw cntek kasut tu k....

Eazy Izzuddin said...

bro Anuar : yeah!...
mmg cun....
xD

Eazy Izzuddin said...

Rizz : hehe...
smpi terangkat....
yup..
mmg cun..
xD

Along Arman said...

wallawei...
cun la kasut tuh? brape harga?
simple.. but i like...

Eazy Izzuddin said...

haha....
mmg cun.....
harganya....
dlm 200 lebey....
huhu...
klu nk kurang 200 pon ade...
=P

cherap katenye said...

aduh sentap
smpai x nk online....
hahaha
btw...
lawa ksut
kim slm kt kwn awk 2 ek...
ahaks
XD

Eazy Izzuddin said...

haha...
sentap pon terase taw...
=P

nurulsyazana said...

uiyoo
beli kasut stgh jam je?
gile cpt tu

Eazy Izzuddin said...

stgh jam ka?..
rase lebih kot...
ohoho....
power gler kete ako klu stgh jam tuh...
=P

ijechan said...

haha. last week tgh mengelamun tunggu lampu hijau kat trafic light, tgk kete sebelah..

boleh dia letak kasut nike buruk atas dashboard. buang tebiat tol. hua3~

kalau kasuk macbeth2 baru camni xpe la nak sidai kat wiper pun xpe. huks

Amer Aan aka Green Arrow said...

kasut macbeth tu bape hinggi?
haa...
belikn...bole?

Eazy Izzuddin said...

kak ije : hahaha....
hehe...
thu x fe kak...
klu macbeth br ok la jugak kan...
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

amer : mber nyer ni dlm 200 gtu...
klu nk harge lebey pon ade..
xD
belikan?...
if u give money i can buy...
if me 2 buy..x cukup budget bln nih..
=P

iman ayop said...

bro..tumpang tnye..Macbeth ori ke kt sg wang tu?
official punya kedai Macbeth ade tk?