[O]pen [H]ouse [D]i [R]umah [K]u!!


Akhirnya ade jugak open house kat rumah ku, yang diadakan pada 24 Oktober 2008 sempena Aidilfitri ( walaupOn aGak TeLat, sTill Raye Kan ) dan Majlis Tahlil serta Majlis Kesyukuran, yang di buat oleh keluarga ku, sebenarnya nak post entry pada hari juga, tapi kesibukkan yang amat sangat, lagi internet ade problem skit, dapat juga pos entry ini pada hari ini, Alhamdullillah, Ramai juga yang hadir untuk bacaan Yasin, terutama teman2 Ibuku..teman2 Ayahanda juga hadir serta Teman2 ku...xD


BACAAN YASSIN BERAMAI-RAMAI


Makanan yang dihidangkan pada para tetamu cukup istimewa dan sedappp..xD..banyak juga makanan yang dibuat, sehingga kan teman ibuku dtg menolong, Menu pada hari itu ialah Laksa, Lontong, puding ( kitaorg wat sendiri xD ), kuih muih, dan beberapa makanan ringan..Memang mase 2 tidak sempat makan kerna melayan tetamu, selepas tetamu hampir kurang, apa lagi..NGAP! xD..=D =)

Menjamu Selera

Bergambar Kenangan

Kanak-Kanak Chumell

Actually ni pic diambil mase open house rumah Murni td
posing sakan bwh pokok kelapa..xD

12 comments:

Anonymous said...

wow, meriah nye, byk btul makanan, rase lapar plak..hihi
cutenye kanak2 chumell 2

Blog Eazy Izzuddin said...

memang meriah...
n memang chumell..
xD

i Pakcik Zharul said...

bestnye die.
maken besar la...

xoxo

Blog Eazy Izzuddin said...

aha~
besar la sgt..
xD
wassup!?

[Fadzlikhan|Blog][Sharing Is Caring] said...

wei... open haouse tak nak jemput aku yer..

ni yg tak puas hati..

aku nak berontak la mcm ni...

Blog Eazy Izzuddin said...

alolo...
jgn ler begitu....
sowy2....
hehe
xD

Anonymous said...

manyak nyer makanan..
sedey takleh gie.. sob sob sob...

Blog Eazy Izzuddin said...

alolo....
len kali kite ajak kamoo eh..
smile always....
=)

anntaj said...

selamat hari raya..

Blog Eazy Izzuddin said...

selamat hari raya juga

Aizuddin said...

mkn x ajk...
x nk kwn... :P
hu3

~nGee~

Blog Eazy Izzuddin said...

aish...
time u d sarawak lorh...
sanggup kew dtg...
xD