[C]ar [W]ash...xD

Today Activities!

Okayh today activities is 'Car Wash' terpikir pula arini nak cuci kereta2 kat rumah tu, semuanya da x mcm kereta dah, almaklumlah bape minggu x wash sejak pulang dari bercuti, macam dah pakai bedak kereta nih..huhu..lagi pun cuaca dalam berape minggu nih agak baek dan cerah..ku mulakan tugas ku, lagi pon maleh nk atr cash wash, kene bayor, baek cuci kat umah je, Kat rumah ni semua la harap akoo yg cuci kereta2 family n akoo, kalau ako x de, x tercuci lah jwbnye..hihi,

Sebelum mencucinye, x bape nmpk sgt kotornye cOz almaklumlah kaler diamond silver lah kan..hihi

Walah!!..setelah 1 jam ( lame 2 coz cuci kete len lagi hihihi ) berkilat n berseri..camni lah baru ade semangat nak drve..xD

Ni teringat nak car wash coz esok cuti kan, kalau cuti wat pe?..Merayau le...hihi, akoo kalau nk kluar mane2 kenderaan yg ku bawa mesti bersih, berkilat, n dalam kete x de sampah or pasir..heee, da tabiat gtu, nak wat camne..kalau dalam rumah lagi lah..untungnye sape dapat husband cam akoo..( piiraaah..prasan gler ) (>_<) ehehe~

Esok punye plan maybe akoo n family nak kluar round2 Kuala Lumpur or maybe pegi Zoo Negara, Almaklumlah, dgr je lame dah dok KL, Zoo pun x penah g lagi..hehe..buT Zoo Taiping penah..hehe..Or Akoo nye plan igt nk kluar dengan member, coz dorang pon x taw lg, coz masing2 ade plan masing2..biase la, manusia merancang Allah menentukannya..kite tgk jelah esok..=D

16 comments:

Along Arman said...

uiii.. berkilat...
nak gie mana sok?
nak itotttt...

Eazy Izzuddin said...

uii..
berkilat lorh...
tgklah sape yg cucinye..
hehe
sok nk pegi tuh sume dah tertulis ctu..
or pegi ke mall kew...
jom....
=D

scha said...

uitt, berkilat kete tuh, sah jejln ni, sok cuti..hehe..jelez seyh.

Eazy Izzuddin said...

aha..
gler berkilat...
hihi..
yup anda pntar...
xD

Amer Aan aka Green Arrow said...

shantek kete....

Eazy Izzuddin said...

ehehe~....
shanteekkk...
muahuahua..
xD

turtlebeach said...

Bro,smart kete.
Ape bwat lu terpikir nk g Zoo plak ni? ke ritu ko de tgk rancangan Percutian Bajet?huhuh

hira said...

hu3 . rajen je dier bsuh kete ye ? meh la dtg cnie plak . leh tlg2 bsuh kete kt cnie . byk owh . nnt sy bg upah 1 sen , oke ? ngee~ ;pp

Nabilah Anafi said...

cm ner nk tgk tagged yg kwn bagi?
xtau la.

Qira Iman said...

rajin tol bro yeah.
tlg kemas² umah qira bole?
hek² :p

Eazy Izzuddin said...

turtlebeach: aha...smart, uish terpikir le coz x penah g pon, walau da bape dok kl nih..huhu...
mane de budget...
ohoho
xD

Eazy Izzuddin said...

hira : heheh...rajin2....tapi cuti kete sendirik lah yee...
klu kete org len x brani cuci...
ohoho
xD

Eazy Izzuddin said...

nabilah: juz copy n paste tag tuh...
then kamoo jwb by ur own answer..
xD

Eazy Izzuddin said...

qira: huahuahua....
leh2 aja...
tapi is gonna cost u....
ohoho
xD

Aizuddin said...

erm...
basuh kete ek..
lpas ni kete i plak bleh?
he3 :P

Eazy Izzuddin said...

ye...
bole jek...
but is gonna cos u...
hehehe
xD