[C]uti-[C]uti [M]alaysia


Assalamualaikum semue, hari ni akoo n family akan bercuti-cuti Malaysia, ohoho, jgn jelez erk...hehehe, tapi dlm cuti2 Malaysia maybe akan singgah Singapore n berkesempatan pulang ke kampung atuk nenek kerena Raya Haji lepas tak sempat balik, ok guys, maybe akoo tak sempat nak on9 gtu dalam seminggu lebey, insyallah kalau ako nyer broadband 3g highspeed laju di tempat ku bercuti nih, leh on9 n chating2 ngn korang erk, doain yaa semoga perjalanan kami selamat..=D n for u guys..take care always...klu nak cenderamata jgn lupe bg taw k...hehe..xD

15 comments:

Anonymous said...

selamat jalan tuk kamo...
ole² me tu jgn lupa..
hahaha...

Nurmala Mazlan said...

jgn lupa beli ole² utk akak nnt..hehehe..take care

Cikgu Ije said...

yup2! ole2 jangan lupa untuk kami di malaysia ni. ehe

Nabilah Anafi said...

best nye balik kampung.
jeles!

Blog Eazy Izzuddin said...

Along : okayh thanks!....
INSYALLAH...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

kak mala: insyallah kak....
akak take care juge...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

goasop: insyallah goasop...raMAinye mtx ole2 nih...
huhu
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

goasop: insyallah goasop...raMAinye mtx ole2 nih...
huhu
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

nabilah : jgn jelez...xD
klu x nk jelez..blik la kg...
ohoho

nurul syazana said...

wah, bercuti sakan nie
neway thnx ajar ak tue eh
slmt bergmbire, take care

i Pakcik Zharul said...

lame la cuti cuti melesia kamu ni..
jeles dong~

Blog Eazy Izzuddin said...

syazana : hehe..
welcome!

Blog Eazy Izzuddin said...

asz : ohoho..
lame ke bendenye...
seminggu lebey jek..
jgn jelez..
ohoo

i Pakcik Zharul said...

ole2 untuk kami adelah pix kamu sendiri??
huh!
keh3..
bagi la gambo buah2 ke..

Blog Eazy Izzuddin said...

keh3...
hihi