Raya Picture!!


My Big Family




Mom and Dad


Raya tahun agak meriah walaupun ada sanak saudara yang tak pulang, ada yang still berada di luar negara kerana belajar..hmm..rindu seyh dengan dia orang semua. Tahun beraya di Perak Kampung Bonda baru Kampung Ayahanda,

Banyak juga gambar yang di ambil masa Raya tahun ini, tapi ini jelah yang lawa dan berkualitidan sesuai untuk diletakkan di dalam blog ini...hehehe...hmm..duit raya tahun ni pun kurang sedikit kerana dah besar gedabak nih mana la dapat duit raya lagi..hhihi. xD

Pohon ampun dan maaf zahir dan batin kepada semua yang mengenali diri ini dari hujung rambut hingga hujung kaki, terutamanya ayah dan bonda serta adik beradik, sanak-saudara dan teman-teman rapat..=)

Acara Lebaran pada tahun ini adalah makan..makan..makan dan makan...aish macam mane lah berat badan ku tak naik dan makin chubby...huhu...masa puase maintain pula..xD..maybe jenis senang naik dan senang turun kot..Entahla labi.
=D





6 comments:

din4914 said...

warh....
kaler hijau ek tahun ni
:)

Eazy Izzuddin said...

yeah hijau...
hehehe
u kaler ape plak?
xD
tahnkz 4 coment

Hamba Kepada Yang Maha Berkuasa said...

salam..
Ijat ni.. umm, nak ckp sket.. rasanya tak elok letak gambar mira tak pakai tudung dlm blog.. bukan pe, kan benda cam blog ni world wide?
firman Allah s.w.t dlam surah at-tahrim ayat 6:

"Wahai orang2 yg beriman, peliharalah dirimu dan keluargamu dari api neraka yg bahan bakarnya adalah manusia dan batu...."

skdar memberi ingatan kepada emy n diri sendiri.. sekian, wassalam

Eazy Izzuddin said...

wslm..
dah pic 2 pon da delete...
thankz 4 remind me....
=)

Anonymous said...

weih emi aku nih aiman hehehehe xkan x knal kowt.... huk3 sian kat aku xleh balek perak HUWAAAA da la minggu depan xleh sbb exam huhu T_T

Eazy Izzuddin said...

huhuhu...
taw2.....
nape x blik...
x meriah lah...
aish.....
camne exam?