Followers

Saturday, January 31, 2009

[S]andal [B]aru.....


Pagi tadi kami sekeluarga keluar shopping ke iOi Mall Puchong, tempat membeli belah yg family ku selalu pergi, karena dlu tinggal di sana..(>_<)..Kali ini shopping bukannya untuk kami2 nih, special for my youngest brother..karena beliau telah terpilih untuk menyertai Maktab Tentera di Sungai Besi, so shopping mencari barang2 yg diperlukan oleh adekku, seperti Kasut, baju, kemeja, Tali leher, dll...xD

Semasa mencari kasut 4 my brO di Bata, my brO dah dapat kasut pilihan nya, sementara menunggu promoter mencari kasut, my mOm round2 Bata, jumpe Sandal yg amat chanteek n lawa, So promote la Sandal tu kat aku, peluang jangan di tolak, lagipon sandal yang sekarang ku pakai agak nak lusuh, heheh..so bought one 4 me..xD..harganya mahal tak mahal, ok le..=P, Design sandalnya Ala2 Sandal Aladdin gtu..ok le 2, asalkan ada benda nak pakai di kaki..xD, termasuk shopping kasut for my other siblings..(O_o)

By da way, Aku ucapkan tahniah 2 my bro karena di terima masuk d MTD ( Maktab Tentera ), kalau sesiapa yg mengikut blog nih, ada entry yg my brO menjalani interview selama 4 hari di Maktab Tentera, terima kaseh atas doa2 anda...kalau nak lihat semula entry tuh, klik ini..(>_<) doaku, doa keluarga dll...My BrO kena lapor diri pada hari Isnin nih, so GooD Luck 2 Him....=)

Comments (20)

On January 31, 2009 at 11:40 PM , Arshad said... [Reply to comment]

whoa, sandal baru, ade gaye aladdin gaknyer..haha, ok la..salam here,

 
On January 31, 2009 at 11:52 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

huhu..
adela sikit..
tp ok la...
wslm..
xD

 
On January 31, 2009 at 11:58 PM , nurulsyazana said... [Reply to comment]

haha aladin tu
aku suke! unik je

 
On February 1, 2009 at 12:15 AM , Framestone said... [Reply to comment]

bile nk lepas ke kelana jaya nie

 
On February 1, 2009 at 12:15 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

haha...
suke erk...
nnti ako pki la gi klass...
jgn lupe lihat erk...
=P

 
On February 1, 2009 at 12:17 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

framestone : insyallah.....
nanti sampai la 2..
contact2 la nnti..
hehe

klu ko x bz..=P

 
On February 1, 2009 at 12:27 AM , Framestone said... [Reply to comment]

ala tgl je pesanan kat blog aku..nnt aku check schedule aku dulu..pe2 pun aku hujung mgu je ade kat kelana jaya.. time len aku kat tg malim..kerje sane

 
On February 1, 2009 at 12:31 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

owh...
ok..
insyallah...
klu hujung mgg insyallah x de pape..
sentiase berada d sini..
tp x bape taw n pakar jalan ke sane...
huhu..
t leh tnjk2 kan..xD

 
On February 1, 2009 at 12:38 AM , Framestone said... [Reply to comment]

ala senang je..bukak je google map tgk jalan..asal tahu masuk LDP pun dh kire ok la tue..aku dok dkt dgn gaint kelana jaya

 
On February 1, 2009 at 12:45 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

tgk la klu rajin tgk map..hehe..
klu giant kelana jaya 2 insyallah leh cari..
nk masuk ke sane klu dr PJ dari jambatan cam P.pinang erk?
ke tmpt htr jemaah haji erk..
hihi
xD

 
On February 1, 2009 at 1:28 AM , [f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said... [Reply to comment]

perggghhh kasut bru... leh pnjam ni.. hehhee

adik ko dh dpt msuk MTD ker.. huhu..
tahniah r...

 
On February 1, 2009 at 8:14 AM , Framestone said... [Reply to comment]

tempah hantar org g haji tue kat belakng rumah aku je..dekat je..so leh agak kan jalannye

 
On February 1, 2009 at 1:29 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

pajeli : hahaha....
g la beli ..=P
huhu..
tahniah2..
xD

 
On February 1, 2009 at 1:30 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

Framestone : owh..
ok la...
insyallah..
leh crik...
hehe..
xD

 
On February 1, 2009 at 1:56 PM , Along Arman said... [Reply to comment]

wahh.. sandal baru..
nice one :)

 
On February 1, 2009 at 8:17 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

really nice..
xD
hehe
lom rasmikan lagi nih
=P

 
On February 1, 2009 at 9:48 PM , Moon said... [Reply to comment]

dh lme x kuar shopping..
after my Bf smbuh nnt nk pakse dye bawak lah!
:P

 
On February 1, 2009 at 10:46 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

owh...
pas Bf sembuh mmg kene ajak...
hehe
xD
=P

 
On February 4, 2009 at 1:10 AM , ciK aMoi said... [Reply to comment]

aku ngatkan SKANDAL baru
rupanya sandal kasut..hahaha,,

 
On February 4, 2009 at 11:27 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hahaha....
not skandal lorh...,
sandal...
huhu
xD

skandal x men2 erk..
=P