[N]ew [S]emester [B[egin...

Away For A Moment..

Salam semua...alamak new sem begins..huhu..ako akan daftar masuk semula ke UNiSEL pada esok hari iaitu 3hb Jan..wow..cepat sungguh mase cuti sem berlalu, pejam celik dah nk masuk semester baru..rase excited pon ade gak nak masuk sem baru nih, rindu faculty, rindu lecture, rindu member2, and lelain..hehehe..xD ,

Faculty Kesayangan Ku..hihi...(>_<)

sem nih sem yg ke-5, mungkin subject nye lagi susah dari sem2 lepas..huhu..insyallah..ako akan keep it up..xD..so sepanjang d sana maybe x online selalu..insyallah hujung2 minggu sentiase online..biaselah kalau dah masuk sem baru nih busy skit, nak settle kan yang tu lah, yang nih la n mcm2 lagi seperti nk choose class yg sesuai, lecturenye..

harap2 sem nih x de class ari jumaat seperti sem2 lepas...leh balik umah lelame skit..hihi..(>_<)..mesti blik punye, x sah klu x blik..=D..so kepada guys wish me luck 4 this new semester dan doa2 yg terbaik ea untuk menempuhi hidup yg complicated ini..huhu..Thanks!..dan kepada anda semua ku doakan terbaik juga dalam hidup..amin..=) salam
^_^

12 comments:

rosemary said...

good luck 4 new semester!..=D

Eazy Izzuddin said...

thanks! rosemary
=)

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

selamat kembali belajar di semester yg baru...
kite same la msuk new sem.. huk3....

Eazy Izzuddin said...

thanks!...
huhu..
sesame mengharungi semester baru nih..
=)

Nurmala said...

good luck dik..belajar rajin2 tau..

Along Arman said...

caiyok.. may the new sem will be better than last sem..

hira said...

hee x)stdy rajen2 ye~sy pun nk away sdh.mau pokus sme spm.hoho.takowt je.btw,gudluck! ;)

Eazy Izzuddin said...

kak mala : okay kak..
thanks!

Eazy Izzuddin said...

Along : okayh thanks kamoo!
=)

Eazy Izzuddin said...

hira : okayh...
gud luck 4 spm!..
xD

c!k naDya said...

hola!!
cntik fakulti tu ea..
fakulti sape la tu...
hehehe....

Eazy Izzuddin said...

ohoho....
mmg chantek...
entohla...
ohoho
xD