Followers

Thursday, January 29, 2009

[A]khirnya [B]ersua....

Salam, hari ini entry special sikit, hehehe, Bertemu Blogger, Selase lepas semasa Cuti Tahun Baru Cina, salah seorang blogger datang bercuti ke Shah Alam, n Seremban, Dia yg selalu menegur dan mengusik2, menjadi teman berchating setiap hari, dan hanya berbalas dalam YM, Shoutmix or MsjBox serta dalam blog...DAN akhirnya pada Selasa Tengah hari gitu, mata bertentang mata, manusia bertentang manusia, lidah terkelu2 untuk bicara , akhirya bersua..EwaHhh...pandainyer berayat POyo jek..haha..dan beliau itu adalah....jeng3...xD


Pajeli & Aku

Rasanya sekejap sahaja masa kami bersua, karena Pajeli mengejar tiket bas pada pukul 5.30pm..Apa-apa pon, i'll give da best to spend time with my new n blogger friends that we 1st time met..Is not very luck afternoon and evening, apabila waktu menempuhi petang, tetiba hujan turun dengan lebat...But the best thing got hangout together around Shah Alam, walaupun aku tidak beberapa pakar sangat jalan di sekitar Shah Alam nih..haha ( walaupun me live there ) xD



Setelah menjemput di stesen, kami ke Pusat Bandar Utama Shah Alam, ke Plaza Alam Sentral ( dapat lihat Sri Pentas 2 ), Dataran Shah Alam ( Sempat berphoto di Sana ), Ke Tasik Shah Alam, Wet World ( sempat ber photo saja coz nak hujan ), Jalan2 ke Rumah aku di ttdi jaya or Tudm Subang, ( si Pajeli nk lihat sangat ), di Tudm sempat berphoto di jet pejuang )..hehe..lagi di mana yaa..Setakat itu sahaja kot, karena mase mencemburui untuk blik ke Ipoh menaiki bus, then sent him to the station bus, and says Good Bye2 there...ketika berada dalam kereta, kami bersembang sampai lembam sementara menuju destinasi..huhu..xD

To Pajeli, sorry because cannot spend more time there cOz you want hurry back to Ipoh, 2 la len kali habaq awal2 noh..hehe..jangan mare...xD..

Its much precious time n memory hangout with blogger, hope can bersua another blogger..heheh

Comments (22)

On January 29, 2009 at 11:30 PM , mysarea said... [Reply to comment]

wah! ketemu juga akhirnya erk, =P

 
On January 29, 2009 at 11:34 PM , saya orang gila said... [Reply to comment]

cam jejak kaseh kekaseh pulak!
sonok la tu..

 
On January 29, 2009 at 11:40 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

mysarea : ohoho...
temu singkat masa teman blogger

 
On January 29, 2009 at 11:42 PM , nurulsyazana said... [Reply to comment]

ngahaha mcm tour guide bawak pelancong lak kau ni
tp mmg besh kn..
slame ni kenal tru ym je..tp bile da jmpe mmg cm jejak kaseh nye lah
haha..

 
On January 29, 2009 at 11:44 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

asz beyonce rupanya ' saya org gila ' tuh..
haha
xD

 
On January 29, 2009 at 11:47 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

syazana : a'ah la...
cam tour guide laks...
haha..
lebih kurenglah..
jejak member bloger..
haha
=P

 
On January 30, 2009 at 12:19 PM , nURmALa mAZLan said... [Reply to comment]

jejak kasihan ler nih?

 
On January 30, 2009 at 3:25 PM , hira said... [Reply to comment]

haha.cm besh je.tp mke sorg2 cm segan silu je.hu3.xpe2~smge b'jmpe ngn blogger yg len ;pp

 
On January 30, 2009 at 4:05 PM , [f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said... [Reply to comment]

ehem... mcm knl je gmbr2 kat ats ni.. hik3....
ha...
mekasih r bawak aku pusing shah alam hri tu..
len kali aku dtg lg bawak aku pusing2 tmpat lain tau.. huuhuh

 
On January 30, 2009 at 5:17 PM , Iznie Nadyra said... [Reply to comment]

wah..jalan2 x ajak Izni...nak ikut...bawak la Izni skali yer... ;p

p/s: masa tu ada perasaan jeles kat korang jer?
masalah2...
huhu

 
On January 30, 2009 at 8:37 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

kak mala : haha..
jejak kasihan kot...
=P
hehe

 
On January 30, 2009 at 8:38 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hira : hahah...
mmg besh...
yerlo..
mesti segan silu..
=P
almaklumkah 1st jumpe..
xD

 
On January 30, 2009 at 8:39 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

pajeli : hahaha...
sape erk kat ctu....
hehe...
ko le...
xD

sesame..
insyallah klu de mase n kudrat..
ako bwk ko jejalan lagi...
=P

nice see ko
xD

 
On January 30, 2009 at 8:40 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

iznie : hehe..
leh aja iznie...
insyallah...
=P

p/s : huhu..
ade kot....
=P
x leh tgk senang kitaorg nk berphoto...
=P

 
On January 30, 2009 at 8:55 PM , melor said... [Reply to comment]

salam, fuh ketemu blogger, mesti best kan, sebelum nih cume alam maya jek, tapi skung alam nyate tuh..=D

 
On January 30, 2009 at 9:06 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

wasalam,
yerlo,
huhu
thu x fe...
haha
xD

 
On January 30, 2009 at 10:03 PM , iEn said... [Reply to comment]

berjumpe gark akhirnye.. bila nak nikah? hehehe!

 
On January 30, 2009 at 11:11 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

haha...
bapak ar...
statment controversi nih..
masyallah...
xP

 
On January 31, 2009 at 8:28 AM , mieya said... [Reply to comment]

u duk sh alm ek??

 
On January 31, 2009 at 10:47 AM , Along Arman said... [Reply to comment]

nanti me gie sana kene bwk me pusing² satu shah alam :P

 
On January 31, 2009 at 8:08 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

mieya : yup..
i dok shah alam..
nape?
u dok shah alam gak kew?
xD

 
On January 31, 2009 at 8:08 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

Along : hype kamoo....
insyallah..
bole je...
hehe
xD