Followers

Sunday, January 18, 2009

[2] [T]ahun [B]erlalu....

Salam Semua, hari ini ako n family keluar jejalan sesame cOz da lame kami 1 family tak keluar sekali, kalau keluar pon tak cukup member family cOz adek gurl ako still kat matrix, Skang adek gurl ako dah blik bercuti sampai Tahun Baru China nih..

sO baru la perfect nak kluar sesame family, my family have prinsip kalau salah seorang family tak de or x cukup, takkan kluar ke tempat2 yg best2 la..haha ( tapi ako x de pon kluar jejalan gaks, alah dah besar dah pon kitaorg..(>_<) takkan nak dok bwh ketiak family je slalu..hihi.xD)

Okay..perjalanan di mulakan dengan menziarah pusara arwah adek tercinta Nur Alisa Mysarah di cheras, da hampir kat sebulan x pegi, so pegi ziarah, bace yassin semua, bersih kan kawasan sekitar pusara..Al-Fatihah buat arwah adekku yg tersayang...=)..fuh panjangnye intro entry..hihi..

Entry 2 tahun berlalu nih sebenarnye sudah hampir 2 tahun kitaorg sekeluarga tak gi makan kat pizza hut, huhu, lame gaks 2,hihi, selepas ke pusara arwah adek, terus pergi ke Sunway Pyramid, kerna berhampiran dirumah then dekatlah jugak nak blik nanti, pada 2 tahun lalu 8 anggota family g makan pizza, then tahun nih 7 anggota family, seperti terase kekurangan....huhu..


memory di pizza hut sekarang..hihi

bila selesai makan di pizza hut, mY mOm teringatkan arwah adek duduk di meja makan sambil minum sup cendawan, sampai kan mY daD tetibe muke merAh..naseb bek x menangis..hihi..my dad penyedih rupenyer, walaupon die tentera, garang n disiplin, but ade kelembutan dan kasih sayang dalam diri, untung nye ade ayah cam2 erk...(>_<)..then jejalanlah kami sekitar Sunway Pyramid tuh..xD

memory di pizza hut 2 years ago...=) with my late lovely sister..Nur Alisa Mysarah..
miss u..


Comments (16)

On January 18, 2009 at 9:07 PM , Am said... [Reply to comment]

wah, da lame x mkn pizza, but, sorry about sis,=)

 
On January 18, 2009 at 9:09 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

huhu,
thu x fe..
okayh..
=)

 
On January 18, 2009 at 9:14 PM , ciK aMoi said... [Reply to comment]

adek ko yang umo 2 tahun tu meninggal sebab apa?


p/s : dah buat dah emoticon kat entri tu??

 
On January 18, 2009 at 9:26 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

meninggal sebab sakit buah pinggang...
mude2 lg da kene...
huhu

ops...
yg emoticon 2 yg bape phm la...
camne erk..?
hihi
xD

 
On January 18, 2009 at 9:43 PM , [f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said... [Reply to comment]

salam takziah buat ko n family..
Allah lebih syg kan adik ko...

Sedih la aku bace entry ni.. huhuh

Ha... sedih2 pun ni ko g jejalan dgn family.. len kali bawak aku jenjalan lak.. ahhaha

 
On January 18, 2009 at 10:20 PM , nurulsyazana said... [Reply to comment]

2 taun x p piza hut?
serius?!
huish xsangke btol..
haha..
neway sori bout ur sis
be strong k

 
On January 18, 2009 at 10:42 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

pajeli : time kaseh....
=)

ish2 jgn sedey2...
xD

hehehe, biase la da lame x kluar skli...
hahaha
insyallah

 
On January 18, 2009 at 10:43 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

syazana : yerlo...
serios!...
xD
huhu
okayh...
thanks kamoo!...
=)

 
On January 19, 2009 at 2:42 PM , nURmALa mAZLan said... [Reply to comment]

lar....
salam takziah...
sedekah kan dia Al-Fatihah

 
On January 19, 2009 at 4:51 PM , hira said... [Reply to comment]

waa.syok mkn kt luar.mau join skli.bleh ke?hue3.takziah ttg adk awk.btw,smge ceria2 slalu ;)

 
On January 19, 2009 at 11:36 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

kak mala : its ok kak...
al fatihah kat adek..
=)

 
On January 19, 2009 at 11:36 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hira : boleh je join..
jom la...
its ok...
thanks!

 
On January 21, 2009 at 11:28 PM , Cik Peanut said... [Reply to comment]

hai..assalamualaikum tuan rumah...
peanut datang nak ucap tq bebanyak...
sebab layan prob peanut n tulun peanut...
peanut dengan gembiranya mengumumkan yyang peanut dah leh view peanut nye blog,
tq ye kawan2 semua..sayang kowang semua...
terimas sekali lagi, len kali leh tulun lagi...
lalalallalala...\(*0*)/

 
On January 21, 2009 at 11:43 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

wslm....
owh its ok...
ok le 2
xD
syg cik peanut gak
hehe
xD

 
On January 26, 2009 at 11:58 AM , goasop said... [Reply to comment]

comel nya adik mysarah.. takziah buat eazy sefamili.

 
On January 26, 2009 at 3:32 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

mmg comey...
=)