[P]utih....

Salam semua, kali ini entry PUTIH?..hihi, Putih itu suci..ewah..ohoho, kali pakai baju kaler putih g klass, then nmpk beberape member pakai baju kaler yang same, so terpikir, korang pakat skali ke ngan ako pakai baju kaler putih nih?..hehe..x leh jadi nih kene amik gambar together2...xD..haha..sedondon di dalam kelas pakai baju putih ...xD


members sedondon baju putih...
cam susunan tangge la pulok..haha
(>_<)

Sampaikan teman sorang nih berkata 'nape tetibe je amek gambar skali nih, cam kita berpisah jaoh2 jek' almaklumlah Graduate hampir tibe, huhu, nanti rindu laks same teman2, teman berkata 'alah, ako x g memane lah ako still di sini..' hehe..xD betul gak tuh..xD, so wish all them good luck lah in this semester..huhu..in da pic me, atikah and ayu..xD

like this pic..nice....xD

korang jgn marah erk, pic korang di blog..hihi
Akoo saje jek post entry ini dengan seringkasnye, hihi, cOz x de idea yg mencurah2 untuk taip kat blog nih..huhu..xD

16 comments:

chad said...

wow, sume chantek2 n handsome, =P
huahuahau

Eazy Izzuddin said...

hahaha....
handsome?
ohoho
xD

shiela said...

yeah, putih itu suci, :), betollah cam urutan tangga, haha

Eazy Izzuddin said...

yeah betul...
hihi...
hahah...
thu x fe,
korang jgn mare..
xD

Along Arman said...

wah.. sweet sweet semuanya ;)

Eazy Izzuddin said...

hehehe
mmg sweet
thanks kamoo...
=)

nurulsyazana said...

padahal lmbt je lg nk graduate
sje je nk cari point nk tgkp pic ngn awek cun
kn.kn.kn?

Eazy Izzuddin said...

hahaha.....
ish mnae taw nih...
=P
x de r...
ohoho
xD

Cik Peanut said...

aloo...sowy balas kat sini...kita tak leh nak bukak blog kita nak balas komen awak...erm, kita tak leh nak bukak blog kita...blogger boleh...cuma nak view tak leh...
cam ne ek? maybe kita terblocked kot...
sebab kita bukak blog owang lain leh..
tahu tak?
tulun3x..
hehehehe

Eazy Izzuddin said...

owh...is okek....
erm...
camne leh jd cam pula yee....?
nk view blog x boleh erk
or nk view dashboard?

maybe kot terblock something...
=)

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

wow... cun nyer awek yg rmbut pjg tu..
x nak knlkan aku kat die ker.. huhuuh

hira said...

hee.comel je awek2 cun tuh.laki tuh kne puji gak ke?hahaha.xpe2.still smart.kn2?hue3 ;pp

Eazy Izzuddin said...

pajeli : mmg cun...
mmg nk kenalkan...
but bini org lorh...
huhu
xD

Eazy Izzuddin said...

hira : hahaha...
ni puji terpakse kew...
or puji ikhlas...
hohoh
hihi
xD

cherap lagi said...

blh x saye dpt kn no awek2 2??

Eazy Izzuddin said...

erm...
ngga bisa dong...
tanya la tuan punye badan...
haha
xD