[C]uti-[C]uti [M]alaysia


Assalamualaikum semue, hari ni akoo n family akan bercuti-cuti Malaysia, ohoho, jgn jelez erk...hehehe, tapi dlm cuti2 Malaysia maybe akan singgah Singapore n berkesempatan pulang ke kampung atuk nenek kerena Raya Haji lepas tak sempat balik, ok guys, maybe akoo tak sempat nak on9 gtu dalam seminggu lebey, insyallah kalau ako nyer broadband 3g highspeed laju di tempat ku bercuti nih, leh on9 n chating2 ngn korang erk, doain yaa semoga perjalanan kami selamat..=D n for u guys..take care always...klu nak cenderamata jgn lupe bg taw k...hehe..xD

15 comments:

Along Arman said...

selamat jalan tuk kamo...
ole² me tu jgn lupa..
hahaha...

Nurmala said...

jgn lupa beli ole² utk akak nnt..hehehe..take care

goasop said...

yup2! ole2 jangan lupa untuk kami di malaysia ni. ehe

Nabilah Anafi said...

best nye balik kampung.
jeles!

Eazy Izzuddin said...

Along : okayh thanks!....
INSYALLAH...
xD

Eazy Izzuddin said...

kak mala: insyallah kak....
akak take care juge...
xD

Eazy Izzuddin said...

goasop: insyallah goasop...raMAinye mtx ole2 nih...
huhu
xD

Eazy Izzuddin said...

goasop: insyallah goasop...raMAinye mtx ole2 nih...
huhu
xD

Eazy Izzuddin said...

nabilah : jgn jelez...xD
klu x nk jelez..blik la kg...
ohoho

nurulsyazana said...

wah, bercuti sakan nie
neway thnx ajar ak tue eh
slmt bergmbire, take care

beyoncexx said...

lame la cuti cuti melesia kamu ni..
jeles dong~

Eazy Izzuddin said...

syazana : hehe..
welcome!

Eazy Izzuddin said...

asz : ohoho..
lame ke bendenye...
seminggu lebey jek..
jgn jelez..
ohoo

beyoncexx said...

ole2 untuk kami adelah pix kamu sendiri??
huh!
keh3..
bagi la gambo buah2 ke..

Eazy Izzuddin said...

keh3...
hihi