Happy Birthday!!



Happy Birthday To Me!!


Yup betul tu, hari lahir ku jatuh pada 8 Oktober 1989, dah 19 tahun hidup di dunia ni. xD.
Perjalanan masih jauh dan panjang yang harus diteruskan termasuk kesulitan dan dugaan yang harus di hadapi.
=)
Doakan aku yaa semua teman-teman semoga success menjalani hidup.

Aku sambut hari lahir ku di Unisel, tapi biase2 je, tanpa party, tanpa presents, huhu, tapi aku bernasib baik tidak kena 'tepung' atau 'telur busuk'..hehehe..yang kawan aku selalu kena..hahaha..padan muke korang..
=))
Tetapi ramai teman sekelas, teman rapat, ayahanda dan bonda, adik-beradik ku yang wish my birthday.
=D
Pengalaman yang mungkin indah tapi indah..hehe, kerna dapat bergayut di telefon selama 1 hari, present from who use maxis lorh...Sampai berasap gak telinga aku..hihi
menelefon teman-teman rapat dan lain-lain..hehe
xD


That's Juz Simple Words... xD
Happy Birthday to Me!.....
=)
Smile Always

10 comments:

Along Arman said...

haip kamo..
ur bufday ek smlm?
happy belated bufday.. yang ke bape niE :D

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

selamat hari lahir..

semoga Allah panjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

Eazy Izzuddin said...

yup semalam....
tengkiu.....
yang ke 19....
huhu

Eazy Izzuddin said...

terima kaseh....
amiiinnn....
=)

blog BeliBuy said...

selamat hari jadi buat mu

cukup la sekadar mengingati dan bersyukur dgn kurnian kesihatan dan umur yang panjang. xpyh nk tgu telur n tepung

aku pun dah biasa sambut hari jadi sorg2.. mgkin sebab xde yg berani cari pasl dgn aku kot...

pe2 pun nie first time aku dtg ke sinie

Eazy Izzuddin said...

terima kasih byk2...
=)
dah due yahun sambut sowang2 and x wat majlis...
huhu

terima kasih kerana menyinggah...
=)

etomyam said...

a'kum n steady....selamat hari lahir, tentu syok kalau dapat gambarkan apa perasaan orang tua kita bila saat kita lahir atas dunia ni...

Eazy Izzuddin said...

wslm....
terima kaseh n terima kaseh kerana menyinggah d my blog yg x seberapa...
xD
yeah perasaan gembira...
=)

Aizuddin said...

tu la...
owg nk call x dpt...
so x taw birthday die...
he3
Happy Belated Birthday :)

~nGee~

Eazy Izzuddin said...

thankz....
xD