[A]khirnya [B]ersua....

Salam, hari ini entry special sikit, hehehe, Bertemu Blogger, Selase lepas semasa Cuti Tahun Baru Cina, salah seorang blogger datang bercuti ke Shah Alam, n Seremban, Dia yg selalu menegur dan mengusik2, menjadi teman berchating setiap hari, dan hanya berbalas dalam YM, Shoutmix or MsjBox serta dalam blog...DAN akhirnya pada Selasa Tengah hari gitu, mata bertentang mata, manusia bertentang manusia, lidah terkelu2 untuk bicara , akhirya bersua..EwaHhh...pandainyer berayat POyo jek..haha..dan beliau itu adalah....jeng3...xD


Pajeli & Aku

Rasanya sekejap sahaja masa kami bersua, karena Pajeli mengejar tiket bas pada pukul 5.30pm..Apa-apa pon, i'll give da best to spend time with my new n blogger friends that we 1st time met..Is not very luck afternoon and evening, apabila waktu menempuhi petang, tetiba hujan turun dengan lebat...But the best thing got hangout together around Shah Alam, walaupun aku tidak beberapa pakar sangat jalan di sekitar Shah Alam nih..haha ( walaupun me live there ) xD



Setelah menjemput di stesen, kami ke Pusat Bandar Utama Shah Alam, ke Plaza Alam Sentral ( dapat lihat Sri Pentas 2 ), Dataran Shah Alam ( Sempat berphoto di Sana ), Ke Tasik Shah Alam, Wet World ( sempat ber photo saja coz nak hujan ), Jalan2 ke Rumah aku di ttdi jaya or Tudm Subang, ( si Pajeli nk lihat sangat ), di Tudm sempat berphoto di jet pejuang )..hehe..lagi di mana yaa..Setakat itu sahaja kot, karena mase mencemburui untuk blik ke Ipoh menaiki bus, then sent him to the station bus, and says Good Bye2 there...ketika berada dalam kereta, kami bersembang sampai lembam sementara menuju destinasi..huhu..xD

To Pajeli, sorry because cannot spend more time there cOz you want hurry back to Ipoh, 2 la len kali habaq awal2 noh..hehe..jangan mare...xD..

Its much precious time n memory hangout with blogger, hope can bersua another blogger..heheh

22 comments:

mysarea said...

wah! ketemu juga akhirnya erk, =P

saya orang gila said...

cam jejak kaseh kekaseh pulak!
sonok la tu..

Eazy Izzuddin said...

mysarea : ohoho...
temu singkat masa teman blogger

nurulsyazana said...

ngahaha mcm tour guide bawak pelancong lak kau ni
tp mmg besh kn..
slame ni kenal tru ym je..tp bile da jmpe mmg cm jejak kaseh nye lah
haha..

Eazy Izzuddin said...

asz beyonce rupanya ' saya org gila ' tuh..
haha
xD

Eazy Izzuddin said...

syazana : a'ah la...
cam tour guide laks...
haha..
lebih kurenglah..
jejak member bloger..
haha
=P

nURmALa mAZLan said...

jejak kasihan ler nih?

hira said...

haha.cm besh je.tp mke sorg2 cm segan silu je.hu3.xpe2~smge b'jmpe ngn blogger yg len ;pp

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

ehem... mcm knl je gmbr2 kat ats ni.. hik3....
ha...
mekasih r bawak aku pusing shah alam hri tu..
len kali aku dtg lg bawak aku pusing2 tmpat lain tau.. huuhuh

Iznie Nadyra said...

wah..jalan2 x ajak Izni...nak ikut...bawak la Izni skali yer... ;p

p/s: masa tu ada perasaan jeles kat korang jer?
masalah2...
huhu

Eazy Izzuddin said...

kak mala : haha..
jejak kasihan kot...
=P
hehe

Eazy Izzuddin said...

hira : hahah...
mmg besh...
yerlo..
mesti segan silu..
=P
almaklumkah 1st jumpe..
xD

Eazy Izzuddin said...

pajeli : hahaha...
sape erk kat ctu....
hehe...
ko le...
xD

sesame..
insyallah klu de mase n kudrat..
ako bwk ko jejalan lagi...
=P

nice see ko
xD

Eazy Izzuddin said...

iznie : hehe..
leh aja iznie...
insyallah...
=P

p/s : huhu..
ade kot....
=P
x leh tgk senang kitaorg nk berphoto...
=P

melor said...

salam, fuh ketemu blogger, mesti best kan, sebelum nih cume alam maya jek, tapi skung alam nyate tuh..=D

Eazy Izzuddin said...

wasalam,
yerlo,
huhu
thu x fe...
haha
xD

iEn said...

berjumpe gark akhirnye.. bila nak nikah? hehehe!

Eazy Izzuddin said...

haha...
bapak ar...
statment controversi nih..
masyallah...
xP

mieya said...

u duk sh alm ek??

Along Arman said...

nanti me gie sana kene bwk me pusing² satu shah alam :P

Eazy Izzuddin said...

mieya : yup..
i dok shah alam..
nape?
u dok shah alam gak kew?
xD

Eazy Izzuddin said...

Along : hype kamoo....
insyallah..
bole je...
hehe
xD