Followers

Friday, January 16, 2009

[P]utih....

Salam semua, kali ini entry PUTIH?..hihi, Putih itu suci..ewah..ohoho, kali pakai baju kaler putih g klass, then nmpk beberape member pakai baju kaler yang same, so terpikir, korang pakat skali ke ngan ako pakai baju kaler putih nih?..hehe..x leh jadi nih kene amik gambar together2...xD..haha..sedondon di dalam kelas pakai baju putih ...xD


members sedondon baju putih...
cam susunan tangge la pulok..haha
(>_<)

Sampaikan teman sorang nih berkata 'nape tetibe je amek gambar skali nih, cam kita berpisah jaoh2 jek' almaklumlah Graduate hampir tibe, huhu, nanti rindu laks same teman2, teman berkata 'alah, ako x g memane lah ako still di sini..' hehe..xD betul gak tuh..xD, so wish all them good luck lah in this semester..huhu..in da pic me, atikah and ayu..xD

like this pic..nice....xD

korang jgn marah erk, pic korang di blog..hihi
Akoo saje jek post entry ini dengan seringkasnye, hihi, cOz x de idea yg mencurah2 untuk taip kat blog nih..huhu..xD

Comments (16)

On January 16, 2009 at 9:55 PM , chad said... [Reply to comment]

wow, sume chantek2 n handsome, =P
huahuahau

 
On January 16, 2009 at 9:57 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hahaha....
handsome?
ohoho
xD

 
On January 16, 2009 at 10:01 PM , shiela said... [Reply to comment]

yeah, putih itu suci, :), betollah cam urutan tangga, haha

 
On January 16, 2009 at 10:04 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

yeah betul...
hihi...
hahah...
thu x fe,
korang jgn mare..
xD

 
On January 16, 2009 at 10:05 PM , Along Arman said... [Reply to comment]

wah.. sweet sweet semuanya ;)

 
On January 16, 2009 at 10:11 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hehehe
mmg sweet
thanks kamoo...
=)

 
On January 17, 2009 at 3:51 AM , nurulsyazana said... [Reply to comment]

padahal lmbt je lg nk graduate
sje je nk cari point nk tgkp pic ngn awek cun
kn.kn.kn?

 
On January 17, 2009 at 2:45 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hahaha.....
ish mnae taw nih...
=P
x de r...
ohoho
xD

 
On January 17, 2009 at 2:59 PM , Cik Peanut said... [Reply to comment]

aloo...sowy balas kat sini...kita tak leh nak bukak blog kita nak balas komen awak...erm, kita tak leh nak bukak blog kita...blogger boleh...cuma nak view tak leh...
cam ne ek? maybe kita terblocked kot...
sebab kita bukak blog owang lain leh..
tahu tak?
tulun3x..
hehehehe

 
On January 17, 2009 at 3:06 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

owh...is okek....
erm...
camne leh jd cam pula yee....?
nk view blog x boleh erk
or nk view dashboard?

maybe kot terblock something...
=)

 
On January 17, 2009 at 3:46 PM , [f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said... [Reply to comment]

wow... cun nyer awek yg rmbut pjg tu..
x nak knlkan aku kat die ker.. huhuuh

 
On January 17, 2009 at 4:06 PM , hira said... [Reply to comment]

hee.comel je awek2 cun tuh.laki tuh kne puji gak ke?hahaha.xpe2.still smart.kn2?hue3 ;pp

 
On January 17, 2009 at 6:39 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

pajeli : mmg cun...
mmg nk kenalkan...
but bini org lorh...
huhu
xD

 
On January 17, 2009 at 6:40 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hira : hahaha...
ni puji terpakse kew...
or puji ikhlas...
hohoh
hihi
xD

 
On January 18, 2009 at 7:36 PM , cherap lagi said... [Reply to comment]

blh x saye dpt kn no awek2 2??

 
On January 18, 2009 at 7:45 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

erm...
ngga bisa dong...
tanya la tuan punye badan...
haha
xD