[M]ystery [G]ift [D]ah [T]iba!!.....

Akhirnya!!!

Mystery Gift Dari Along Arman Tiba Juga...haha


Gift T-shirt..Nice!

Tepat pada pukul 9.00 am tadi 9hb Jan 2009 mystery gift dari Along Arman tiba di rumah ku, time tuh smbil dok rileks nonton The Nanny seterusnya Oprah, tetibe pintu rumah di ketuk seseorang, lihat di luar rumah rupanye Courier Pos Laju tibe dgn van, memang dah agak dah gift yg tibe itu untuk ku..hehehe, katanya, Along post gift tu petang semalam, pagi nih tibe, wow! mmg Pos Laju tul..hihi..thanks! kamoo n abg Postman..(>_<)


siap mencube tuh...ehehe

Memang excited bile nk open gift tuh, lawa t-shirt tuh, gift dari Terengganu woo..xD, ape lagi, siap mencube lah T-shirt tuh, memang ngam2 ngan boDy..ok le 2..xD, Once again Thanks too Along for the gift, hope leh wat lagi contest2 sebegini erk..=)

(>_<) (0_o) (x_<)

20 comments:

Along Arman said...

nasib baik muat..
kalo tak muat simpan sebagai kenangan ajer lah..
huahuahuahua...

Eazy Izzuddin said...

ahahaha....
mmg bernasib baek lah...
krus skit....
hehehe...
syg pulok nk memakainye..
hihi
xD

Noni said...

great!, adiah dah smpi, nice seyh, nk join lah contest2 cam nih gak..=P

Eazy Izzuddin said...

yeah!....
jom2 join sesame..
xD

Cik Peanut said...

wah, tahniah...
bestnye dapat t-shirt...
nak jugak3x...
hehehehhe
^_^

nurulsyazana said...

uiyoo syok nyeee dpt adiah
heh jeles nie

Eazy Izzuddin said...

cik peanut : thanks!..
mmg besh....
klu nk join lah sesape blogger yg wat contest sebegini...
xD

Eazy Izzuddin said...

syazana : uiyoo..
syok gler....
heheh
dun jelez2...
xD

Johan said...

Congrats ye =P

Eazy Izzuddin said...

Thanks! Johan..
=)

fahmi latiff said...

tahniah... dapat hadiah..
mintak la lebih bagi kat aku satu...

Eazy Izzuddin said...

aha...
thanks!
aits..g beli sendirik la..
ehehe
xD

goasop said...

nak jugek~ =P

Iznie Nadyra said...

hye...
thnx bro izzudin 4 visitng my blog...
okayh..
jom tuka..

wah...dapat tshirt erk...
best nyer...
nak....nak jugak!!!
;p

contest pew??
=)

beyoncexx said...

wah..
santeknye baju dieeee!!!!!!!!!!!!

super jeles neh!

thanks for the bday wish..
sori xbuat tag or amek award tu...

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

wow smartnyer bju tu.. ni yg aku nak ni.. huk3..
wane hitam merah lg tu.. mengikut cite rse wane ko la... hahaha

Eazy Izzuddin said...

goasop : boleh..
belilah...
hihi
xD

Eazy Izzuddin said...

iznie : welcome...
da tukar dah...

klu nk join la contests2 hihi
xD

Eazy Izzuddin said...

beyoncexx : super jeles?
hihi..
same2..
xD

Eazy Izzuddin said...

pajeli : ya...
mmg ikut citarasa ako pon..
hoho xD