[W]alking.....

Salam semua, maaf kerena tidak slalu update blog, huhu, kerna internet di rumah agak problem, sekarang alhamdulillah, kali ini entry pasal 'walking'..hihi...


Walking kerna mencuba jalan kaki dari rumah sewa ke Fakulti, cube je lah jalan kaki dari asyik naik kereta jek, abis minyak akoo..:p ohoho ( gurau2 aje ) Pagi itu salah seorang teman mengajak jalan kaki, sehat badan woo kalau exercise berjalan kaki nih, agak jauh or agak dekat juga dari rumah ke fakulti, mengambil kira2 15 minit untuk sampai ke fakulti, Alhamdulillah sampai juga


Matahari agak terik ketika berjalan kaki, so ape lagi, kitaorang gunalah payOng...sehingga kitaorg di tegur oleh aweks2 n di gelar AbG PayOng!..hahaha!..kahkahkahkah..huhuh, ...hoooo..xD..fuh pengalaman yg boleh dilupakan..hahha..xD..Adelah beberapa keping gambar yg kitaorg sempat snap..hoho..xD..

G class nek Kereta gak akhirnya...

tapi keesokkan harinya...mmg confirm g class nek kereta...Fenattttt..hahaha...pengalaman sehari cukuplah..maybe someday jalan kaki jugak kot..fun juga jalan kaki nih..huhu..xD, nak try lah juga jalan kaki next week, berselang seli dengan naik kereta n jalan kaki..mcm ok je..ok x?..(>_<)


ok..CHowS!..
Salam
xD

19 comments:

Anonymous said...

uahh!!
menarik nye cite kamoo...
after looking at da pic...
i bkenan r dgn mamat yg kt tngah 2..
yg kt dlm kete 2...
die single agi kew??
yg tp die 2 pn blh thn...
tp x sekacak yg tgh 2... ;p

Anonymous said...

hai...
nie saye agi...
blh mtx no mamat tgh 2 x??
kalo blh dgn alamat nye skali k...
(>_<)

Blog Eazy Izzuddin said...

uish...
memang menariks...
yekew berkenan?
ohoho
aha..single ladies kot..
=P
ohoho
bkn yg dlm kete tuh kat belah depan kew??
hihi
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

uish...
memang menariks...
yekew berkenan?
ohoho
aha..single ladies kot..
=P
ohoho
bkn yg dlm kete tuh kat belah depan kew??
hihi
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

cherap : oits...
kamo lagi....
aish..
mane leh...
private...
huahuahua

Bro Framestone said...

mcm kat unisel je nie

i Pakcik Zharul said...

oh..
tiade cuni di sini..
lupe plak..

takpe..
truskan pjalan anda ;)

Blog Eazy Izzuddin said...

yerlo....
di unisel...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

hahaha
jg singgah kat cuni

joms
xD

en_me said...

ammvoiii, jauhnyerr jalan jalannns kampus tewww.. fewwwitt

Blog Eazy Izzuddin said...

fewwwit yg mane tuh??
hehe
jaoh x jaoh la..
xD

Cikgu Ije said...

walk for health.

nurul syazana said...

haha..
hazman pon skali ngn ko eh?
haa mmt tue bkn da de awex ke?
abis la..dipromote lak
haha

Blog Eazy Izzuddin said...

goasop : yeah..
thats right...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

syazana : ahaha
yerlo...
entoh la....
thu x fe...
haha
xD

Anonymous said...

fuh, exercise ke?, ok la, selalu la jln2 erk, haha, =P

Blog Eazy Izzuddin said...

mungkin exercise,
mungkin tidak, hehe
inyallah..
xD

Nabilah Anafi said...

tu bukan man ke??
i know him

Blog Eazy Izzuddin said...

yerlo...
itu man...
huhu
camne kenal?