[P]emotretan...

Salam..huhu..dapat gak update blog nih, internet kat rumah problem lagi lorh, broadband low pulaks..huhu, boringlah nampaknye cuti tahun baru cina ako nih...nanti sunyi la blog ini erk..hihi, tapi korang2 singgah2 je la jugak erk, comment2 kew...(>_<)

Okayh, kali nih entry pasal pemotretan, yeah, pemotretan yang julung kalinya berlaku sepanjang ako belajar di UNiSEL, haha, sebelum balik bercuti untuk Tahun Baru Cina nih, sempat lah kitaorg amek gambar formal n candid untuk kos kitaorg n class, (O_o)

sory..take this pic..jgn mare..xD

Permulaan kumpulkan member2 yg dtg untuk bergambar, sape2 yg x datang tuh rugi lah erk, pemotretan nih di ambil semalam 22hb..then untuk mengambil gambar formal, kenalah pakai blazer, baru smart n hensem2..xD..ohoho, nak pilih balzer pon lame cOz tgk saiz yg sesuai untuk dipakai nanti...(>_<)


Then bergambar lah kita, Pic formal agak formal, n pic candid paling besh, macam2 style kitaorg wat..hahha...jgn jealous lorh..ohoho..kemudian kena wat pilihan jenis2 pic yg mahu, ako just pilih yg ok n murah2..hahah..xD..tapi bergambar kali mmg besh la, but pic untuk tangkap reramai x sempat amek, candid2 photo yg ako amek sempat snap, but nk tgk real pic, tunggu lah pic tersebut siap..heheh..xD..




Thanks kepada member DBM sem5 kerna bagi cooperation yg amat baik..hihi..(>_<)..hope sem hadapan leh lagi amek gambar sebegini erk...huhu..=P


***************************************************


BTW semase perjalanan pulang ke rumah, baru teringat pendrive member lupa laks nak bagi, sorry er Syuk..da la cuti, mesti nk wat assignment kan..huhu..lagi 1 kejadian Akoo hampir2 Accident!!,

Alhamdulillah i'm still alive...huhu, ade ke patut kete tuh nak masuk kesimpang kanan ikot jalan ako, tuh malas nak beratur then senang2 jek masuk line org, ako tgh dok bawak kete hampir2 kene pintu driver tuh, sempat lah brek emergency sampai ako dgr bunyi gesekan tayar, kalau x, ko memang x sambut Chinese New Year lah, ko sambut perayaan ngan bayar wet accident kete ako..huhuh or sambut di hospital jek, memang salahnye lah if happen..hhuhu, mamat cine yg bwk kete tuh..huhu..

So kepada anda semua di sane, berhati-hati lah ketika memandu erk...
berhati2 di jalan raye, jgn lupe seat belt..(
=)

15 comments:

beyoncexx said...

ah-ha!
saya nampak zul di sana.

Iznie Nadyra said...

salam...

kah3...

erk..
bro izzuddin pown hati2 larh ek di jalan rayer....
kang x leh nak raya cina plak..
=)

p/s: pic izni xder ker kat situ??
;p

Eazy Izzuddin said...

beyoncex : ah ha...
haha
xD

Eazy Izzuddin said...

iznie : wasalam....
hehe

oraits...

eh ade la kat ctu...
hihi
xD

mysarea said...

wah, bergambar nmpk

nih yg jealous

x de my pic ke dalam tuh

haha

mysarea said...

wah, bergambar nmpk

nih yg jealous

x de my pic ke dalam tuh

haha

Eazy Izzuddin said...

haha..
jgn jealous...
ha?
x de kew?
mmg x de kowt...
hihi
xD

moshi said...

salam, wah ade sesi bergambar nampak, ni kat unisel kan, i students gak, haha, btw salam kenal, =P

Eazy Izzuddin said...

salam
aha...
yerlo...
la yekew...
x nmpk pon...
hihi
xD
amek kos pe?
=P

moshi said...

amek kos 2 biarlah rahasia, haha, uish sampai accident tuh nak blik umah, len kali hati2 k, =P

Eazy Izzuddin said...

hahaha....
ok2..
=P
oraits kamoo...
huhu
xD

beyoncexx said...

semalam tak ok..
tp sklang dah okey da.

ciK aMoi said...

tak terpikir ke pakai photoshop??

Eazy Izzuddin said...

beyoncex : yup2 skang da ok dah..
thanks!

Eazy Izzuddin said...

cik amoi : erm...
x terpikir lg kot...
huhu
xD