[S]andal [B]aru.....


Pagi tadi kami sekeluarga keluar shopping ke iOi Mall Puchong, tempat membeli belah yg family ku selalu pergi, karena dlu tinggal di sana..(>_<)..Kali ini shopping bukannya untuk kami2 nih, special for my youngest brother..karena beliau telah terpilih untuk menyertai Maktab Tentera di Sungai Besi, so shopping mencari barang2 yg diperlukan oleh adekku, seperti Kasut, baju, kemeja, Tali leher, dll...xD

Semasa mencari kasut 4 my brO di Bata, my brO dah dapat kasut pilihan nya, sementara menunggu promoter mencari kasut, my mOm round2 Bata, jumpe Sandal yg amat chanteek n lawa, So promote la Sandal tu kat aku, peluang jangan di tolak, lagipon sandal yang sekarang ku pakai agak nak lusuh, heheh..so bought one 4 me..xD..harganya mahal tak mahal, ok le..=P, Design sandalnya Ala2 Sandal Aladdin gtu..ok le 2, asalkan ada benda nak pakai di kaki..xD, termasuk shopping kasut for my other siblings..(O_o)

By da way, Aku ucapkan tahniah 2 my bro karena di terima masuk d MTD ( Maktab Tentera ), kalau sesiapa yg mengikut blog nih, ada entry yg my brO menjalani interview selama 4 hari di Maktab Tentera, terima kaseh atas doa2 anda...kalau nak lihat semula entry tuh, klik ini..(>_<) doaku, doa keluarga dll...My BrO kena lapor diri pada hari Isnin nih, so GooD Luck 2 Him....=)

20 comments:

Arshad said...

whoa, sandal baru, ade gaye aladdin gaknyer..haha, ok la..salam here,

Eazy Izzuddin said...

huhu..
adela sikit..
tp ok la...
wslm..
xD

nurulsyazana said...

haha aladin tu
aku suke! unik je

Framestone said...

bile nk lepas ke kelana jaya nie

Eazy Izzuddin said...

haha...
suke erk...
nnti ako pki la gi klass...
jgn lupe lihat erk...
=P

Eazy Izzuddin said...

framestone : insyallah.....
nanti sampai la 2..
contact2 la nnti..
hehe

klu ko x bz..=P

Framestone said...

ala tgl je pesanan kat blog aku..nnt aku check schedule aku dulu..pe2 pun aku hujung mgu je ade kat kelana jaya.. time len aku kat tg malim..kerje sane

Eazy Izzuddin said...

owh...
ok..
insyallah...
klu hujung mgg insyallah x de pape..
sentiase berada d sini..
tp x bape taw n pakar jalan ke sane...
huhu..
t leh tnjk2 kan..xD

Framestone said...

ala senang je..bukak je google map tgk jalan..asal tahu masuk LDP pun dh kire ok la tue..aku dok dkt dgn gaint kelana jaya

Eazy Izzuddin said...

tgk la klu rajin tgk map..hehe..
klu giant kelana jaya 2 insyallah leh cari..
nk masuk ke sane klu dr PJ dari jambatan cam P.pinang erk?
ke tmpt htr jemaah haji erk..
hihi
xD

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

perggghhh kasut bru... leh pnjam ni.. hehhee

adik ko dh dpt msuk MTD ker.. huhu..
tahniah r...

Framestone said...

tempah hantar org g haji tue kat belakng rumah aku je..dekat je..so leh agak kan jalannye

Eazy Izzuddin said...

pajeli : hahaha....
g la beli ..=P
huhu..
tahniah2..
xD

Eazy Izzuddin said...

Framestone : owh..
ok la...
insyallah..
leh crik...
hehe..
xD

Along Arman said...

wahh.. sandal baru..
nice one :)

Eazy Izzuddin said...

really nice..
xD
hehe
lom rasmikan lagi nih
=P

Moon said...

dh lme x kuar shopping..
after my Bf smbuh nnt nk pakse dye bawak lah!
:P

Eazy Izzuddin said...

owh...
pas Bf sembuh mmg kene ajak...
hehe
xD
=P

ciK aMoi said...

aku ngatkan SKANDAL baru
rupanya sandal kasut..hahaha,,

Eazy Izzuddin said...

hahaha....
not skandal lorh...,
sandal...
huhu
xD

skandal x men2 erk..
=P