Hadiah Dari Along Arman



YAP!! Benar! Aku mendapat Hadiah Dari Along Arman..iaitu keychain..Aku sangat menghargainya, =) bukan senang taw nak dapat sesuatu dari teman alam maya nih @ siber..walaupon telah lame mendapatnye...
xD
Along Arman membuat contest sempena pengunjung blog beliau telah melebihi 5000 pengunjung, mahu hadiah nye senang jek, cume perlu menjawab teka-teki yang di beri yang amat senang, Alhamdulillah dapat menjawab dan betul xD

Selang seminggu Hadiah Dari Along Arman sampai ke rumah ke melalui pos, akhirnya..hehehe....
Thanks Along Arman!!
Sangat Menghargai nya...=D hehehe


8 comments:

Anonymous said...

ceyy..ade blog.
so mcm2 org leh tahu pasal ko ek..bagus2..hrm..:)

Blog Eazy Izzuddin said...

hehehe....
2 la psl...
besh main blog neh....
xD
thankz kerana singgah

azlin hashim said...

huih best nyer dpt hadiah, betul2 pulak tu ek.. awak bila nak bg hadiah kat sya pulak? hehe.. gurau jek..

Aizuddin said...

hurm...
nk gak satu keychain tu leh x?
he3

Blog Eazy Izzuddin said...

azlin: insyallah 1 ari nanti....
heheh
xD
thankz kerana singgah

Blog Eazy Izzuddin said...

din: hehehe
bole2....
xD

Anonymous said...

lawa la plak kad tuh..
keh keh keh...

Blog Eazy Izzuddin said...

keh keh keh...
mmg la lawa....
sape la yg wat ek..
hihi
xD