Periksa Gigi ( Teeth Checkup )

Hari ini ku ade appoinment ngan dentist pergi periksa gigi ku yang dah lame tak di lihat and di periksa..huhu..berdebar juga mahu jumper dentist nih..xD..Tabahkan hati and brave my self..sepatutnya 6 bulan sekali wat medical checkup untuk gigi..tapi hampir 2 tahun tak wat..huhu..bila pergi nasib baek sume dentist nya wanita..hehe..x lah gementar sangat..pergi dentist kat hospital tentera (almaklumlah ayah tentera, free lah jwbnye..xD) bila diperiksa ade 1 gigi ku yang berlubang dan di tampal..seterusnya wat 'scalling' pula..untuk membersih gigi yang berkarat..rase sakit sikit and rase nyilu juge..huhu..tak sampai sejam selesai juga..alhamdulillah..doc gigi cakap gigi ku masih lawa (prasan jap) xD..cume perlu jaga dan gosok gigi dengan betul setiap hari..pada anda semua ADAKAH ANDA TELAH PERGI PERIKSA GIGI ANDA? pergilah sebelum terlambat..xD..hihi


Ini Hasil nYa..hehe..lawa kan?
xD
Kalau Anda Mahu Gigi Anda Seperti Ini Pergilah Ke Dentist
Confirm Ok!..xD

2 comments:

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

fuhhh check gigi.. aku dah lame tak buat.. mesti bakteria tu suke ria kat gigi aku.. guk3...

last sekali time form 5.. huhuuh.. nak buat gak la..

Eazy Izzuddin said...

huhuhu....
so ape lg.....
wat la...
taw x fe....
xD
aku pon last skali form 5..
huhu..
sbb 2 wat 2...
=D